Казийски е голям волейболист, обаче не мога да разбера той за Радо Стойчев ли играе или за България ? Бил против Мартин Стоев ... Подкрепям го напълно в искането му за оставка на инженера, но вече прекалява с претенциите си кой да управлява, кой да е наставник и т.н. При това разбирам да имахме някакви огромни успехи и титли, а максимума ни е 3-то място (ако не бъркам, със същия оплюван Стоев). И изобщо Казийски адски много напомня на Бербатов, приликата в ситуациите е доста голяма. Радо Стойчев е умен човек, с много титли, но не можа да постигне нищо с националния отбор - факт. А че Данчо Лазаров трябва да се омита веднага, е ясно.
Никой не може да ме убеди, че шефът на сръбската федерация например е света вода ненапита. Не си спомням обаче Милкович или Гърбич да са се отказвали от националния си тим. Там е голямата разлика между тях и нас - онези са силни националисти и преглъщат в името на общата кауза. Тук сме адски талантливи, но индивидуалисти и с голямо его, от което в крайна сметка страда отбора.
Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията
blue avalanche написа:masona84 написа:Матей каза,че ще играе и при друг,но само ако се махнат Лазаров и сие
"Пред журналисти звездата на Тренто заяви относно решението за назначението на Стоев: „Нямам коментар, за мен е необяснимо предвид начина, по който се развиха нещата на миналата олимпиада. За мен е смешно. Аз не бих работил с него по никакъв повод.”
Очаквам твоя коментар...
ПП.И какво излезе сега?Че Казийски е не само анти-Лазаров,но и про-Стойчев!Или,както казах преди-лакей на Р.Стойчев.Ми да си ходят в Тренто тогава и чао!
Очаквам и Владо да се откаже заради Мартин или може да преглътне своята гордост но само заради олимпиадата.Относто това,че цитираш предното ми мнение съм го писал преди това интервю(което не съм слушал все още) това бяха думи на Матей на пресконференцията преди няколко дни.Само да вметна ,че Матей е играл в националният с доста наставници ,не само при Радо.Мартин тактически е много зле и това го знаят всички играчи,но за момента е добър вариант,никой уважаващ себе си треньор няма да ни поеме сега.
Последна промяна от masona84 на 14 юни 2012 13:17, променено общо 1 път.
Казийски - голям боклук се оказа...
Най - голямата простотия е да не играеш за страната, каквато и да е причината. Казийски играе за себе си, за съотборниците си и за всички нас. Да ме извинява много, но просто не мога да подкрепя това. Иначе Мартин е единственият вариант към момента, дано постигне добри резултати, но без Матей не мисля, че имаме шанс за нещо повече от 7 - 8 място. По времето на Стоев в отбора играеше Пламен, играеше Пушката, просто няма база за сравнение със сегашните играчи. Колкото до Радо - разбирам го, но не мога да го подкрепя в изказванията му, че му паднал камък от сърцето, че не е треньор на националния отбор. Също, както и за Казийски - да играеш и да работиш за успеха на националния отбор е чест, привилегия, но и най - вече ДЪЛГ. Иди, вземи медал на Олимпиадата, вземи медал у дома от Лигата и тогава излизай и казвай да си отиват всички от федерацията, вади документи, договори, разказвай какво се е случвало през годините, всички ще застанат зад теб. Само че да го правиш в момента, е предателство към всички фенове, към колегите си и най - вече към самия себе си и своя труд.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- blue avalanche
- Контакти:
masona84 написа:blue avalanche написа:masona84 написа:Матей каза,че ще играе и при друг,но само ако се махнат Лазаров и сие
"Пред журналисти звездата на Тренто заяви относно решението за назначението на Стоев: „Нямам коментар, за мен е необяснимо предвид начина, по който се развиха нещата на миналата олимпиада. За мен е смешно. Аз не бих работил с него по никакъв повод.”
Очаквам твоя коментар...
ПП.И какво излезе сега?Че Казийски е не само анти-Лазаров,но и про-Стойчев!Или,както казах преди-лакей на Р.Стойчев.Ми да си ходят в Тренто тогава и чао!
Относто това,че цитираш предното ми мнение съм го писал преди това интервю(което не съм слушал все още) това бяха думи на Матей на пресконференцията преди няколко дни.
Това означава,че нито ти,нито Казийски трябва да прибързвате със "заклинанията".

-
Само да не стане отново като с Пранди ...
Дано Стоев се навие да вади кестените от огъня !
Сега това е най важно.
Добро представяне в Лигата, където сме домакини, и е просто - задължително да сме сред първите 4-ри в края !
И най-вече на Олимпиадата да затвърдим реномето си, на един от най-силните отбори в Света !
Пък после ще гледаме как да разкараме Лазаров и другите лентяи - печалбари ...
Дано Стоев се навие да вади кестените от огъня !
Сега това е най важно.
Добро представяне в Лигата, където сме домакини, и е просто - задължително да сме сред първите 4-ри в края !
И най-вече на Олимпиадата да затвърдим реномето си, на един от най-силните отбори в Света !
Пък после ще гледаме как да разкараме Лазаров и другите лентяи - печалбари ...
"Хайде момчета, хайде", "Давайте, играйте", "Хайде още 23т. остават само" - Само това ще слушаме.
Re: Ден за нови драми в българския волейбол
Mourinio написа:Циркът е пълен, избрали Мартин Стоев, май и на Олимпиадата ще сме със състава, който замина за Арженина + Тошко Алексиев титуляр естественодано младите се справят, сега е техния момент!
В последно време Тошко играе прекрасно(да не са му уроки) !

Разпределители: Жеков и Г. Братоев
Посрещачи: Ананиев, Алексиев (това ще са първа и втора 4-ка), Пенчев и В. Братоев
Центрове: Т. Тодоров, Йосифов, Н. Николов и Гоцев
Диагонали: Николов и Соколов
Либеро: Салпаров и Иванов

- blue avalanche
- Контакти:
Eminem написа:"Хайде момчета, хайде", "Давайте, играйте", "Хайде още 23т. остават само" - Само това ще слушаме.
Абе,ние да спечелим това,което спечелихме с него предния път,пък,ако ще да вика "терца майорна"!
ПП.А Пенев какво "викаше" '94 на Световното?
blue avalanche написа:Eminem написа:"Хайде момчета, хайде", "Давайте, играйте", "Хайде още 23т. остават само" - Само това ще слушаме.
Абе,ние да спечелим това,което спечелихме с него предния път,пък,ако ще да вика "терца майорна"!
Стоев разполагаше с Пламен и Пушката. А Пламен даваше наставленията.