И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zaleza1
Контакти:

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 14:58

tprodanov написа:Не, такова падение, да пеем нещо за вас, докато излиза Левски не е имало. Не сме и млъквали, след като ни зашият два гола. Не сме и били толкова малко в такъв възход в толкова важен мач.

А тия фанатизирани ли, не знам, но се чуваха само те. До някъде де. После само дучето.

Тука говориш малко глупости ама аре.А за наща агитка вече много пъти сме се доказали къде сме,и кои сме.Обявени сме за най-добрата гостуваща агитка в Рим за сезона и то от сайта на Рома. Всчко друго са празни приказки.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 15:07

zaleza1 написа:
tprodanov написа:Не, такова падение, да пеем нещо за вас, докато излиза Левски не е имало. Не сме и млъквали, след като ни зашият два гола. Не сме и били толкова малко в такъв възход в толкова важен мач.

А тия фанатизирани ли, не знам, но се чуваха само те. До някъде де. После само дучето.

Тука говориш малко глупости ама аре.А за наща агитка вече много пъти сме се доказали къде сме,и кои сме.Обявени сме за най-добрата гостуваща агитка в Рим за сезона и то от сайта на Рома. Всчко друго са празни приказки.

Кое точно са глупости, дай факти - или оспори мойте. Ама пак с факти.

ПП Чуждестранните отбори винаги така казват. И Залгбург казаха, че ние сме фаворитите, нали?

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 23 окт 2009 15:16

Нещо нередно има във тебе старче...Левски пада,имаш 3-4 мнения относно мача ви и неясното ви бъдеще!!!

ЦСКА пада и имаш 123123234354565689 мнения,най-вече за публиката :shock:
Та ти имаш повече мнения във форума на ЦСКА от,колкото в форума на твоя отбор :shock:

Публиката си е публика няма мерило на,кой отбор публиката е по-добра камо ли пък по-стойностна ... че примерни много за вашата "стойностна" публика,дето уби човек в центъра на софия,дето всеки мач се млати със полицията а хореография за публиката ви е мръсна дума същата,както и победа за отбора ви :!:
Крадете песни на други агитки,броят на песни за любимия ви отбор се броят на едната ръка на еднорък стругар след почти всяко дерби синьото ви кафе е потрошено от полицията,а недъгавите ви фенчета мятат хора от тролейте само,защото любимото ви ПФК е понесло още един пирон във ковчега на затъващия ви отбор...а да и относно омразата...значи има огромна разлика във това да мразиш и в това да се ПОДИГРАВАШ!!!

Ние ви се подиграваме и песента за олимпия е точно такава,както и плакатите,които са по-скоро карикатури осмиващи вашия отбор със разни пчели,трактори,скиори,дебърцини и т.н. и т.н.

Когато ЦСКА спечели титлата си се радва заедно с феновете си а не носят фланелки с надписи АЗ МРАЗЯ ЛЕВСКИ,за разлика от вашите комплексирани футболистчета,ставащи само за трансфери във Анадола и Ивицата Газа а именно за там стават само след,като манталитета им позволява да носят подобни надписи...Да си чул Бербатов,Мартин Петров,Стилян Петров,Емил Костадинов,Йордан Лечков,Христо Стоичков,Георги Илиев,Георги Велинов,Георги Димитров,Велизар Димитров,Любослав Пенев,Тодор Янчев,Иван Иванов и т.н да казват АЗ МРАЗЯ ЛЕВСКИ ??? Дайте ми калашник да ги разтрелям и т.н и т.н. ???
Не няма и да чуеш,та дори нито един от ръководствата ни до сега не е говорил против вас,то и там е разликата във манталитета на ЦСКА и онзи другия отбор за това едните са играли,играят и ще играят ЕВРОПЕЙСКИ и МОДЕРЕН футбол а другите ще правят екскурзии до югоизточната ни съседка и вечно бомбандирания Израел и ще се връщат там от де са тръгнали,щото никой друг не ги иска...замълчи и си гледай смешния отбор,а ако ни лишиш от присъствието си в форума на ЦСКА ще направиш услуга на всички...хем няма да ни досаждаш,хем няма да се излагаш !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 15:22

