Мнениеот naka_g » 24 апр 2011 04:19
В интерес на истината при така наречените семки (аз съм от тях) има и доста малки деца.
За мача Полицията беше без никва идея кво да прави.
На полувремето всички от гостуващите се усетиха, че агитката се изнася да се заяжда с турците, само ушевите не разбраха.
Иначе влизаме в града, пред стадиона питаме униформен къде да паркираме, отговор давай на долу без да се обясни къде може да се паркира и тн. Да ви еба и организацията, мача го водите рисков, почивен ден - близко разтояние от Пловдив и смятате, че няма да се изсипе сумати народ на мача.
Града бил залян от жълто-черни фенове, ми че то по принцип си е така Ботев като гостува.
Дали е имало бити наши привърженици на полувремето не знам, знам че зад мен седяха хора които казаха че са закъсняли с малко и е трябвало да влизат през сектора на арда, щото през нашия вход не пускали.
А тая простотия с бомбите нямам думи. Аз влизам на стадиона почти сме стигнали агитката и пада бомба до нас, огледах се за ранени около мен (слава богу само пищящи уши) и се замислям дали да водя жената с мен на мач, ако продължава така децата ми със сигурност ще имат забрана от мен да ходят на мачове.
А това че сме провокирали от както сме влезли в града и са разбивани магазини, аз поне не съм видял. В магазинче срещу стадиона отказваха да продават алкохол (бира) и упътваха къде може да се купи щото имат забрана.
На касите на стадиона се редяха и ботевисти и турци, пред мен на двама от опашката не им разбирах изобщо кво говорят, единя беше дошъл на мача с кучето си, Дали са го пуснали с него на стадиона незнам, ама няма и да ме учуди.
За самия стадион останки от седалки, ама само около болтовете с които са били хванати. Камани на всякъде, то не ти трябват и камани леко да подкочиш (подритнеш) и се кърти парче бетон.
И на момчетата дето бяха пред агитката преди ушевите браво. Първо спряхте тия дето тръгнаха да прескачат, пък и не дадохте на ушевите да приберат никой от тях, при тая 60 см. ограда не ми се мисли какво можеше да стане при положение, че с 2 3 шута може да се изтръгне винкела на които някога е имало седалки.