Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев
На всички които са против трансфера бих им обяснил защо е по -добре сега Делев да замине, но предполагам, че отново мнението ми ще замине в нечий кош. и все пак ще пробвам. Само две имена давам за пример. Гонзо и Кривия. И двамата ги искаха отбори докато бяха млади и имаха шанса да се развият, но тогава чичкото който командва синия отбор се полакоми и не ги пусна. Всички знаем какво стана и с двамата. Така, че поне аз съм на мнение, че трябва да отива докато е млад. В България няма как да расте повече така, че да отива в по -голям отбор за да работи с по -големи професионалисти. А след време може да го гледаме в голям европейски отбор и да викаме ето го нашето момче дето вкарваше наред. И да слагаме снимки на Делев с червената фланелка за аватари. Същото очаквам да се случи и с Тонев. Дано и двамата да се развият достатъчно за да са следващото ядро на националния отбор
[center]
[/center]

-
stannn написа:На всички които са против трансфера бих им обяснил защо е по -добре сега Делев да замине, но предполагам, че отново мнението ми ще замине в нечий кош. и все пак ще пробвам. Само две имена давам за пример. Гонзо и Кривия. И двамата ги искаха отбори докато бяха млади и имаха шанса да се развият, но тогава чичкото който командва синия отбор се полакоми и не ги пусна. Всички знаем какво стана и с двамата. Така, че поне аз съм на мнение, че трябва да отива докато е млад. В България няма как да расте повече така, че да отива в по -голям отбор за да работи с по -големи професионалисти. А след време може да го гледаме в голям европейски отбор и да викаме ето го нашето момче дето вкарваше наред. И да слагаме снимки на Делев с червената фланелка за аватари. Същото очаквам да се случи и с Тонев. Дано и двамата да се развият достатъчно за да са следващото ядро на националния отбор
Делев ще расте, ако не е прихванал от "българската болест".Тя изигра лоша шега на Стоичков.
Колко са европейските национални отбори, които разчитат само на легионери?Защо ли Испания разчита на играчи, които играят в Испания?Докъде ли я докараха испанците така

!?!?! Алоооо! Какво е постигнал българския /клубен и национален/ футбол през последните над 10 !!! години, че да са надяваме на такъв трансфер!!!! Или всички пишещи досега във форума са малолетни или пък сънуват... Вижте на какъв хал ни е всичко във футбола - де що стане въпрос за уреждане на мачове /на международно ниво/все ще е замесен българин... Отборите ни ги бият като тъпани отбори от Беларус и т.н....Не виждате ли, че това е поредната партенка..... Титаните нарочно "пускат" слуха за да "млъкнат" десетките кредитори, защото "разсрочените" срокове изтичат.... Вижте Маркиньос в Казахстан е далеч по-вероятно...
Дърво без корен написа:stannn написа:На всички които са против трансфера бих им обяснил защо е по -добре сега Делев да замине, но предполагам, че отново мнението ми ще замине в нечий кош. и все пак ще пробвам. Само две имена давам за пример. Гонзо и Кривия. И двамата ги искаха отбори докато бяха млади и имаха шанса да се развият, но тогава чичкото който командва синия отбор се полакоми и не ги пусна. Всички знаем какво стана и с двамата. Така, че поне аз съм на мнение, че трябва да отива докато е млад. В България няма как да расте повече така, че да отива в по -голям отбор за да работи с по -големи професионалисти. А след време може да го гледаме в голям европейски отбор и да викаме ето го нашето момче дето вкарваше наред. И да слагаме снимки на Делев с червената фланелка за аватари. Същото очаквам да се случи и с Тонев. Дано и двамата да се развият достатъчно за да са следващото ядро на националния отбор
Делев ще расте, ако не е прихванал от "българската болест".Тя изигра лоша шега на Стоичков.
Колко са европейските национални отбори, които разчитат само на легионери?Защо ли Испания разчита на играчи, които играят в Испания?Докъде ли я докараха испанците така
Кажи на нас непросветените каква болест е прихванал Стоичков и как му е изиграла лоша шега в развитието му като футболист

Колко е смешен примера с Испания не е истина

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
iohan.law написа:!?!?! Алоооо! Какво е постигнал българския /клубен и национален/ футбол през последните над 10 !!! години, че да са надяваме на такъв трансфер!!!! Или всички пишещи досега във форума са малолетни или пък сънуват... Вижте на какъв хал ни е всичко във футбола - де що стане въпрос за уреждане на мачове /на международно ниво/все ще е замесен българин... Отборите ни ги бият като тъпани отбори от Беларус и т.н....Не виждате ли, че това е поредната партенка..... Титаните нарочно "пускат" слуха за да "млъкнат" десетките кредитори, защото "разсрочените" срокове изтичат.... Вижте Маркиньос в Казахстан е далеч по-вероятно...
Интересно ми е ако наистина отиде в голям отбор Делев такива като тебе къде ще се крият.
[center]
[/center]

Eхе един том писаници. Съжалявам но не ги четох. Моето мнение е да го продават. И без това в отборът няма да има място сега за всички и според мен именно Делев е най-добре за схемата ни да ни напусне. Маркос има качества, които са по-важни за отбора ни. Проблечът е, че той е на години и може би сега е последния шанс да му се вземат добри пари. Но както чета- Астана го искат за 500 хирляди. Е добре не е ли по-добре да остане Маркиньос и да помогне в ЛЕ, отколлкото за някви си мижави 500 бона да го дадем. Умрели лби сме за тея пари. Да не говорим, че в ЛЕ, ако имаме късмет можем да изкраме много повече мангизи. Та така. Аз винаги съм казвамл, че Спас е надценен и не мисля, че продажбата му ще се отрази. Дори напротив- със Зико на негово място очаквам по-силен ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
pomiqrat написа:Дърво без корен написа:stannn написа:На всички които са против трансфера бих им обяснил защо е по -добре сега Делев да замине, но предполагам, че отново мнението ми ще замине в нечий кош. и все пак ще пробвам. Само две имена давам за пример. Гонзо и Кривия. И двамата ги искаха отбори докато бяха млади и имаха шанса да се развият, но тогава чичкото който командва синия отбор се полакоми и не ги пусна. Всички знаем какво стана и с двамата. Така, че поне аз съм на мнение, че трябва да отива докато е млад. В България няма как да расте повече така, че да отива в по -голям отбор за да работи с по -големи професионалисти. А след време може да го гледаме в голям европейски отбор и да викаме ето го нашето момче дето вкарваше наред. И да слагаме снимки на Делев с червената фланелка за аватари. Същото очаквам да се случи и с Тонев. Дано и двамата да се развият достатъчно за да са следващото ядро на националния отбор
Кажи на нас непросветените каква болест е прихванал Стоичков и как му е изиграла лоша шега в развитието му като футболистЩе ми е много интересно
![]()
Колко е смешен примера с Испания не е истина
казва се звездомания, с българска плънка!
Ако беше малко по-скромен и по-не вманиачен можеше още една топка да спечели.Пинокио, но не от татко Карло, а от татко Стоичко.Развитието му след това просто е показателно за умствената му нагласа.
Ако Делев тръгне по същата права, ще стигне до успоредните на Ломоносов!
примерът с Испания е гаден, наистина-Световен и европейски шампион, от вчера и ЕШ за младежи.. това сигурно е станало с продаването на всяка появила се испанска надежда в чужбина.
Мъка. Господи, прибири си вересиите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
pomiqrat написа:Мъка. Господи, прибири си вересиите
......щях да напиша нещо, но щеше да е ползване на конфидециална информация

господ не знам какво ще прибере, но няма да е лошо да приемеш, че и друг може да мисли.. дали е правилно, или не, но не е сляпо следване на нечии " постулати"!
- captain_drifuss
- Контакти:
Аз казвам- ако остане добре, ако отиде в Спортинг пак добре, каквото ще да става- моментът е такъв, че за нас като фенове няма грешно решение (не че някой ни пита).
Но се замислете- Португалия е страхотно място за млади футболисти- вдигат си класата, трупат опит и отиват в Англия или Испания, какво по-добро за Спас и за БГ футбола! за ЦСКА също е добре да направи такъв трансфер- ще бъде мотивация за всеки млад футболист да се постарае да следва пътят на Спас и е поредното доказателство, че ЦСКА е правилният път за голяма кариера в чужбина, което реално е целта на всеки футболист. За ръководството на отбора ще е много лесно да мотивира силни чуждестранни и български играчи като им дава за пример пътят на Спас от В група до 50- хилядния Жозе Алвеладе...
Но се замислете- Португалия е страхотно място за млади футболисти- вдигат си класата, трупат опит и отиват в Англия или Испания, какво по-добро за Спас и за БГ футбола! за ЦСКА също е добре да направи такъв трансфер- ще бъде мотивация за всеки млад футболист да се постарае да следва пътят на Спас и е поредното доказателство, че ЦСКА е правилният път за голяма кариера в чужбина, което реално е целта на всеки футболист. За ръководството на отбора ще е много лесно да мотивира силни чуждестранни и български играчи като им дава за пример пътят на Спас от В група до 50- хилядния Жозе Алвеладе...