Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fbox7

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот fbox7 » 31 окт 2010 14:56

groti написа:И да трябва да се сменя - сега не е момента.За мен Ясен изобщо не трябваше да става треньор на Левски,но го назначиха.Сега трябва дамо да ги подкрепяме.И в друга тема казах,че имам много съмнения откъм дуета Ясен-Гонзо,но не мисля,че е добър момент за смени,оставки и прочие.Все пак вървим що-годе добре.

Наивник ;) хаха от 4 мача 1 равен и 3 загуби,да даааа вървите що годе добре,ДА така е ;) хахаха след четвъртък ще видим ;) според мен сте много добре и по-добре да си седи Ясен :) хахаха По-добре не сте били що годе така,че за вашите цели сте си ЩО ГОДЕ ДОБРЕ ;) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2010 15:01

fbox7 написа:
groti написа:И да трябва да се сменя - сега не е момента.За мен Ясен изобщо не трябваше да става треньор на Левски,но го назначиха.Сега трябва дамо да ги подкрепяме.И в друга тема казах,че имам много съмнения откъм дуета Ясен-Гонзо,но не мисля,че е добър момент за смени,оставки и прочие.Все пак вървим що-годе добре.

Наивник ;) хаха от 4 мача 1 равен и 3 загуби,да даааа вървите що годе добре,ДА така е ;) хахаха след четвъртък ще видим ;) според мен сте много добре и по-добре да си седи Ясен :) хахаха По-добре не сте били що годе така,че за вашите цели сте си ЩО ГОДЕ ДОБРЕ ;) :lol: :lol: :lol:

Ами за разлика от вашата сган все още имаме съвсем реални шансове за титлата.За разлика от вашата сган имаме съвсем реални шансове за излизане от групите.За разлика от вашата сган имаме публика по трибуните :):):) А иначе,че сме в дупка..Така е.Нещата не са розови...но вие сте :lol:
110 години любов!

fbox7

Мнениеот fbox7 » 31 окт 2010 15:05

Това е защото сте ЩО ГОДЕ ДОБРЕ :) :lol: :lol: :lol: Дай боже все така да сте ... ;) в четвъртък пак ще сте ЩО ГОДЕ ДОБРЕ иии после срещу Славия ще сте Що годе добре ;) :lol: :lol:

Аз за това писах преди малко в една друга ваша тема, за това че обичате да се самозалъгвате и вярвате сляпо в агента и гонзо и падането после боли .... но както казваш ти groti , вървите ЩО ГОДЕ ДОБРЕ :) :lol:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 окт 2010 15:12

Разбира се, че не точно сега е момента, но сега е момента да се огледат за друг треньор от януари. Да си проведе подготовката да вземе 1-2 защитници, да разкара 2-3 недоразумения. А при оставащите 3 мача в първенството и 3 в Европа плюс 1-2 за купата ако спечелим повече от половината ще си е постижение, а ако не загубим нито един ще е подвиг. Като гледам програмата и като гледам играта минимум 4 загуби още ни чакат. Дано да е временен спад и подценяване, но нито Лил нито Гент нито дори Славия ще чакат да ги бием ходом. Да не говорим за Спортинг. Да не забравяме че гостуваме на Монтана , които играят много стабилно, а не се знае с кой и къде ще играем за купата. Изобщо ако до сега ни се е струвало тежко, то какво ни чака ни е бедна фантазията. А желанието за смяната на треньора не бива да се бърка с липса на подкрепа за отбора. Точно обратното.
Може би темата е малко подранила но след седмица ще е доста актуална.(дано греша)
Последна промяна от vvessel на 31 окт 2010 15:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2010 15:12

fbox7 написа:Това е защото сте ЩО ГОДЕ ДОБРЕ :) :lol: :lol: :lol: Дай боже все така да сте ... ;) в четвъртък пак ще сте ЩО ГОДЕ ДОБРЕ иии после срещу Славия ще сте Що годе добре ;) :lol: :lol:

Аз за това писах преди малко в една друга ваша тема, за това че обичате да се самозалъгвате и вярвате сляпо в агента и гонзо и падането после боли .... но както казваш ти groti , вървите ЩО ГОДЕ ДОБРЕ :) :lol:

