Кашчей написа:GOLEADOR написа:Боркиша оправдава поп Кръстю,така е в Подуене!Държат се заедно и клепат по ЦСКА.
Ти ли говориш за поп Кръстю (който няма никаква вина в залавянето на Левски)?!?
Да,аз говоря за поп Кръстю!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Боркиша оправдава поп Кръстю,така е в Подуене!Държат се заедно и клепат по ЦСКА.
Beladona написа:
Това е като да станеш свидетел на някакво престъпление , което не те засяга към момента и да си затраеш ....пак казвам , Очко бибочко е ужасен боклук , не става нищо от него ...., но в случая с Михтарски е прав и в случая с убийството на ЦСКА също е прав ! Когато си принципен ....си принципен докрай !
delqnski47 написа:Beladona написа:
Това е като да станеш свидетел на някакво престъпление , което не те засяга към момента и да си затраеш ....пак казвам , Очко бибочко е ужасен боклук , не става нищо от него ...., но в случая с Михтарски е прав и в случая с убийството на ЦСКА също е прав ! Когато си принципен ....си принципен докрай !
Явно имаме различия във виждането на тази ситуация.Аз примерно не бих приел Левски да се класира за ЛЕ и ГГ да изтипоса донос до централата,че Де Ноойер е с нередовна картотека в ситуация,която не засяга пряко ЦСКА.Някак си обичам споровете за величие да стават на терена,а не с някакви подмолни игри,които нищо не доказват.
delqnski47 написа:Beladona написа:
Явно имаме различия във виждането на тази ситуация.Аз примерно не бих приел Левски да се класира за ЛЕ и ГГ да изтипоса донос до централата,че Де Ноойер е с нередовна картотека в ситуация,която не засяга пряко ЦСКА.Някак си обичам споровете за величие да стават на терена,а не с някакви подмолни игри,които нищо не доказват.
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Боркиша оправдава поп Кръстю,така е в Подуене!Държат се заедно и клепат по ЦСКА.
Beladona написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Боркиша оправдава поп Кръстю,така е в Подуене!Държат се заедно и клепат по ЦСКА.
Радо , очко бибочко ви го написа много точно , всички вие сте едни малки попкръстювчета ....убихте си ЦСКА и приехте Литекс ! Това е самата истина ! Не Гришата , Бойко или Кралев .....вие го убихте !
Кашчей написа:кристи3 написа:Може да се промени името на дружеството, да се смени самото дружество, с което един отбор играе, но отборьт си остава постоянна величина. ЦСКА е играл с различни дружества, с различни имена, но отбора на феновете е бил и винаги ще бъде...само ЦСКА
Ти уби бика с прашкаЯ да ни светнеш с какви дружества е играл ЦСКА, които не са носили име ЦСКА.
Боже, боже, и ти май се бараше за юридически подкован, а пишеш невероятни недомислици!
AndreshkoGacovBacov написа:blue avalanche написа:delqnski47 написа:Не е казал ''вечно дерби'',а ''голямо дерби''.![]()
Има голям шанс да бъде оправдан пред ''синята Темида'' и да отърве наказание от събличане .
Не е казал "вечно дерби",не е казал "голямо дерби",а е казал "градско дерби".
Айде седнете си на задниците и мирясайте!![]()
![]()
Е много ясно...
"ЦСКА" - "Левски" е нещо като "Байерн" - "Мюнхен 1860"...
Става за "градско дерби"...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Е дерби е било миналия век. Вече не е. Все едно с жена ми да правим дербита, а все аз я ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта