Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

nikec
Контакти:

Re: Армия от Делиормана превзема днес '' ТИЧА"

Мнениеот nikec » 18 сеп 2011 11:35

негативната ви нагласа край няма..... платени фенове, турци и т.н огледайте се днес господа от Варна, ще видите коли с Разградска регистрация (сигурно и на тях ръководството им плаща бензина даже и пари за гумите им дава :) ).... огледайте се и колко Българи ще сме понеже в списъка на така наречената от Вас "хард" агитка им само едно записано Турско име!
Лошото за Вас е че едни също така велики за мен фенове от Берое по същия начин дразнеха и обиждаха с какви ли не епитети преди мача а след мача се покриха като мишки.... не бъдете като тях.
Незнам някой знае ли от Вас, значението на думата "фен".... ако за някой от Вас това е човек който ходи на мач, пие, троши и се бие то за нас не е така ние отиваме на мач, пием, пеем подкрепяме си отбора и се разграничаваме от вандалщини, на всяка среща се говори как не трябва да се провокира противниковата агитка понеже и с нас е правено и не е хубаво.
Подкрепяйте си днес отбора и бъдете добри понеже е лесно да си лош и невъзпитан.
Всеки фен който тръгва на мач е достоен за уважение, той се раздава за отбора който обича.... не искам всички фенове да се обичаме но поне да се уважаваме.... примерно както се разминават два автобуса шоферите си мятат с ръка а не блъскат автобусите челно един в друг нали така :)
Надявам се сте ме разбрали какво искам да ви кажа .... и НЕ не съм поп или папата.
Господ да пази България, АМИН :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 сеп 2011 11:35

аби написа:Мисля,че е много по-важно да се играе истински футбол/като снощи/и да стане наистина празник за града! Това кой е и колко привърженици има е най-малкия проблем на футбола! И отбора на Берое има много и вярна публика,но Генов като не е от тях,кел файда! ;)
Желая да победи наистина по-добрия на терена,а не този,който пълни джобовете на дребни душици облечени във власт на зеленото игрище!:evil:
Успех на по-добрите и дано се играечестно и по правилата на играта! :)

За мен най-големият проблем в България освен купените мачове и титли е точно манталитета на изнежената публика. Обичай си отбора, независимо какво прави, подкрепяй го, на никого в чужбина не му пука колко човека публика има, а силата на любовта към отбора. Вземете пример, отбори в Англия от 4 дивизия пълнят стадионите с повече народ, от колкото мачове на един отбор за цял полусезон като бройка...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 сеп 2011 11:37

Никец, само едно уточнение. Господ, няма такова животно :) Иначе да, който и да е, да пази България!
П.П. Голяма работа, че има турци, цигани, евреи, арменци, гърци, македонци, тунизийци :) Всички сме хора...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 сеп 2011 11:43

d345 написа:Само "хард" агитката е с автобус,един!

Един автобус са 40 човека :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?!?!
Няма да сте повече от сто калпака.

Ти като си толкова отворен защо няма да си на Тича днес, а драскаш по форумите по никое време.

fraport, имам въпрос към теб: Защо ги пускаш пододни теми, като тази и темата с премиите за Лудогорец, след като има официална тема за мача?
За един нищо и никакъв мач, имаме 3 свързани тематично теми вече :mrgreen: .
Последна промяна от greenpeak на 18 сеп 2011 11:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 18 сеп 2011 11:46

Пожелавам късмет и на 2-та отбора ще е труден мач и за Лудогорец както и за Черно Море :) но мисля че Черно Море ще надиграе Лудогорец със 0;1 :)

ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ :!: :!: :evil:
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 18 сеп 2011 11:46

За гостуването ни в Ловеч в един вестник (ММ или 7ДС, не съм сигурен кой точно) пишеше че ще бъдем 500 души. Е, бяхме над 100, но повече от 150 - не.
Та мисълта ми е - не вярвайте на журналята. Над 1000 души много трудно ще съберете на Тича. Даже се чудя дали и 500 ще имате...
Абе времето ще покаже - важното е да победим, пък другото... :)
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Re: Армия от Делиормана превзема днеска '' ТИЧА"

Мнениеот moras70 » 18 сеп 2011 11:55

fraport написа:
CSKARCHETO-BS написа:
marmi52 написа:8-)

Като прочетох заглавието първо си помислих, че редовен турски аскер ще напада морската ни столица и по-точно ст."Тича". :lol: ;)
Мисля, че няма как Лудогорец да вземе нещо във Варна. Не и във Варна ! ;)
Моето мнение за отбори като Лудогорец и Литекс е, че те ще съществуват, докато финансовите им благодетели са живи и ги издържат ... После ... Ами, после всичко ще си дойде на мястото и градове, в които никога преди не се е играл голям футбол, пак няма да се играе ... 8-)

Най малко 1 точка за Лудогорец днеска ;)

..............Най-много приятел.!!! То ЦСКА ако вземе точка тук ще е успех .

така като си ходят със съдиите,и 3 може да вземат,видя с берое какво стана....а и с локото-всеки мач на чорбата е със съдийски аванти
Варна мрази софия

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 18 сеп 2011 11:57

ние тръгваме ако искате ни бройте но по-малко от 1000 с Разградчани които живеят във Варна няма да сме със сигурност.... повече може да сме обаче.
Колкото и да не ви се вярва хората са луднали при тези добри резултати така че само гледайте а коментарите след мача.
Успех и нека по-добрият на терена победи.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 18 сеп 2011 12:02

Успех за морето :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти: