Red_Girl написа:Може ли някой да ме просветли от колко е мача?
За сега е от 21:00 макар че се появиха слухове, че може да се измести за 18:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Girl написа:Може ли някой да ме просветли от колко е мача?
paceto написа:Red_Girl написа:Може ли някой да ме просветли от колко е мача?
За сега е от 21:00 макар че се появиха слухове, че може да се измести за 18:00
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ДокладвайОтговори с цитатRe: КБ : ЦСКА - Литекс - 20.04
от Blue_Girl на 17 Апр 2011 19:15
1:2.
realist написа:Свидетели сме на поредното безумие на БФС. Да сложиш мач с такъв заряд в 21 часа в работен ден, при положение, че ще е не-повече от 4-5 градуса е престъпление и безочие. При това с малоумното обяснение, че иначе мача нямало да бъде в прайм-тайма и нямало да има такава гледаемост. Интересно ми е каква гледаемост ще има мача след 22 часа, когато по същото време ще се играят Тотнъм-Арсенал и Барса-Реал. Трябва да си безгранично тъп да мислиш, че повече хора ще гледат мача в това време, отколкото в 18 или дори 19 часа, когато няма да има конкурентно предаване.
Да не говорим, че в този час ще има 5-6 000, вместо 15-16 000 в по-ранен. Ощетени са както зрителите пред ТВ, така и феновете, които искат да посетят мача. БЕЗУМИЕ!
realist написа:Ами ако е така, значи въпросната телевизия безапелационно печели приза за тъпота. То затова е и такава телевизия, де. Не е особено сложно да се предвиди, че поне половината от аудиторията на ЦСКА-Литекс след 22 часа ще се прехвърли на другите два мача. Не виждам как някой неутрален фен ще предпочете този мач пред Ел Класико или лондонското дерби. Ако го бяха преместили в 19 часа примерно, нямаше да има конкуренция и всички щяха да са доволни.
Потребители, разглеждащи този форум: dido77 и 18 госта