Подписка за Ботев !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Подписка за Ботев !
ОК докажи и се самосезираме.То и ЦСКА бяха виновни за казанската афера.Кажи си данните на лична на човека който ти каза,че ще бъде корегирано името ти и готово.
-
- Контакти:
Това е малко странно с подписка да искаме да почваме от "Б" група , но все пак ако помогне в неделя на турнира ще сложа един подпис и аз.
- rump_shaker
- Контакти:
theprideofplovdiv написа:Защо насочвате вниманието си към това дали Ботев ще играе в "Б" група и към моите футболни пристрастия,а не към НАЧИНА,по който се събират тези подписи?Аз нямам нищо против Ботев.Аз съм против манипулирането на гласовете на хората,а на човека,който ме пита защо не съм казал да ме махнат ще му отговоря.Името ми беше нанесено от мой познат,а на друг приятел също беше нанесено името без неговото жеалние,но той реши да не се занимава.В крайна сметка отговорете ми кратко и ясно на няколко въпроса,моля ви съвсем човешки и приятелски!
1.Нормално ли е да се подписваш под името на друг човек и то не само на един,ами на минимум 5-6 човека,които не присъстват,но им знаеш имената???И честно ли е според вас това?
2.Бихте радвали искрено ако по този начин успеете да съберете подписите?Защото аз не се съмнявам в това,че Ботев има достатъчно привърженици и може по честен начин да си осигури 10 хиляди подписа.
3.Защо когато някой във вашия форум каже нещо против вашия отбор или интерес рядко отговоряти с аргументи,а по-често с обиди?
Ти лично каза, че си видял името си в подписка. Сега казваш че било изнесено от твой познат на негов познат, на шуринайката на зълвата по сестрина линия..... Айде сфоримирай си измислената история правилно.
Пак ти казвам, след като си видя името защо не се противи и не се отписа? А ако не си видял името си лично, от каде си сигурен че фигурираш в списъка.
В момента искаш да акцентираш по нередност около събирането на подписи, чрез измислянето на случка фантом. Явно ти се иска просто да има манипулация за да вдигнеш аларма, но виждайки че не се случва така, решаваш сам да създадеш проблем...... за да набиеш алармат!

theprideofplovdiv написа:hetfield написа:Ок де хвани твоя познат и му тегли ена ***** майна.И без това лично на мен ми е все тая от къде ще почнем.100 годишнина ще има,а къде ще я посрещнем не е най-важното.Ама Академик сф в А група Ботев из селата с ръка на сърцето кажи нормално ли е?
Аз искам Ботев в "А" група,но това не е повод да бъдат позволявани всякакви своеволия.Освен аз не съм никой,за да кажа Ботев ще е в "А" или "Б",аз съм просто човек,който иска честни събирания на подписи.И моля ви,не сменяйте темата с това как сме си спечелили титлата и тем подобни,защото това,което го казвам ви засяга пряко.
Alternative,начина по който евентуално ще се завърнете в "А' група трябва да те интересува,най-малкото,защото не ръководни фактори,а вие самите(феновете) ще сте съучастници в това нечестно действие
Добре бе моралист

Има къде, къде по-големи и важни вотове, които се манипулират и до днес... ходи, снимай, доказвай и пращай на "Господари на Ефира". А като ни оправиш държавата, звънни един телефон на Бербатов и елате да ни оправите и футбола!
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
- dagger1912
- Контакти:
АЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Аз днес съм събрал около 30 подписа ... Един приятел притежава магазин за хранителни стоки и кафене, дадох по по 5 бланки в магазина и заведението да се подписват, защото Кичука е жълто- черен, всички сме събрани от една идея - Ботев Пловдив!!!!!!!!Мисля дори, че няма да му стигнат и ще трябва да му давам още
Един приятел ми вика " Не те ли е срам?" , а аз му отговорих "От какво да ме е срам като това го правя само и единствено за Ботев, не се излагам, тъй като се подписват само мои познати, които сърцата са им жълто черни!!!А между другото срещан един познат на около 30 години, който е от Локо, но той е доста разбран човек и изрази своята съпричастност със подпис на Бланката!!!
Аз ще изкарам около 100 подписа ... Замислете се какво трябва да направите и Вие за да успеем!
http://bultras.com/images/stories/may-o ... dpiska.pdf - Бланката за подписката!
Замислете се, защото бъдещето на Ботев е във нашите ръце!
Аз днес съм събрал около 30 подписа ... Един приятел притежава магазин за хранителни стоки и кафене, дадох по по 5 бланки в магазина и заведението да се подписват, защото Кичука е жълто- черен, всички сме събрани от една идея - Ботев Пловдив!!!!!!!!Мисля дори, че няма да му стигнат и ще трябва да му давам още