Ти защо така се грижиш за нас? Да не би да те е страх да отидеш на мач на цецекато? Абе,Глава..това ти ли си бе???? Аз не вярвам сляпо на Гонзо,просто ти четеш,това което искаш. Иначе в четвъртък е много вероятно да паднем.От Лил..сещаш се..класен френски отбор. А при нас най-тежките мачове минаха и пак сме в началото на класирането
110 години любов!

fbox7

Мнениеот fbox7 » 31 окт 2010 15:28

groti написа:
fbox7 написа:Това е защото сте ЩО ГОДЕ ДОБРЕ :) :lol: :lol: :lol: Дай боже все така да сте ... ;) в четвъртък пак ще сте ЩО ГОДЕ ДОБРЕ иии после срещу Славия ще сте Що годе добре ;) :lol: :lol:

Ти защо така се грижиш за нас? Да не би да те е страх да отидеш на мач на цецекато? Абе,Глава..това ти ли си бе???? Аз не вярвам сляпо на Гонзо,просто ти четеш,това което искаш. Иначе в четвъртък е много вероятно да паднем.От Лил..сещаш се..класен френски отбор. А при нас най-тежките мачове минаха и пак сме в началото на класирането

Гостуване на Славия и на Монтана ... от 3 мача имате 2 такива,ако тези мачове ги мислиш за леки значи си много зле .... да не забравяме че в миналия кръг Монтана победи Черно Море с 4:0 .... ЩО ГОДЕ ЩЕ СЕ НАИГРАЕТЕ !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2010 16:33

Разбира,че умираш от яд,че рано рано отпаднахте от борбата за титлата,а ако продължавате по същия начин и от борбата за местата в Европа (то па там какво ли и да правите вие), но моля те - ако искаш да сменяш отбора и да отидеш в сектор с повечко публика,недей да ставаш левскар.Стани славист..или пък от локо сф... :)
110 години любов!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 31 окт 2010 16:43

Оставете Ясен да работи спокойно. Стига напрежение. Всеки отбор губи и има слаби периоди. Не трябва да се сменя Ясен Петров.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 31 окт 2010 17:28

Оставете Ясен на спокойствие какво искате от треньор който работи с отбора от 4 месеца.Това което постигна отбора до момента за времето в което работят Ясен и футболистите заедно се много.Така че аз лично смятам ,че за да върви Левски нагоре трябва Ясен да има пълен кредит на доверие.Аз имам вяра на Ясен и мисля че ще се справи.Така че по въпроса "Трябва ли да се смени Ясен Петров" твърдо не.
ИзображениеИзображениеИзображение

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 31 окт 2010 17:30

Всеки отбор губи и има слаби периоди , но нека погледнем по какъв точно начин губи Левски ! Не може цяло първо полувреме да нямаме нито едно положение за гол , а Локо Пд да има 2-3 100 % и да ни води с 2 гола . Не можем цял мач да изглеждаме по този жалък начин . Това не е спад , това е крах ! Не може футболистите ти до един момент да играят по един страхотен начин , а в следващият да играят страхливо и неадекватно дори и срещу не чак толкова силен съперник като Локо Пд при това на Герана . Отборът ни няма стил на игра . Всеки мач излизаме и не знаем точно каква е целта и как да е постигнем .
Преди назначаването на Ясен бях твърдо против него . След това той ме опроверга , но пак стигна дотам до където очаквах .
И все пак за смяна е много рано ! Да почакаме да свърши полусезона и да си направим равносметка . Ако сме на три точки от първият отбор и постигнем още добри резултати в ЛЕ , то трябва да остане и пролетта . Ако обаче се отдаличим от първото място и продължаваме да игрем по този безобразен начин в Европа , то дори и някои от нас да не искат Ясен ще бъде махнат .
Истинският въпрос е ако се стигне до махане на Ясен е кой ще го замести . Защото нов Вуцов или Достанич би ни свлякъл не на 2-3 място , а на 5-6 и ако дотук с този треньор сме видяли нещо хубаво то при следващият можем да не видим нищо .
Дано не се стига до смяна , но стигне ли се трябва да дойде човек , който да бъде независим от Гонзо и е доказал , че може да бъде треньор .
Отговорът ми дали да бъде сменен - точно в този момент е не
занататък сами ще разберем

Върни се в “Архив”