Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- gonzofenka
- Контакти:
Re: На добър час Лусио! Завинаги един от нас!
Винаги ще помня едно негово центриране....16.03.2006.Срещу Удинезе...към Томашич.За 2:1.Дори само за този подарък навръх рождения ми ден-благодаря Лусио! 

Re: Случаят "Иван Цачев"
Как да замести Христов като играят на различни постове а и мисля,че не го взеха защото не се представи на ниво в Пирин.
На добър час и винаги един от нас.
-
- Контакти:
Един от няколкото футболисти на Левски, за който съм се бил с туристите из А сектор. Мисля, че беше на мача с трактористите, един поизяде шамарите, защото не спираше да го псува, пък даже и на расова основа го обиждаше.
Благодаря ти, Лусио, благодаря ти!
Благодаря ти, Лусио, благодаря ти!
кинта и двайсет е, не е особено бързичък, няма финт и удар? той футболист ли е? По ми е интересно защо така отбичиха Виктор Генев? Че прави грешки, прави ами Зетьо Живко, колко години ги търпяхме с неговите грешки? Така и не се научи това момче, че футбол не се играе само с хъс, както и за Зе-то -футбол не се играе само с бързина. Гонзо за това се отърва от тях двамата. Играчи в Левски са: Бардон, Тасевски, Рабех (беше в Левски...), Гаджев и...донякъде Жо-то и аз лично харесвам Гошо Христов - кажете ми анатема, но е факт!
Футболист от България, който си струва да вземем е Дани Кики, единственият читав млад играч (българин) останалото, дори и псевдо звездите в Литекс са плява... не стават (може би Ивелин Попов има някакви качества за Бългаия)
Футболист от България, който си струва да вземем е Дани Кики, единственият читав млад играч (българин) останалото, дори и псевдо звездите в Литекс са плява... не стават (може би Ивелин Попов има някакви качества за Бългаия)
Re: Мнения за Чиликов?
страхотен тандем йовов-чиликов
- Обичам Батков
- Контакти:
Ако дойде, пак ще е най добрият ви футболист!
И все пак остава въпроса:кой ще играе ляв бек ако Минев се контузи или бъде наказан за получени картони? Аз знам кой-Генев, ама не това е правилния подход,така отбор не се прави.
Чиликов вече не е това което беше така, че по-добре не.
- Captain Stottlemeyer
Svilen написа:кинта и двайсет е, не е особено бързичък, няма финт и удар? той футболист ли е? По ми е интересно защо така отбичиха Виктор Генев? Че прави грешки, прави ами Зетьо Живко, колко години ги търпяхме с неговите грешки? Така и не се научи това момче, че футбол не се играе само с хъс, както и за Зе-то -футбол не се играе само с бързина. Гонзо за това се отърва от тях двамата. Играчи в Левски са: Бардон, Тасевски, Рабех (беше в Левски...), Гаджев и...донякъде Жо-то и аз лично харесвам Гошо Христов - кажете ми анатема, но е факт!
Футболист от България, който си струва да вземем е Дани Кики, единственият читав млад играч (българин) останалото, дори и псевдо звездите в Литекс са плява... не стават (може би Ивелин Попов има някакви качества за България)
За Бардон и Тасевски съм абсолютно съгласен.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