Бенфика-Тулуза-Златна мина за залози!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lastsentinel
Контакти:

Re: Бенфика-Тулуза-Златна мина за залози!!!

Мнениеот lastsentinel » 21 юли 2011 09:14

Хахахахаха хаха тоя пич от кога дава прогнози :lol: :lol: :lol: Не съм го засичал. Много яко тема. Като даде казвайте да залагаме на обратното да направим неко лев :)

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 21 юли 2011 09:20

Пича хал хабер няма, но е вътрешен на азиатците. Сега ли разбирате? Нали знаете Манчестър Юнайтед, че и Сити, другият му любим отбор, къде отиват всяка година.
Залага при азиатците. А дали толкова често печели, много се съмнявам.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2011 09:25

При полицейска акция, съвместно с органите на Интерпол, беше арестуван български гражданин. Името на лицето не се споменава, но се носи слухът, че то се подвизава в интернет средите под псевдонима smoothc. Българинът е арестуван, след като е установено, че е участвал в престъпна група, манипулираща резултати от футболни мачове из цял свят. Пресен пример е изиграната снощи контролна среща между съставите на Бенфика и Тулуза. Нещо повече-лицето е заблуждавало други хора в глобалната мрежа да залагат за резултати, точно обратни на уредените от престъпната група, с цел да се повишат желаните коефициенти.
Предполага се, че бандата е водена от двамата известни сингапурски мафиоти- Хва Ни Ме и За Ху Я, които са основните действащи лица по уреждането на мачовете.
Повече подробности очаквайте във вечерната ни емисия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 21 юли 2011 09:55

rhaegar написа:При полицейска акция, съвместно с органите на Интерпол, беше арестуван български гражданин. Името на лицето не се споменава, но се носи слухът, че то се подвизава в интернет средите под псевдонима smoothc. Българинът е арестуван, след като е установено, че е участвал в престъпна група, манипулираща резултати от футболни мачове из цял свят. Пресен пример е изиграната снощи контролна среща между съставите на Бенфика и Тулуза. Нещо повече-лицето е заблуждавало други хора в глобалната мрежа да залагат за резултати, точно обратни на уредените от престъпната група, с цел да се повишат желаните коефициенти.
Предполага се, че бандата е водена от двамата известни сингапурски мафиоти- Хва Ни Ме и За Ху Я, които са основните действащи лица по уреждането на мачовете.
Повече подробности очаквайте във вечерната ни емисия.

Определено ставаш за новинар. Браво!

Потребителски аватар
Trip
Контакти:

Мнениеот Trip » 21 юли 2011 10:03

Ееее поздравления за темата и от мен- трябва по-честичко да има такива във форума! :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2011 10:17

Йееееее ...... :)
Всичко завърши с хепи-енд ! ... :lol:

Темата е за златния архив, ако не на Гонг, то поне на БНТ ...
Чакаме още бестцелъри от автора !

П.п.

Само дано новината поУстната от Ръгър-а не е вярна ... :cry:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 21 юли 2011 10:59

Мани ги тия азиатци - за нищо не стават. Аз залагам в Армения при Бараш Паткаян и Вкарван Вдупарян и всичко познавам. Хората са с възможности, за тоя конкретния мач ако искаха можеха да извикат по факса половината отбор на Бенфика на проби в Пюник Ереван с предложения за многомилионни договори и да сложат пари за победа на Тулуза над 5 гола разлика, ама на единия му се женеше зълвата и трябваше да ходят на сватба.... ама нищо другия път ще стане. С поздрави Преебан Хачатурян :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 юли 2011 11:07

Мисля, че темата се изчерпа. Все пак, предвид факта, че на толкова много хора им е харесала я слагам в архив ;)

Върни се в “Архив”