Черно Море - Миньор - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Черно Море - Миньор - 2:0 FT

Мнениеот morqche » 28 авг 2011 00:23

Капитан*Скръц написа:
morqche написа:Честита победа на всички моряци, поздравявам феновете от Перник които бяха днес на стадиона, доста цивилизовани :) няма да правя разбор, колегата над мене го е направил както трябва, искам само да попитам другите фенове които са гледали мача по нета да споделят, как беше връзката картината и така на татъка :) благодаря предварително!

Честито на всички моряци !!

Гледах мача в нета и мога да споделя моите впечатления.

1. Качество на картината - прилично, но на малък прозорец, на цял екран разделителната способност е ниска (нормално за стриймване) и не се вижда добре и при движенията, особено бързите, на камерата или играчите доста "маже"
2. Гледни точки и повторения - има какво да се желае, според мен се снимаше с 1 камера , най-много 2 , не мога да преценя. Пускат повторения, но липсата на различи гледни точки е определено минус. Дано в бъдеще това да се подобри.
3. Връзка - /тук нещата може би зависят от нета/ - кратки прекъсвания (при мен), но като цяло съм доволен, не ми се губеше трасето и почти нямаше сривове.
4. Коментатори - нямам особени забележки, даже на моменти се усещаше известна пристрастеност към Черно море ( от Недко Петров ако не се лъжа)
Като цяло - Добре, но може и по-добре !!! Все пак съм доволен и благодаря за предоставената възможност.

точен и изчерпателен отговор, мерси много колега ;)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

swider
Контакти:

Мнениеот swider » 28 авг 2011 11:41

morqche написа:
Капитан*Скръц написа:
morqche написа:Честита победа на всички моряци, поздравявам феновете от Перник които бяха днес на стадиона, доста цивилизовани :) няма да правя разбор, колегата над мене го е направил както трябва, искам само да попитам другите фенове които са гледали мача по нета да споделят, как беше връзката картината и така на татъка :) благодаря предварително!

Честито на всички моряци !!

Гледах мача в нета и мога да споделя моите впечатления.

1. Качество на картината - прилично, но на малък прозорец, на цял екран разделителната способност е ниска (нормално за стриймване) и не се вижда добре и при движенията, особено бързите, на камерата или играчите доста "маже"
2. Гледни точки и повторения - има какво да се желае, според мен се снимаше с 1 камера , най-много 2 , не мога да преценя. Пускат повторения, но липсата на различи гледни точки е определено минус. Дано в бъдеще това да се подобри.
3. Връзка - /тук нещата може би зависят от нета/ - кратки прекъсвания (при мен), но като цяло съм доволен, не ми се губеше трасето и почти нямаше сривове.
4. Коментатори - нямам особени забележки, даже на моменти се усещаше известна пристрастеност към Черно море ( от Недко Петров ако не се лъжа)
Като цяло - Добре, но може и по-добре !!! Все пак съм доволен и благодаря за предоставената възможност.

точен и изчерпателен отговор, мерси много колега ;)

Ми на мен ми се виждаше перфектно на голям екран.Имаше малки спирания,но бяха към края.Интересни бяха повторенията.Но аз съм от Добрич и съм на друг интернет, може и от това да е :).

Потребителски аватар
BapHa1913
Контакти:

Мнениеот BapHa1913 » 28 авг 2011 14:17

Честита победа моряци! Страхотен отбор имаме тази година, вчера на терена не можах да ги позная пасове, разигравания, бързи извеждания и спокойствие при игра. Дано да успеем да задържим тази форма.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 авг 2011 22:05

Не беше от най-силните ни мачове, но си взехме своето, при това с лекота. Учуден съм, че Миньор не оказаха по-мощен отпор, очаквах повече от тях. Учуден съм също, че Ратников влезе на мястото на Капитанов. Само една позиция става за него -- атакуващ халф, при това само когато реши да играе.

Много важна победа, но трудните мачове тепърва предстоят. Никакво отпускане!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 29 авг 2011 15:01

Поемам цялата вина, за това, че вкарахме само два гола ...
Събота. Сватба. Църковната церемония - от 18:30. Седим, пием кафе, аз нервно почвам да следя лайвскора от 18:00. Идва време да влизаме в църквата, последен поглед към 18:25 - 0:0. Много бърза и стегната церемония, пазя благоприличие, минават 10-15 минути, излизаме, гледам лайвскора - 2:0! Кзавам на мойта - Аз се връщам в църквата ... :-)
Не стана - снимки, пожелания и т.н. ... после я заключиха ... църквата де ... и ... си остана 2:0 :-)
Това направо разклати сериозно атеистическите ми наклонности :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 авг 2011 15:16

Clarion написа:Поемам цялата вина, за това, че вкарахме само два гола ...
Събота. Сватба. Църковната церемония - от 18:30. Седим, пием кафе, аз нервно почвам да следя лайвскора от 18:00. Идва време да влизаме в църквата, последен поглед към 18:25 - 0:0. Много бърза и стегната церемония, пазя благоприличие, минават 10-15 минути, излизаме, гледам лайвскора - 2:0! Кзавам на мойта - Аз се връщам в църквата ... :-)
Не стана - снимки, пожелания и т.н. ... после я заключиха ... църквата де ... и ... си остана 2:0 :-)

хахахахаха разсмя ме от сърце !!! честито от мен :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2011 15:28

Честито и от мен ако става дума за твоята сватба! Иначе и мен ме развесели с коментара си. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 29 авг 2011 19:50

Честито!
Много любов и щастие ви желая, да намерите заедно с половинката ти пътя в живота и да се преборвате с трудностите.
Помни, че най-важното е да се научите да правите компромиси един към друг, иначе нещата вървят много трудно. И по-бързо увеличете националния прираст! :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 авг 2011 22:17

Clarion, ако си минал под венчилото честито и от мен :mrgreen: .
Ако не си, добре да си си изкарал :mrgreen: .

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 29 авг 2011 23:10

Сватба-Честито ,Другата седмица на Мача ни с Литекс отиди пак на църква :)

Върни се в “Черно море”