Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот metodito » 22 май 2013 01:22

Отборът Левски трябва да се изписва в кавички "" , а като пропускаш кавичките трябва да пишеш с главна буква! т.е..."Левски"/ЛЕВСКИ и т.н.

Не разбирам какво сложно има да се запомни това. Никой не го спазва.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 22 май 2013 16:30

Първо, извинявам се на Тодор Т, защото заради мен, бива "оплют" от свои, което не го желая, а Тошко постъпи като пич с изказването си. Същото се е случвало и с Милен, защото потребителите в този под-форум искат само те да могат да правят някой неща, но като ги прави друг и забравят за гредореда в собствените си очи, а вадят чуждата треска....... Смешници, свикнали на реват на някой, за да са им чисти ръчичките. Все недоволни, който и да е им модератор във форума, това сте вие. Заради Милен и Тошко си слагам сам един бан за неопределено време във вашия форум, щото се чувствам неудобно от това, че не съм наказан :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 22 май 2013 18:20

cska - maina написа:Първо, извинявам се на Тодор Т, защото заради мен, бива "оплют" от свои, което не го желая, а Тошко постъпи като пич с изказването си. Същото се е случвало и с Милен, защото потребителите в този под-форум искат само те да могат да правят някой неща, но като ги прави друг и забравят за гредореда в собствените си очи, а вадят чуждата треска....... Смешници, свикнали на реват на някой, за да са им чисти ръчичките. Все недоволни, който и да е им модератор във форума, това сте вие. Заради Милен и Тошко си слагам сам един бан за неопределено време във вашия форум, щото се чувствам неудобно от това, че не съм наказан :idea:

Не се впрягай бе човек.Това да не е вашия форум дето един се изживява като божество и точи секири.А трябва да ти е неудобно че си от цска(каквото и да значи това) :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 май 2013 20:44

cska - maina написа:Първо, извинявам се на Тодор Т, защото заради мен, бива "оплют" от свои, което не го желая, а Тошко постъпи като пич с изказването си. Същото се е случвало и с Милен, защото потребителите в този под-форум искат само те да могат да правят някой неща, но като ги прави друг и забравят за гредореда в собствените си очи, а вадят чуждата треска....... Смешници, свикнали на реват на някой, за да са им чисти ръчичките. Все недоволни, който и да е им модератор във форума, това сте вие. Заради Милен и Тошко си слагам сам един бан за неопределено време във вашия форум, щото се чувствам неудобно от това, че не съм наказан :idea:

А ти като какъв се изживяваш тука?"Обясняващия с вълци"?"Просветляваш" ни с твоите умозрения?Гуру?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 май 2013 21:24

blue avalanche написа:

А ти като какъв се изживяваш тука?"Обясняващия с вълци"?"Просветляваш" ни с твоите умозрения?Гуру?

Тоя е по - тъп и от чехлите ми. 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юни 2013 11:24

темата не е актуална

Върни се в “Архив”