sin4ec написа:delqnski47 написа:Факт е,че в момента се хващаш за дребни детайли с цел да игнорираш въпроса на слависта,което означава,че няма какво да кажеш!Хитър ход,но изтъркан и не няма как да мине при нас тука!Факт е също,че аз си казах два пъти мнението и ти два пъти ми натякваш идиотщините си!!Въпросът е повече от лесен,но всеки е наясно,че какъвто и отговор да дадеш,то той ще е срещу тъй обичаните от тебе първобитници и биячи!А и отговорът е повече от ясен,така че това може да се сметне като риторичен въпрос отправен към тебе с цел да ти затапи глупостите!
И имаш наглостта да наречеш искането на обяснения за тотално изопачените ми думи за ''дребни детайли''? Ти и слависта излъгахте и подведохте форума относно какво съм казал, и това са ''дребни детайли''? Нахвърляхте върху мен куп обиди без да ги аргументирате, как се чувствате, господа моралисти? И в този си пост наричаш мнението ми ''идиотщина'', но би ли се аргументирал, ако може? Какъв ти е коментарът за Катуница и Парламента, господин нефилмар, че не го чухме? Усещаш ли как станахте за смях? Но вие поне останахте тук, а другите моралисти се скриха! Искам от вас постовете си с доказателства за нещата, в които ме обвинихте и с думите, които ми вменихте! Знам, че не ви стиска, и че няма какво да покажете, но човек трябва да има чест! Или ги покажете на форума, или се извинете за думите си!
А аз, както казах, ще отговоря на въпроса. Аз съм синчец, някога Синьо сърце и винаги съм държал на думата си! Никога не съм се крил или бягал от отговорност, и съм признавал грешките си! Който има нещо против-да го каже!
Единственият, който стана за смях, си ти, защото от 5 часа повтаряш как ще отговориш и не го правиш