Арсенал - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул

Мнениеот offside_my_ass_ » 17 авг 2011 21:46

Liverpool forever_95 написа:Ти да си чувал, че Ливърпул в големите мачове играе силно. Не сме били заплаха за вас. Хаха, и аз мисля че можем да си тръгнем с точката като миналата година или да ви го "ръгнем" :mrgreen:

Не знам в кои мачове играете, но е факт, че в мачовете с нас не играете нищо. :lol: А ако искате точка, ще трябва доста артистично да падате за дузпи цял мач. В това отношение, ще се усети липсата на Джерард, но и у Кайт има потенциал. :lol:

П.П. Не съм казал, че сме "пръснали" Удинезе. "Неумението да се реализират положенията" означава липса на ефективност в нападение. Вчера Тио изпусна чисти 2 положения - едно накрая, а в другото доста неуспешно се опита да прехвърли вратаря. Ако на негово място беше Торес, Дрогба, Рууни или Суарез, головете щяха да са факт. Това имах предвид - от 3 положения да вкараме 2, както го правят Юнайтед. Тогава преднината щеше да е изразителна и много от критиците-фенове щяха да са със затворени усти. Не казвам, че Венгер е перфектен, но за момента резултатите са задоволителни. ;)
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 17 авг 2011 21:55

Кои резултати? Финансовите ли? Да, Венгер върши страшна работа за борда. Важна е единствено печалбата. Футболът от друга страна ...
Провери колко победи имаме от загубения финал срещу Бирмингам досега. Не само резултатите - играта ни е трагична. Вече и голове не можем да вкарваме.

Удинезе трябваха да бъдат разбити, ние постигнахме клизмарска победи с триста мъки на собствен терен. Жалка игра срещу Нюкасъл, слаби мачове в предсезонната подготовка, да не говорим за миналия сезон. Нищо не се прави по въпроса - Венгер накупи още деца. Тъпо е това изхвърляне, защото ако ни треснат ще е доста неловко за някого, м? Хиксът ще е пък най-умрелият резултат, който може да се изкара.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 авг 2011 22:54

Awesome, за всяко едно твое мнение в тази тема давам +1. Не се изхвърляш и не подценяваш противника. Критикуваш отбора си, като по един друг начин подкрепяш и този на Ливърпул, но подкрепата е по-скоро голям респект към друг отбор с традиции и минало.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 авг 2011 22:56

Въпреки липсата на много от ключовите играчи на Арсенал, мисля, че оценка за мача не може да се даде - т.е. троен. Това е дерби, двата отбора направиха реми още в началния кръг на първенството и ще са решени да вземат пълен актив от точки, така че очаквам зрелищен мач. Не обичам да подценявам противника, но тук сме задължени да вземем победата, тъй като ни се откри възможност, от която можем да се възползваме - отсъствието на тези играчи.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 23:19

offside_my_ass_ написа:
Liverpool forever_95 написа:Ти да си чувал, че Ливърпул в големите мачове играе силно. Не сме били заплаха за вас. Хаха, и аз мисля че можем да си тръгнем с точката като миналата година или да ви го "ръгнем" :mrgreen:

Не знам в кои мачове играете, но е факт, че в мачовете с нас не играете нищо. :lol: А ако искате точка, ще трябва доста артистично да падате за дузпи цял мач. В това отношение, ще се усети липсата на Джерард, но и у Кайт има потенциал. :lol:

П.П. Не съм казал, че сме "пръснали" Удинезе. "Неумението да се реализират положенията" означава липса на ефективност в нападение. Вчера Тио изпусна чисти 2 положения - едно накрая, а в другото доста неуспешно се опита да прехвърли вратаря. Ако на негово място беше Торес, Дрогба, Рууни или Суарез, головете щяха да са факт. Това имах предвид - от 3 положения да вкараме 2, както го правят Юнайтед. Тогава преднината щеше да е изразителна и много от критиците-фенове щяха да са със затворени усти. Не казвам, че Венгер е перфектен, но за момента резултатите са задоволителни. ;)

Не, ти си скандален просто. Стига си подценявал съперника ве, престани да се заяждаш, писна ми от тъпите ти коментари. Никога нищо не сме играли срещу вас. :lol: :lol: А на Анфийлд ако не беше грешката на Пепе к'во правихте бе. Айде стига си ми изкарвал Арсенал с класи над Ливърпул. Дори и така да е, тва е дерби, мача е 50 на 50. Ливърпул не били заплаха, Ливърпул били слабаци, ама Арсенал са много добри, направо размазват съперника разбираш ли. Айде осъзнай се малко. Слез на земята. :lol: :lol:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 18 авг 2011 02:42

liverpool96 написа:Awesome, за всяко едно твое мнение в тази тема давам +1. Не се изхвърляш и не подценяваш противника. Критикуваш отбора си, като по един друг начин подкрепяш и този на Ливърпул, но подкрепата е по-скоро голям респект към друг отбор с традиции и минало.

Просто гледам в какво състояние се намира отборът, който подкрепям и как се прави всичко възможно да се съсипе. Сега му предстои мач с Ливърпул. Не мога да съм оптимист и всичко отива към огромен провал. И не се прави НИЩО, за да се спре. Имаме наказани и контузени играчи, ще играят такива, които не заслужават или пък не са готови, няма дух и настроение в отбора, усеща се отчаяние и безидейност. След всеки негативен резултат ще следват освирквания и тежка атмосфера на стадиона. Проблемите наистина са сериозни и не мога да подценявам никого. Твърде много са минусите срещу нас. И не става дума само за мача с Пуул...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 авг 2011 09:26

Awesome РЕСПЕКТ и само РЕСПЕКТ! Малко са хората, които виждат отбора си по реален начин. РЕСПЕКТ!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 18 авг 2011 11:09

Т'ва е форум,в който се дават мнения за мачове,а не ЧАТ!!!Всеки си има собствено мнение и ако то е негативно спрямо Ливърпул,не означава,че трябва всички да му скачате с някви аргументи и да го оборвате.116 мнения преди дори мачът да е започнал...

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 18 авг 2011 11:22

lpool1892 написа:Т'ва е форум,в който се дават мнения за мачове,а не ЧАТ!!!Всеки си има собствено мнение и ако то е негативно спрямо Ливърпул,не означава,че трябва всички да му скачате с някви аргументи и да го оборвате.116 мнения преди дори мачът да е започнал...

и 17 колега, даже вече и 18 :Д
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 18 авг 2011 11:30

lpool1892 написа:Т'ва е форум,в който се дават мнения за мачове,а не ЧАТ!!!Всеки си има собствено мнение и ако то е негативно спрямо Ливърпул,не означава,че трябва всички да му скачате с някви аргументи и да го оборвате.116 мнения преди дори мачът да е започнал...

Дооообре. :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”