Пловдивското или Софийското дерби??

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Пловдивското или Софийското дерби??

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 авг 2010 13:08

Това момче преди малко ви го каза, гледайте си отборите. Аз съм научен от баща ми да обичам Цска, а не да мраза останалите. А това за Рим, всички, които бяхме там знаем какво е било, няма смисъл да спорите с тези които са видяли или чули. Агитката на Цска е пример за подражание в България, сега трябва да бъде и такава в европа. Към феновете на Цска тука-обичайте Цска, а не мразете останалите. Когато си голям, незабелязваш малките.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 13:14

Поне според това което е в football24.bg, средната посещаемост на двата софийски и двата пловдивски отбора за сезони 2007/8 и 2008/9, щото от тогава нямате два отбора в А група :lol:, е 9380 за ЦСКА и Левски и 7727 за Ботев и Локо :? За дербитата не мога да намеря нещо. но нали се карахте кой събирал повече публика..това е просто статистика, но все пак е нещо, на фона на празните приказки ;)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 авг 2010 13:15

Аз като цяло имам много добро отношение към ЦСКА и феновете на отбора.Просто в случая темата е друга и доста се отплеснахме от нея.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 авг 2010 13:15

В момента пловдивското като посещаемост, организация и песни на феновете е доста над софийското и така е вече от близо 10 години.
И вместо софиянци да спорят и да отричат истината да се стегнат и да се опитат да ни настигнат , а не да ми говорят кой колко трофея имал защото всички в тази страна знаят как са постигнати всичките тези титли и купи :roll: . Истината е една може да боли но пак си е истина

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 13:20

samobotev написа:В момента пловдивското като посещаемост, организация и песни на феновете е доста над софийското и така е вече от близо 10 години.
И вместо софиянци да спорят и да отричат истината да се стегнат и да се опитат да ни настигнат , а не да ми говорят кой колко трофея имал защото всички в тази страна знаят как са постигнати всичките тези титли и купи :roll: . Истината е една може да боли но пак си е истина
А ти си глупак, прочел една статия и си мисли, че знае всичко. Титлите са си наши, а ти си смешен. ГЛЕДАЙ СИ ОТБОРА, а нас ни остави ;)

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 24 авг 2010 13:21

За мен е каспичанското ! Аман от тъпотии!
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 авг 2010 13:23

А ти си глупак, прочел една статия и си мисли, че знае всичко. Титлите са си наши, а ти си смешен. ГЛЕДАЙ СИ ОТБОРА, а нас ни остави

Аз статии не чета вярвам на очите си а тебе като те боли истината не означава , че трябва да обиждаш другите :) ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 авг 2010 13:28

samobotev написа:В момента пловдивското като посещаемост, организация и песни на феновете е доста над софийското и така е вече от близо 10 години.

Истината е, че "Вечното дерби" почти винаги оказва влияние върху определянето на шампиона, докато вашето дерби е "опашкарско дерби" в последно време ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 авг 2010 13:38

Доста търпеливи модератори.Тук не се пита за това дали е опашкарско или не,не става въпрос кой от четирите отбора е по-велик и с повече фенове.Тук се питаше според Вас кое дерби е по-интересно на дадения етап.Айде без обиди и лични дразги

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 13:38

Tommi написа:

Истината е, че "Вечното дерби" почти винаги оказва влияние върху определянето на шампиона, докато вашето дерби е "опашкарско дерби" в последно време ;)
Важното е, че събират публика, правят си адските хореографии и едно репортажче се върти из новините няма и един ден :lol: Аз доколкото си спомням на последното дерби, е може и да не е било последното, бяхте станали героите на България, след като господин Арсов беше се сбил с некви от Локото и беше станало адското меле :lol: Тука не става дума за фенове, за които не бих си позволил да говоря, защото ние сме дори по зле, но това са футболисти, които уж трябва да са за пример :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”