Нормален жребий , тежък но имаше и по-лоши опции . Смятам че групата на Лефски е съпоставима с нашата , може би малко по-лека.
Важно е отбора да се пооправи от контузиите за първия мач . Трябва да залагаме на защита , с тия отбори не можем да се надиграваме.
Всяка спечелена точка е добре дошла.
ЦСКА - Жребия!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Жребия!
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
А бе вие българи ли сте или какво??? Вчера: Успех на всички, днес - нямате никакъв шанс, ще ви напълнят кошницата и т. н.! Айде малко по сериозно!!!
-
- Контакти:
Гледайте сега, на мен не ми пука дали ще сме последни, предпоследни като сините колеги (които се гордеят с това "уникално" постижение) или каквито ще да е. Аз съм Армеец и отивам на стадиона да пея за ЦСКА и да се надявам, че момчетата ще играят и ще се раздадат на терена. Ако бях играч, щях да ви кажа, че всичките мачове ще бием, защото такава ми е нагласата по принцип. Но нищо не зависи от мен, мога само да пея на стадиона. Много ми се иска да постигнем успех, но реално - едва ли. Само ЦСКА! и не унивайте, още не е започнало, а вече се предадохте.
- Udoji90
- Контакти:
Абе, хора, някъде видяхте ли да е излязла програмата за мачовете в групите? Доколкото знам, тя се определя автоматично от компютър, затова става ясна веднага след изтеглянето на групите. В Спортно шоу Гонг ще кажат 100%, но не ми се чака някак си. Миналата година по това време вече я имаше някъде, но не помня къде.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
soilwork написа:Супер , ще мога да гледам Порто на живо - най-сетне , та даже няма да бият любимият ми отбор,ами 1 друг.
Оффф ,и аз се радвам че ще гледам Спортинг-отдавна им симпатизирам. Та даже ще бият и Левски-какво по-хубаво от това?

Всички сме доволни

А инече Спортинг , ако паднат ще ти е още по-гадно обаче

В едно съм убеден - Левски е по-силен от Цска в момента и Порто са по-силни от Спортинг в момента , така че и да ни бият , едва ли ще е колкото вас ще ви бият ,но Спортинг си разпродадоха отбора - Велосо отиде в Дженоа , Мунтиньо усети на къде отиват нещата и отиде в Порто ( което е голям минус за вас) , като цяло Спортинг се съсредоточи да продава и сега са доста доста по-слаби , а Порто направи точно обратното , направиха покупки за около 30 милиона и вече дават резултат след като взеха суперкупата срещу Бенфика от които бяха паднали преди няколко месеца доста лошо, така че базирайки се на тези факти имаме доста по-добри шансове.

САМО ЛЕВСКИ!
ЦСКА трябвя да спечели ШЛ ли, че да почнете да ги подкрепяте? Отидете на стадиона, викайте за отбора си и се радвайте, че гледате футбол на такова ниво. Много ясно, че ЦСКА е аутсайдер във всички двубои, тва не е повод да не се влиза надъхано в мачовете, нито да се правят трагедии от загубите.
Нищо и няма на групата,ще има изненади
,познайте от кой
,потенциала на ЦСКА е голям-дано го покажат,Левски си показа тавана на играта си-повече от тази игра,която показват не могат,ако мислите,че с нея могат да направят нещо...въпреки,че групата им е най-лесната-възможна.Важното е да има емоции,защото догодина ще гледаме как другите отбори играят.

-
- Контакти:
blue_ power1 написа:dimitroff78 написа:Е и?
Паднали сме се със силни отбори, нормално е да не излезем от групите, защото ще отпаднем от грандове.
Кой ще ти каже нещо, ако паднеш от Бешикташ или от Порто?
Ще играем срещу много силни отбори и всяка точка ще е успех, това е, което е важно.
Да си мислят сините смърфове с тяхната "супер лесна група", била ги целунала съдбата и так дале.
Пожелавам им най-искрено успех и наистина се надявам да минат "супер лесната" им група, аз лично ще им ида на крака на стадиона и ще им ръкопляскам.
Нали им е лесна групата, да бият наред!
А ние... ние ще си я мъчим някак си и ще се пробваме някъде да покажем зъби, програмата максимум сме си я изпълнили, отборът е в криза и так дале. Затова... всичко от тук нататък е дюшеш.
Така се играе по-добре, нека синият колос да отсрами България, нали са новия ервобоец и са велики, казвам го най-искрено.
ЕЙ СМЕШНИЦИ,като падахме от колосите Барса,Челси и Вердер се осрахте да се бъзикате,а сега кой щял да им каже нещо срещу Порто и Бешикташ,къде са тия,къде са първите,хайде малко по-сериозно и недейте да се правите на ощипани селски моми, а.....?
Не се пали, приятелю, успех пожелавам на твоя отбор, в "супер лесната" група, дано наистина да излезете от нея, щото наистина се паднахте с отбори от втория ешелон в Европа, гледайте си там подготовката, тренировките, ставайте все по-велики и дано наистина да станете европейски колос, с когото всички да се съобразяват.
Оставете я чорбата, при цялата тая адска криза, тя пак влезе в Лига Европа, миналата година отново беше в криза, пак сменяхме треньорите, пък бихме Динамо Москва и пак влязохме.
Недей да се пениш, ето, аз ти пожелах успех, няма да сляза до твоето ниво, че да те наричам смешник, дори напротив - ще дойда и ще ръкопляскам на Левски, ако продължат напред. Щото, нали се разбрахме, групата им е "супер лесна" и те просто нямат право да не продължат напред.
- florentin_petre
- Контакти:
storm написа:На*рахте се още преди мачовете![]()
Примирихте се ,че ще ви бият и започнахте да се оправдавате "не свършвал света " "не било война" "какво като сме последни "
Казва се "наакахте се" по благозвучно е, едни го правят от страх, други от кеф, аз невиждам от какво да се страхуваме, отиваме да подкрепяме отбора си с песни и скандирания. Паднахме се в хубава група, айде стига сте хленчили а други мучали. Който е бил миналата година на стадиона и за Рома и за Фулъм/ особенно - над 30 000 фена/ и Базел знае какво е изживяването да си тамна стадиона и да правиш това от което има нужда отбора - 12 играч, това което сините фенове направиха вчера когато футболистите бяха налапали бастуна при 0-1.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
-
- Контакти:
Много по-приятно ми е така..ЦСКА без големи надежди, квото стане, а Левски още преди да са срещнали досега сериозен съперник говорят за излизане от групите, но само времето ще покаже. Иначе за групата, можеше и по-зле да е, така че се радвам, че изобщо влязохме в групите, пък тук каквото сабя покаже
УСПЕХ ЧЕРВЕНИТЕ И ДАНО ДА НАПЪЛНИМ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ДОМАКИНСКИТЕ МАЧОВЕ