Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Мнениеот vaskonti » 26 авг 2011 20:15

delqnski47 написа:
vaskonti написа:
Morgause написа:
И да го критикуваме нямаме право даже! Застанете вие начело на ЦСКА, да видим докъде ще откарате отбора... разбирачи...

Ми сори, ама Радуканов още не е заслужил да не бъде критикуван, каквото и да прави! И второ - очевидно ти си от онези, които най-сериозно бъркат критика с плюене! Не съм сигурен дали тук има и едно мнение, в което някой червен фен откровено да иска Радуканов да се маха, но тъй като ти упорито бъркаш критиката с плюене, смяташ, че който критикува, значи иска смяна! Айде помисли преди да ми отговаряш!

Надали е честно да критикуваме човек,който ни донесе радости и трофеи,които не бяхме виждали от доста време,след 2 загубени мача !Това беше ясно на 89% от публиката на стадиона,която остана докрая и ръкопляска на отбора!
ДА,темпото на отбора е спаднало,в сравнение с миналия полусезон,но да си дадем сметка че сме едва в началото!А и освен това в момента взехме 9 точки от 3 мача в А група и отпаднахме от отбор,който се класира за ОСМИ пореден път в Европа!

Няма спор - това, което направи с един разбит отбор е достойно за уважение. Проблемът е, че както този отбор демонстрира огромно развитие и израстване от началото на годината, така в един момент започва да изпада в застой. Пак ще кажа - това, което не ми харесва в Радуканов е, че не показва склонност да се учи от грешките си. Искам да кажа, че не е проблем, че греши. Проблем е, че повтаря една и съща грешка не 2 пъти, а 10 пъти. А тази грешка прави отбора крайно предвидим и лесен за преборване, което се отразява и на играта и на резултата.
delqnski47 написа:Не може един ''трагично''(под трагично аз лично не разбирам баш тези два мача със Стяуа) изигран мач(дори и два) да правят генерална оценка на това,което е свършил досега Милен в ЦСКА!

Никой не прави генерална оценка! Не и отрицателна! Но пък редно ли е да правим положителна генерална оценка?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2011 20:20

Няма спор - това, което направи с един разбит отбор е достойно за уважение. Проблемът е, че както този отбор демонстрира огромно развитие и израстване от началото на годината, така в един момент започва да изпада в застой. Пак ще кажа - това, което не ми харесва в Радуканов е, че не показва склонност да се учи от грешките си. Искам да кажа, че не е проблем, че греши. Проблем е, че повтаря една и съща грешка не 2 пъти, а 10 пъти. А тази грешка прави отбора крайно предвидим и лесен за преборване, което се отразява и на играта и на резултата.
delqnski47 написа:Не може един ''трагично''(под трагично аз лично не разбирам баш тези два мача със Стяуа) изигран мач(дори и два) да правят генерална оценка на това,което е свършил досега Милен в ЦСКА!

Никой не прави генерална оценка! Не е отрицателна! Но пък редно ли е да правим положителна генерална оценка?

Мачовете ни със Стяуа не бяха добри НЕ защото не сме силни,а защото бяхме страхливи,а те бяха спокойни!Защото едните имат опит в Европа все пак!Осем класирания и то поредни хич не е малко!Играчите на Стяуа не играха по добре от нас!Те играха по-уверено и спокойно!Докато ние правихме глупави грешки,точно защото нямаме още необходимото самочувствите и психика за Европа!
За мачовете в А група играхме пестеливо,но,както виждате,беше напълно достатъчно!9 точки!Вече като дойдат по сериозни съперници ще видим как ще играят нашите момчета!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 авг 2011 20:26

Ами като го е страх Делев, като не е във форма, пускаш две пердета - Костов титуляр, Карачанаков в 60 минута и това е! Питам те - щеше ли някой да се разсърди на Милен ако го беше направил или щеше да спечели още по-голямо уважение? Не казвам, че щяхме да бием, разбира се. Но щяхме да изненадаме румънците защото едва ли дори и подозират за съществуването на тия двама юнаци, съответно грам идея си нямат как играят. Но на подобно нещо е способен само един треньор в България. Искрено се надявам Радуканов да върви по неговите стъпки.
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2011 20:30

[quote="delqnski47,Мачовете ни със Стяуа не бяха добри НЕ защото не сме силни,а защото бяхме страхливи,а те бяха спокойни!Защото едните имат опит в Европа все пак!Осем класирания и то поредни хич не е малко!Играчите на Стяуа не играха по добре от нас!Те играха по-уверено и спокойно!Докато ние правихме глупави грешки,точно защото нямаме още необходимото самочувствите и психика за Европа!
За мачовете в А група играхме пестеливо,но,както виждате,беше напълно достатъчно!9 точки!Вече като дойдат по сериозни съперници ще видим как ще играят нашите момчета![/quote]

Делянски и това може да е вярно, но тактиката е много важна бе човек. Спомни си мача с Динамо Москва под ръководството на Пенев младши. Тогава никой не очакваше такъв подвиг от ЦСКА, играчите също не бяха кой знае колко различни от сега, а Динамо е с къде по-голям бюджет от Стяуа. Обаче ето в София Любо излиза със супердефанзивна схема с наситена халфова линия, по средата с трима вътрешни халфа, крилата се връщат и те играят дефанзивно. Правим 0:0, макар и малко измъчено. Отиваме в Москва и ето чу чудото стана. Е имахме и доста късмет. Спомням си че Павката Виданов не направи най-силния си мач в тоя ден и съдията беше наш човек :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2011 20:34

vaskonti написа:Ами като го е страх Делев, като не е във форма, пускаш две пердета - Костов титуляр, Карачанаков в 60 минута и това е! Питам те - щеше ли някой да се разсърди на Милен ако го беше направил или щеше да спечели още по-голямо уважение? Не казвам, че щяхме да бием, разбира се. Но щяхме да изненадаме румънците защото едва ли дори и подозират за съществуването на тия двама юнаци, съответно грам идея си нямат как играят. Но на подобно нещо е способен само един треньор в България. Искрено се надявам Радуканов да върви по неговите стъпки.

