Трудно ще навият чужденец да дойде да води националите, защото първо не им се дават много пари и защото ще искат да го командват. Затова ще направя едно предложение, което много хора няма да одобрят, но според мен идеалният вариант е Люпко Петрович. Без значение на колко години е, той отдавна е свикнал с простотиите в българския футбол, и знае какво го очаква. Но той е човек, който много добре избира тактиката за даден мач и винаги може да "излъже" противника, а няма какво да се заблуждаваме ние никога няма да сме супер класа, трябва да разчитаме на надлъгване и на селски хитрини. Люпко това го умее, ако снощи той водеше националите, този мач с Грузия щеше да го спечели с пръст в уста.
Е ако от БФС все пак решат да се променят кардинално тоест, да дадат пари и да не се месят в работата на треньора, тогава нека ни изненадат с едно голямо име във футбола, ама се съмнявам и затова предлагам Люпко, ако не друго то поне ще ни изкара от тази група със сигурност.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО /за националния/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА БЪЛГАРИЯ.....
Пичове, Камачо все още ли е треньор на сърбите! Определено трябва дя е чужденец! Един Бора Милутинович е доста добър вариант, стига да не се е отдал на голф и риболов! На, който и нац. отбор е бил селекционер не само, че ги е класирал на световни първенства, ама е минавал и предварителните групи! Все е водил посредствени отбори Мексико - , САЩ , Косто Рика!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Тартори,ама само в претоворите за пари,а не и на терена-там са като на манекенски подиум,само си оправят косичките под диадемите!
-
- Контакти:
Досега в групата България единстено с доста късмет успя да не падне в нито един мач.Ние и да станем втори(доста се съмнявам)отиваме на бараж и тогава какво правим.?Тогава ще се изправим срещу доста по силен отбор от този на "Грузия "и резила ни е в кърпа вързан .Трябват драстични промени в българския футбол като почнем от бфс минем през всички детско-юношески формации,А група националния отбор.За това ще видите още по голям резил следващия мач срещу Ейре там .... да не се заблуждаваме те ще ни бият и край на надеждата на Марто Митко и останалите за голям футболен форум това им е последния шанс.
РАМОС И НА МЕН МИ ХАРЕСВА
нов тренер нов отбор все тая много сме слаби
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
АБСУРДИСТАН
ДО КЪДЕ СМЕ Я ДОКАРАЛИ ,ЧЕ АБСУРДЪТ ДА НЕ УЧУДВА НИКОГО!ОТБОР ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ ИГРАЧИ СТАВА ЖЕРТВА НА МИЖАВ ТРЕНЬОР,НАЗНАЧЕН ОТ АЛЧНИ И ПОДЛИ МИШОЦИ.ПОСЛЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ СЕ НАХВЪРЛЯТ ВЪРХУ МОМЧЕТАТА-"ВИЕ НЯМАТЕ СЪРЦА,НЕ СТАВАТЕ,НИЕ БЯХМЕ ВЕЛИКИ,А ВИЕ НЕ СТЕ...."СЛЕД ПРОВАЛА В ГРУЗИЯ,МИШОЦИТЕ СА СЕ ИЗПОКРИЛИ.ПОКАЖАТ СЕ ТУК-ТАМ,ПЛЮННАТ ПО МИТКО И-ХАЙДЕ В ДУПКАТА.А НА МИТКО МУ СЕ РЕВЕ ,СИГУРНО ОТ АБСУРДА ДА СЕ ЧУВСТВА НА ТЕРЕНА КАТО ПАТЕ В КАЛЧИЩА.НА ДРУГИТЕ СЪЩО.ВСЕ ПАК ТОВА СА НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ(С ИЗВЕСТНИ ,НО ВАЖНИ КОРЕКЦИИ)И СЕГА КАКВО?БЕРБАТОВ И ПЕТРОВИТЕ ВИНОВНИ.!!!Я ГО КАЖЕТЕ НА СЪР АЛЕКС И НА О'НИЙЛ И ЩЕ ВИ КАЖАТ,ЧЕ Е АБСУРД.МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ТОЧНО УПЛЪТНЯВАТ РАБОТНОТО СИ ВРЕМЕ ТЕЗИ ПИЧОВЕ ОТ ФУТБОЛНИЯ СЪЮЗ.