Един приятел ми вика " Не те ли е срам?" , а аз му отговорих "От какво да ме е срам като това го правя само и единствено за Ботев, не се излагам, тъй като се подписват само мои познати, които сърцата са им жълто черни!!!А между другото срещан един познат на около 30 години, който е от Локо, но той е доста разбран човек и изрази своята съпричастност със подпис на Бланката!!!
Канари, предстои ни да направим една от важните крачки, за да върнем нашия Ботев там където му е мястото!
Тази вечер в http://www.bultras.com ще бъдат качени бланки за събиране на подписи.
Ако успеем да съберем над 10 000 подписа, има голяма вероятност БФС да допусне отбора да участва директно в "Б" група!
Дневните посещения на сайта надминават 2 000 души, което означава, че ако всеки от вас разпечата бланката и събере поне по 10 приятеля, роднини или познати има голям шанс дори да надвишим желаната бройка. Така че мобилизирайте се!
Аз ще изкарам около 100 подписа ... Замислете се какво трябва да направите и Вие за да успеем!
http://bultras.com/images/stories/may-o ... dpiska.pdf - Бланката за подписката!
Замислете се, защото бъдещето на Ботев е във нашите ръце!
- rump_shaker
- Контакти:
Днес останах супе очарован от това като видях колко хора събираха подписи. Отидох си на кварталното кафене да се видя с познати и да започна да събирам подписи, а то кво се оказа всички в джоба си имаха по няколко бланки и бяха събрали супер мнгоо. Шефа ми, жена му, децата му всички бяха подписали, а определно не са запалени фенове като нас. Направо се накефих като видях колко хора вървяха с тези бланки и събираха
)))

И аз днес събрах около 30-35 подписа,утре продължавам.
До тук имам 80 подписа. Радваме това, че пожелаха да се подпишат - Локомотивци, а не буфери; Левскари, не говеда; ЦСКА-ри, не прасета!ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Благодаря на вси!
Утре очаквам да събера още 50 подписа от хора желаещи завръщането на БОТЕВ на полагащото му се място!
Всички фенове заедно ще имаме отново онзи красив футбол, който ни радваше през годините. ЗАЕДНО!!!
Благодаря на вси!
Утре очаквам да събера още 50 подписа от хора желаещи завръщането на БОТЕВ на полагащото му се място!
Всички фенове заедно ще имаме отново онзи красив футбол, който ни радваше през годините. ЗАЕДНО!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
И аз само за ден събрах 30 подписа. Дано да има ефект! Благодаря на всички, които искат да има БОТЕВ! Аз лично не се съмнявам и за миг, но има много отчаяни хора. И мисля, че ако започнем в Б група новия сезон, ще има много, ама много положително развитие около нашия любим клуб!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- dagger1912
- Контакти:
1912BOTEV написа:И аз само за ден събрах 30 подписа. Дано да има ефект! Благодаря на всички, които искат да има БОТЕВ! Аз лично не се съмнявам и за миг, но има много отчаяни хора. И мисля, че ако започнем в Б група новия сезон, ще има много, ама много положително развитие около нашия любим клуб!
Благодаря за пожеланието - да ти се тъпка връщано