vaskonti написа:Добре де, кажи ми едно нещо в тая държава, което да не се решава по "втория" начин?![]()
Аз.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Добре де, кажи ми едно нещо в тая държава, което да не се решава по "втория" начин?![]()
Casper написа:Тъй като темата е пусната от привърженик на противников отбор я смятам за провокация!
slavia_forever написа:Причина за заключване на тема:Casper написа:Тъй като темата е пусната от привърженик на противников отбор я смятам за провокация!
Марти, не разбирам, как ще спреш изявите на някой с такава причина? Моля аргументирай се. Тук някакъв форум на отделен отбор ли сме, че нещо не разбирам?! Заключване на теми с подобна причина за мен е меко казано НЕприемливо. Как разграничаваме хората, по какъв показател? Следва ли едва ли не да сложим правило всеки потребител да публикува теми само за собствения си отбор?!
viewtopic.php?f=54&t=152959&st=0&sk=t&sd=a&start=40
П.С. Не казвам, че тази тема трябва да стои или не стои, говоря за причината за заключването. Друг е въпроса, че стоя цял мач, а като ЦСКА обърна и мача свърши излезе тема в подкрепа на Стойчо Младенов и тази ("Стойчо вън") беше заключена с тази причина.
Casper написа:Ами ако прочетеш темата ще разбереш за какво става въпрос. Още повече , че същия потребител има мнения в темата в които подтиква привържениците за бойкот. Както съм написал , това е привърженик на Левски и да пуска тема за бойкот на треньора на ЦСКА е повече от провокация.
П.П. И предния път ти казах, че чета темите, а не заглавията.
нджонго написа:До кога ще търпим това безхаберие в любимия ни клуб и това треньорско недоразумение Стойчо Младенов
slavia_forever написа:Casper написа:Ами ако прочетеш темата ще разбереш за какво става въпрос. Още повече , че същия потребител има мнения в темата в които подтиква привържениците за бойкот. Както съм написал , това е привърженик на Левски и да пуска тема за бойкот на треньора на ЦСКА е повече от провокация.
П.П. И предния път ти казах, че чета темите, а не заглавията.
Ясно, това със заглавията е към мен. Нека тогава да видим изложението в темата и конкретния потребител:нджонго написа:До кога ще търпим това безхаберие в любимия ни клуб и това треньорско недоразумение Стойчо Младенов
Откъде са видни клубните пристрастия и къде видя провокация? Питам тъй като вероятно за разлика от теб съм извън кухнята на ЦСКА и не познавам феновете на Левски.
Casper написа:Ами като отидеш в инфито му бе Коце! Там пише кой му е другия ник. Тогава можеш сам да разбереш на кой отбор е привърженик . И това ли трябваше да го напиша в причината?
slavia_forever написа:От тези позмавам само двамата, с които съм работил. Другите четирима хич и не знам и кои са.
Така че както е видно, може и да има логика за самоличността на даден потребител, може и да няма.
Но за мен основният проблем не е кой е авторът. Проблемът е в посланието ти към останалите. А то е, че ако си привърженик на един отбор, не можеш да пишеш в подфорум на друг отбор, защото ще се сметне за провокация. Ако се спазват правилата на форума всеки може да пише навсякъде, независимо дали на някого му харесва или не.
Casper написа:Само ако ми дадеш доказателство, че сте писали в една и съща, тема по едно и също време и от едно и също IP, мога да се съглася с подобно разследване!
Casper написа:И както ти спомена, темата доста постоя, докато разбрах кой е авторът и каква е целта му. Интересно, как ме подценяваш, че не съм предприел предварително проучване и поставяш проблема не като запитване, а като НЕсъгласие! Проблем няма. Фактът, че нямам никакво опровержение или запитване (освен от теб) от останалите пишещи в темата е ясен знак, че те са разбрали много добре "посланието ми". Друг е въпроса,че ми вменяваш някаква своя интерпретация на "посланието". А то е, да не се ПРОВОКИРА (вече обясних причините за решението) , независимо къде се пише. Никъде не съм написал, че даден привърженик не можело да пише в определен подфорум.
Casper написа:Тъй като темата е пусната от привърженик на противников отбор я смятам за провокация!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта