Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Поставени или не

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 20:24

paceto написа:Идеята на форума е да се води някаква дискусия без значение кой на кого е фен стига да е в рамките на правилата.

Така, че много моля дръжте се с уважение един към друг и не се нападайте.

Знам за какво е форума и прекалих, но щом съм казал, че съм проверил значи съм проверил.. иначе щях да кажа.. така си мисля !
п.п.: Много повече ми допадаше като имаше ограничени теми за фенове на даден тим и общи такива!
Последна промяна от NIKSANA на 29 май 2011 20:26, променено общо 1 път.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2011 20:26

NIKSANA написа:Основавайки се на миналия събития (историята) няма как дане забележим, че всяка година между 4+ отбора поставени в 3-ти предварителен кръг отпадат. За миналата година това са:
Рандерс, Висла, Хибърниан, Баник Остава, Цървена Звезда, Олимпиакос, Брюж, Динамо Букурещ, Монтпелиер
На тяхно място идват отбори с по- нисък коефициент от нашият...
Това автоматично ни вкарва при поставените отбори.
Не виждам защо не приемеш факта, че ще има повече от 3 изненади в този кръг както го е имало винаги досега и ако победим нашият противник това ще ни даде право да сме поставени!

Ясно е колко си чел това което споделях.
Отдавна споделих, че като изходни позиции съпоставени по коефициент Левски не е поставен.
Споделих какво трябва да се случи и добавих, че всяка година има издънки, НО нека изчакаме да мине третият кръг.

В таблицата съм ти показал кои отбори трябва да се дънят.
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 20:27

PFC Litex написа:
NIKSANA написа:Основавайки се на миналия събития (историята) няма как дане забележим, че всяка година между 4+ отбора поставени в 3-ти предварителен кръг отпадат. За миналата година това са:
Рандерс, Висла, Хибърниан, Баник Остава, Цървена Звезда, Олимпиакос, Брюж, Динамо Букурещ, Монтпелиер
На тяхно място идват отбори с по- нисък коефициент от нашият...
Това автоматично ни вкарва при поставените отбори.
Не виждам защо не приемеш факта, че ще има повече от 3 изненади в този кръг както го е имало винаги досега и ако победим нашият противник това ще ни даде право да сме поставени!

Ясно е колко си чел това което споделях.
Отдавна споделих, че като изходни позиции съпоставени по коефициент Левски не е поставен.
Споделих какво трябва да се случи и добавих, че всяка година има издънки, НО нека изчакаме да мине третият кръг.

В таблицата съм ти показал кои отбори трябва да се дънят.

да и аз лично точно 3 от тях бях решил, че отпадат още преди да ми ги изкараш...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2011 20:28

Няма как да кажеш, че еди кои си поставен ще отпадне.
По същата твоя логика си предвидил, че в ШЛ няма да има издънки, нали така?
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 20:31

PFC Litex написа:Няма как да кажеш, че еди кои си поставен ще отпадне.
По същата твоя логика си предвидил, че в ШЛ няма да има издънки, нали така?

не разбира се.. ще има няма как от днес да занем точно колко и къде.. но коефициентът ни осигурява поставеност при крайна равносметка 1 издънка... т.е.
ако от ШЛ влязат 4 с по- голям коеф, а от 3-ти предварителен отпаднат 5 ние влизаме в поставените..
Точно на това разчитам аз на база на минали събития.. 2-3 изднки ШЛ и 4-5 3-ти предварителен... ще се изненадаш колко съм точен!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2011 20:38

От ШЛ идват 15 отбора, за сега три от тях ще са с по-голям коефициент от вашия и това е без да има никакви издънки.
За миг си представи, че в ШЛ от 15 мача се получат три издънки и то не е точно издънка, а отбор с по-слаб коефициент да победи отбор с по-голям.
Всичко е въпрос на жребии.
В силният поток в непоставените с по-малък коеф от вас са Транзонспорт, а те са доста сериозен отбор.
В слабия поток сме ние, приеми хипотетично, че вземем да победим (в което лично аз съм песимист), Розенборг не са в добра форма и нищо чудно да обуят калцуните.
Динамо Загреб и те не са някакъв колос, колко му е и БАТЕ да се издъни.

За последен път ще се повторя, докато не мине третият кръг и на двата турнира, то няма как да се предвиди абсолютно нищо около това дали Левски ще е поставен или не в последната фаза.
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 20:41

Нека се изразя така... аз за мен съм 100000% сигурен, че ще сме поставени... а който иска да вярва, който иска да не вярва!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 май 2011 20:48

PFC Litex написа:
NIKSANA написа:Аз казвам, че ще сме поставени...това е!

Важно е какво казват таблиците, а не ти и аз
Ето ти списък с отборите.

Изображение

За да се придвижи Левски напред трябва един от 15-те отбора оцветени в синьо да отпадне в третият предварителен кръг и да няма нито една издънка в третият кръг на ШЛ

Останалата част от постът ти няма да коментирам.

. Кой е изготвял тази таблица- надявам се не си ти и съвсем случайно отбора на Хановер 96 с коефициент 13.887 е поставен пред Левски с коефициент 14.575 ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2011 20:53

Не, не съм аз, просто я видях другаде.
Аз също не съм обърнал внимание, че са набутали отбор с по-нисък коефициент.
При това положение Левски в предварителните подредби ще е на 38 място, което го праща поставен към момента.

Edit:
Обаче са пропуснали да напишат отбора на
AEK Athens Gre 30.833
което значи, че промяна в подредбата няма и Левски пак си е на 39-то място
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2011 21:05

Постави на мястото на Хановер отбора на AEK, много добре виждам какво си написал и няма нужда да го пишеш по два пъти.
Изображение

Върни се в “Архив”