Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: На добър час Лусио! Завинаги един от нас!

Мнениеот gonzofenka » 30 яну 2010 19:05

Винаги ще помня едно негово центриране....16.03.2006.Срещу Удинезе...към Томашич.За 2:1.Дори само за този подарък навръх рождения ми ден-благодаря Лусио! :)
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Re: Случаят "Иван Цачев"

Мнениеот mon_cool » 30 яну 2010 19:08

Как да замести Христов като играят на различни постове а и мисля,че не го взеха защото не се представи на ниво в Пирин.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 30 яну 2010 19:10

На добър час и винаги един от нас.

KnightRider
Контакти:

Мнениеот KnightRider » 30 яну 2010 19:12

Един от няколкото футболисти на Левски, за който съм се бил с туристите из А сектор. Мисля, че беше на мача с трактористите, един поизяде шамарите, защото не спираше да го псува, пък даже и на расова основа го обиждаше.

Благодаря ти, Лусио, благодаря ти!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 30 яну 2010 19:33

кинта и двайсет е, не е особено бързичък, няма финт и удар? той футболист ли е? По ми е интересно защо така отбичиха Виктор Генев? Че прави грешки, прави ами Зетьо Живко, колко години ги търпяхме с неговите грешки? Така и не се научи това момче, че футбол не се играе само с хъс, както и за Зе-то -футбол не се играе само с бързина. Гонзо за това се отърва от тях двамата. Играчи в Левски са: Бардон, Тасевски, Рабех (беше в Левски...), Гаджев и...донякъде Жо-то и аз лично харесвам Гошо Христов - кажете ми анатема, но е факт!
Футболист от България, който си струва да вземем е Дани Кики, единственият читав млад играч (българин) останалото, дори и псевдо звездите в Литекс са плява... не стават (може би Ивелин Попов има някакви качества за Бългаия)

Goshky
Контакти:

Re: Мнения за Чиликов?

Мнениеот Goshky » 30 яну 2010 19:46

страхотен тандем йовов-чиликов

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 30 яну 2010 20:02

Ако дойде, пак ще е най добрият ви футболист!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 яну 2010 20:45

И все пак остава въпроса:кой ще играе ляв бек ако Минев се контузи или бъде наказан за получени картони? Аз знам кой-Генев, ама не това е правилния подход,така отбор не се прави.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 яну 2010 20:53

Чиликов вече не е това което беше така, че по-добре не.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 яну 2010 20:59

Svilen написа:кинта и двайсет е, не е особено бързичък, няма финт и удар? той футболист ли е? По ми е интересно защо така отбичиха Виктор Генев? Че прави грешки, прави ами Зетьо Живко, колко години ги търпяхме с неговите грешки? Така и не се научи това момче, че футбол не се играе само с хъс, както и за Зе-то -футбол не се играе само с бързина. Гонзо за това се отърва от тях двамата. Играчи в Левски са: Бардон, Тасевски, Рабех (беше в Левски...), Гаджев и...донякъде Жо-то и аз лично харесвам Гошо Христов - кажете ми анатема, но е факт!
Футболист от България, който си струва да вземем е Дани Кики, единственият читав млад играч (българин) останалото, дори и псевдо звездите в Литекс са плява... не стават (може би Ивелин Попов има някакви качества за България)

За Бардон и Тасевски съм абсолютно съгласен. :) За "Левски" е по-добре, че Рабех вече не играе за него. :lol: Гаджев има още да са доказва, определено има качества. :) И аз харесвам Георги Христов, мисля че с един здрав таран пред себе си, който да "мачка" защитата на противника, както това правеше Гонзо, Христов ще има много повече свобода и звездата му ще изгрее отново. :) Що се отнася до Ивелин Попов, това е "болна тема". Той, както Бандаловски, Макриев (да изброявам ли още) е пример за безумната политика на ръководството на "Левски" - отбор, който създава прекрасни млади футболисти, но не може да ги задържи. :evil: :evil: :evil: Дано сега при Гонзо нещата да се променят.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Архив”