Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 21:09

Синьо сърце написа:Грациани, Дунав е единственият гербер( не употребявам другата дума), дето може да се говори с него! ;)

Да, не е лошо момче,има хляб в него,важното е да няма злоба нали всички сме тук заради обичта ни към спорта, а другите дискусии не трябва чак толкова да ни влияят,всеки човек си има някакви негови виждания за живота и това което му се случва около него,това че някой има друго мнение различно от моето не трябва непременно да го прави лош човек,така ги разбирам аз нещата.Хайде че почва волейбола а след това Конфедерацията.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 21:11

Синьо сърце написа:
dunavfc написа:Аа аз на подобни дискусии не съм свикнал :mrgreen: При мен трябва да има жупел и пепел,иначе се чувствам неловко в ситуация в която някой ми прави комплименти ;) Нищо де,ден,два и пак ще се върнем на старата песен :mrgreen: :mrgreen:

Мани, ще ми гръмне и този ник, нямам резерви :) .
Сега, 15 000 в София вече са доста. В страната е рехаво. Така няма да стане. Трябва още някакъв много голям гаф на кабинета, за да падне. Направят ли го-да се сърдят на себе си. Но рокада на върха в БСП е възможна!

Като изключим София,други градове в които има по-силно присъствие са Пловдив и Варна,другите са доста на по заден план.
Според мен,правителството днес падна ;) Очаквам до края на седмицата,оставката на Орешарски ;) Протестите няма как да да спрат....

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 юни 2013 21:11

grasiani написа:
Синьо сърце написа:Грациани, Дунав е единственият гербер( не употребявам другата дума), дето може да се говори с него! ;)

Да, не е лошо момче,има хляб в него,важното е да няма злоба нали всички сме тук заради обичта ни към спорта, а другите дискусии не трябва чак толкова да ни влияят,всеки човек си има някакви негови виждания за живота и това което му се случва около него,това че някой има друго мнение различно от моето не трябва непременно да го прави лош човек,така ги разбирам аз нещата.Хайде че почва волейбола а след това Конфедерацията.

+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 21:12

Много четки станаха,така няма да се разберем...Направете нова тема за ББ и връзката му с пашата и да се почваме,това нашето е лигава работа :mrgreen:
Аз злоба и агресия имам,когато усетя,че се манипулира нещо и не се подхожда обективно.Имам силно заострено чувство за справедливост и достойнство и когато се застъпят неправилно тия неща,вдигам кръвно :mrgreen:

urkoto

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 21:13

dunavfc написа:Роската горкият,каквото и да е направи,все му се сипва :mrgreen: Защо не е наложил ВЕТО,сега защо се е отметнал...По принцип за мен,президента на България е толкова формална длъжност,че каквото и да се изисква от него,малко е прах в очите ;)

Ама не се ли радва за избирането му като го избраха с фалшиви бюлетини и мушингии? Или откакто се отрече от Великия Вожд и Учител и се промени отношението...? :shock:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 юни 2013 21:14

dunavfc написа:Много четки станаха,така няма да се разберем...Направете нова тема за ББ и връзката му с пашата и да се почваме,това нашето е лигава работа :mrgreen:
Аз злоба и агресия имам,когато усетя,че се манипулира нещо и не се подхожда обективно.Имам силно заострено чувство за справедливост и достойнство и когато се застъпят неправилно тия неща,вдигам кръвно :mrgreen:

:) :) :) Toчен си!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот GOLEADOR » 16 юни 2013 21:15

Ми то в това е проблема,този кабинет не мисли как да реши проблемите на хората,а само да вземе реванш на ББ!За това и ще се провали.Това разбира се бе ясно за всички поради 2 причини:1 - Защото ако БСП не разбие ГЕРБ,СС пак ще запише загуба на каквито и избори да се яви срещу тях!
2 - ДПС и техния манталитет на управление.Никой не е очаквал нищо друго от тях,освен докопат ли се до власт да почнат да режат баницата.И това се случи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 21:17

Еми,когато някой излезе с реални доказателства за това,а не "доказателства" от устата на Станишев или Местан,наистина ще се разочаровам. Да приемем,че може да има истина в това,че за Плевнелиев е имало доста голяма количество фалшиви или купени гласове,смяташ ли,че към Калфин,нямаше ? Винаги съм твърдял,че всички партии купуват гласове и една партия да обвинява друга ми е малко лицемерно ;)

ПП: Кой се е отрекъл от ББ ?

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот фифи перото » 16 юни 2013 21:17

Трети ден чета и не преставам да се удивлявам.толкова злоба, ненавист , обиди.Искам да попитам-
Какви хора сте вие бре?
Къде живеете?
Вие партийци ли сте , или сте БЪЛГАРИ?
не разбирате ли, че сценарият се повтаря вече над 60 години, откакто комунистите взеха властта в тази измъчена, обругана и окрадена държава?
Не разбирате ли , че точно това е целта-противопоставяне, разединение, манипулация, робство?
Един харесвал човек без образование, политически номад, самообявил се за националист.
Друг-червенобуз моторист ,с двойно гражданство.
Трети-бивш пожарникар, преминал през силовите групировки.
Мотаят се една , която я е срам да излезе с фамилията си и се представя с моминското си име, един мекокитков и някакви от морето.
Всички сме против управлението на агите, но забравихте, че те бяха създадени точно от комунистите, чиито метастази са останалите изброени от мен.
как не се появиха на тези протести хора, които да имат ясна цел, ясно виждане за бъдещето?
Клишетата" оставка", искаме нова Конституция" " за по-добро бъдеще" не казват нищо ново.
Оставка и нови избори?
Добре.А ако нещата се повторят?
Нова Конституция?
Добре.
Но какво да има в нея?
По-добро бъдеще?
За кого и кой ще го осигури?
Това е стадно мислене, насочвано от хора, които са вече и по социалните мрежи и усилено манипулират останалите.
Спрете да се обиждате и да се карате!
Бъдете единни -против партиите, които по един или друг начин са в управлението толкова години.
Проблемът, големият проблем , е ,че в тази страна , няма ЛИДЕРИ, което е прозрял един от нашите класици , с думите си-"Не народ, а мърша"
Все още обаче у мен се таи надежда, че това не е така.Че има хора, които могат, знаят , искат и ще направят промяна.
И накрая, ще перефрзирам леко един друг класик.:
Станете първо БЪЛГАРИ ,а после и партийни членове ако щете.
Спрете с тази омраза!

БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!
Последна промяна от фифи перото на 16 юни 2013 21:19, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
suburban

Re: БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е КРАЯТ НА СТОЛЕТНИЦАТА

Мнениеот suburban » 16 юни 2013 21:19

batmanlevski написа:бойко-смешника !

Винаги оригинален :lol:

Върни се в “Архив”