Напълно съм съгласен за Костов,но нали знаеш колко е крехка младата психика и туко виж направи някоя критична грешка!След това следва едно 30 000-лядно ''уууу''',тъй като в такива ситуации,в 99% от случаите се подлагаме на емоции!Мале,аз ако съм на мястото на някой млад,едва ли ще го понеса!
Отностно Карачанаков,аз лично не бих пуснал в такъв важен мач,футболист,който вчера стана част от ЦСКА!Но това си е лична моя преценка разбира се!
Иначе,дано да си прав и дано Радуканов върви по стъпките на Великия Стратег от с.Мировяне!
http://www.blitz.bg/sport/article/102921 ;) (бих казал добър ход,ако стане)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 авг 2011 20:38

За да се научиш да плуваш просто скачаш изведнъж в дълбокото. Ако тръгнеш през плиткото бавно и леко... не се знае нито кога, нито дали....
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2011 20:42

Делянски и това може да е вярно, но тактиката е много важна бе човек. Спомни си мача с Динамо Москва под ръководството на Пенев младши. Тогава никой не очакваше такъв подвиг от ЦСКА, играчите също не бяха кой знае колко различни от сега, а Динамо е с къде по-голям бюджет от Стяуа. Обаче ето в София Любо излиза със супердефанзивна схема с наситена халфова линия, по средата с трима вътрешни халфа, крилата се връщат и те играят дефанзивно. Правим 0:0, макар и малко измъчено. Отиваме в Москва и ето чу чудото стана. Е имахме и доста късмет. Спомням си че Павката Виданов не направи най-силния си мач в тоя ден и съдията беше наш човек :)

Разбира се,че тактиката е важно нещо,но тук пак опираме до психика!Затова казвам,че нещата са относителни и трудно можем да дадем точни оценки!
Иначе,няма ли напрежение(преди мачовете с Динамо),всичко е окей!Всички ни мислеха за аутсайдери и тогава имаше спокойствие в отбора!Но,когато изтеглихме Стяуа,всички очаквахме да продължим и тези очаквания създават напрежение!Не случайно футболистите бяха сковани като левскарите на Герена последното дерби!Да си припомняме ли колко надъхани бяха тогава те?
Това което пиша за напрежението,опита на Стяуа и т.н. го каза и Милен след мача!Вижте в спортала неговата прескоференция!Отностно тактиката на отбора,ще я видим по нататък като играем с Литекс,''Левски'' и т.н.!Тогава вече можем да си направим една правилна оценка за състоянието на отбора!
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2011 20:45

[quote="delqnski47,Това което пиша за напрежението,опита на Стяуа и т.н. го каза и Милен след мача!Вижте в спортала неговата прескоференция!Отностно тактиката на отбора,ще я видим по нататък като играем с Литекс,''Левски'' и т.н.!Тогава вече можем да си направим една правилна оценка за състоянието на отбора![/quote]

да Милен наговори стандартните глупости след мача :) :roll:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 авг 2011 20:45

vaskonti написа:За да се научиш да плуваш просто скачаш изведнъж в дълбокото. Ако тръгнеш през плиткото бавно и леко... не се знае нито кога, нито дали....

Виж, разбирам, че те е яд, че Радуканов не прави точните смени! И мен ме е яд, но ако не беше той, нямаше да сме на това ниво в момента! Знам, че по-принцип заслужава критики, но трябва да го подкрепяме! Рано или късно, ще си вземе поука от грешките му, и мен ме дразни когато гледа, че тъпото джудже Делев цял мач се шляе по терена и него сменя, но какво мога да направя аз, един прост фен! Същото се отнася и за Зику! Делев дано го продадът, че не го понасям тоя човек! НИКОГА не е заслужавал да му скандираме името, НИКОГА! Той тия 2 мача с Стяуа не е докоснал топката бе хора!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2011 20:49

vaskonti написа:За да се научиш да плуваш просто скачаш изведнъж в дълбокото. Ако тръгнеш през плиткото бавно и леко... не се знае нито кога, нито дали....

Да,но има известна опасност да се удавиш! ;)
Разбира се,и това е относително нещо!Понякога се получава(където,ако стане,ще е страхотно),но ако не се получи...става фатално!Това е много голям риск да се пускат млади играчи в такива мачове(както казваш,само един човек го умее това в България)
Иначе се съмнявам ,че наще младежи имат нужната психика за да оцелеят,за да издържат!Не сме 89-та където се работеше правилно и ии знаете...Ицо,Любо и Емо какво правеха!Затова не трябва да опитваме неща,за които не се подготвени и ако мислим така да действаме....тогава чичо Митко трябва да е до Милен!
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”