КОГАТО АЗ РАБОТЯ ПО 10 ЧАСА НА ДЕН И ДЪРЖАВАТА МИ СКЪСВА ГЪЗА ОТ ДАНЪЦИ,ИМАМ ПРАВО ДА ЗНАМ КАКВО ТОЧНО ПРАВЯТ ПОЛУГРАМОТНИТЕ ТАРИКАТИ ЛЕЧКОВ И МИХАЙЛОВ ПО 8ЧАСА,ЗА ДА СИ ЗАРАБОТЯТ НАДНИЦИТЕ?АБСУРДНО Е ДА НЕ СЕ ПОЯВЯТ И ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЕ.АБСУРДНО Е ОЩЕ ДА НЕ СА НАМЕРИЛИ НОВ ТРЕНЬОР.АБСУРДНО ЩЕ Е ДА ПРОГОНЯТ БЕРБАТОВ ОТ БЪЛГАРИЯ.СЪС ИЦО УСПЯХА ,МАЙ.А СЕГА И ЧЕРЕШКАТА В ТОРТАТА НА АБСУРДА-ЕДНА КАРИКАТУРА,ИЗПЪЛНЕНА С ДУХОВНОТО И ВИЗУАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ НА БАЙ ВИ ГАНЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ОРДЕН "СТАРА ПЛАНИНА"!АЙ,СЕКТИР!ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА,А ТЕРИТОРИЯ,НАРЕЧЕНА АБСУРДИСТАН.
Re: АБСУРДИСТАН
За жалост това сме! Пълна скръб!

-
- Контакти:
Преди г-н Лечков да извади уредите за да мери кой колко е пробягъл, колко пъти е вдишал и издишал, да вземе малко да се огледа.Да, той като ръководител има право да критикува, но също като ръководител трябва да носи отговорност.Да обясни защо нивото на първенството ни е такова, къде са стадионите, къде са школите.Нали е ръководител нека обясни.Бербатов тичал само 2000 метра.Човек с опита на Лечков трябва да знае, че това колко е тичал не е от значение за един централен нападател.А Бербатов е гениален играч, с класа над Наско Сираков и Любо Пенев, но не може сам да отнеме топката, да си организира атака и да вкара гол.Сигорно Лечков ще каже, че когато е трябвало е играл и се е доказал, но първо да погледне с кого е играл Балъков, Костадинов Стоичков, Янков, Трифон Иванов и т.н., а сега? Може ли да се сравани Велизар Димитров с Балъков или Мартин Петров със Стоичков?Та те сега немогат два паса да си дадат на един метър, няма нито една смислена атака,няма идея, няма импровизация.Тича се по права линия търси се съприкосновение с противник, та ако може поне фал да ни дадат, рита се към Бербатов и той нали е зведа да се оправя.Не става така г-н Лечков.И аз съм играл футбол и знам как е.За добър отбор трябват и добри играчи и един или двама, а 15 -16 минимум трябва и треньор.Пламен Марков е образован и културен човек, но му липсва нещо.Не е достаъчно само да наредиш футболистите.Трябва да подопечните ти да имат респект, уважение, да ти вярват.Като влезеш в съблекалнята въздуха да трепери, да имаш присъсвие.А в България е само Димитър Пенев, пак ли той да ви оправя бакиите.Но г-н Лечков, Пената не вечен!
И понеже сте ръководител, г-н Лечков да ви питам след като продадохте телевизионните права на прогнилото ни първенство за 50 млн. лева, толкова ли не можете да отделите 2 млн. за чужд треньор. Нима Грузия е по-богата.
Е, г-н Лечков вие сте на ход.Да вие ръководителите.Защото утре няма да има какво да ръководите.
И понеже сте ръководител, г-н Лечков да ви питам след като продадохте телевизионните права на прогнилото ни първенство за 50 млн. лева, толкова ли не можете да отделите 2 млн. за чужд треньор. Нима Грузия е по-богата.
Е, г-н Лечков вие сте на ход.Да вие ръководителите.Защото утре няма да има какво да ръководите.
Съгласна съм, Попай, наистина е абсурдно, особено ордена за това недоразумение тб; с мък аго казвам, но той съсипа повече Левски, отколкото ЦСКА.