Абе чувал съм как отбора ви излиза и се пее Червени боклуци и то не веднъж.Турци сте също съм го чувал.Запис нямам да ти пусна за факти,но и не целя да те убеждавам.Незнам какво казват в Залцбург,но знам че дори Фатих Терим който е видял доста подкрепа от ония фантици турците каза че ние правим АД.Признаха ни и в англия (Блекбърн) сега и Фулам не спестиха похвали.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 15:24

Форума си има статистика и там е отбелязано къде пиша най-много, не се изказвай неподготвен.

С това пропускам началото на мнението ти, достатъчно неадекватно е.

Убили сме човек, но вие не сте? ОК, ясно...
Крадем песни? Кои точно? Тая тема винаги ми е била много смешна - при положение, че във вашия форум има такава тема, и там хората, по-стари ваши юзъри си казват, че вие крадете от нас, ама сте ги били облагородявали и то не се брои. В тоя спор още не се е появил някой да ми каже коя точно песен ние сме откраднали и да ми го докаже.

Аз лично не се сещам много наши песни, в които се споменава цска, може би - 2,3, не знам. А знам някъде към 35 наши песни.

Относно омразата - КЗЛ докато излиза любимия ти отбор е нещо повече от омраза - това е начин на съществуване-.жалък, мишкоподобен.

Спомням си един ваш футболист как разправяше - още в школата ни учат да мразим Левски. Това е първото и основното. Помниш ли, или да ти търся линк?

ПП Залез, тия червени боклуци да си ги чувал в мач, който не е с вас?

ПП 2
Ние мразим "Левски", ние мразим "Левски", ние мразим "Левски", а "Герена" да гори

Какво ще кажеш за вечния съперник на ЦСКА - Левски? - Мразя ги. На нас тук на "Червено знаме" от малки ни втълпяват в главите, че трябва да бием всеки мач и да мачкаме Левски, където ги хванем.
Последна промяна от tprodanov на 23 окт 2009 15:26, променено общо 1 път.

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 15:25

Angoff написа:

Нещо нередно има във тебе старче...Левски пада,имаш 3-4 мнения относно мача ви и неясното ви бъдеще!!!

ЦСКА пада и имаш 123123234354565689 мнения,най-вече за публиката :shock:
Та ти имаш повече мнения във форума на ЦСКА от,колкото в форума на твоя отбор :shock:

Публиката си е публика няма мерило на,кой отбор публиката е по-добра камо ли пък по-стойностна ... че примерни много за вашата "стойностна" публика,дето уби човек в центъра на софия,дето всеки мач се млати със полицията а хореография за публиката ви е мръсна дума същата,както и победа за отбора ви :!:
Крадете песни на други агитки,броят на песни за любимия ви отбор се броят на едната ръка на еднорък стругар след почти всяко дерби синьото ви кафе е потрошено от полицията,а недъгавите ви фенчета мятат хора от тролейте само,защото любимото ви ПФК е понесло още един пирон във ковчега на затъващия ви отбор...а да и относно омразата...значи има огромна разлика във това да мразиш и в това да се ПОДИГРАВАШ!!!

Ние ви се подиграваме и песента за олимпия е точно такава,както и плакатите,които са по-скоро карикатури осмиващи вашия отбор със разни пчели,трактори,скиори,дебърцини и т.н. и т.н.

Когато ЦСКА спечели титлата си се радва заедно с феновете си а не носят фланелки с надписи АЗ МРАЗЯ ЛЕВСКИ,за разлика от вашите комплексирани футболистчета,ставащи само за трансфери във Анадола и Ивицата Газа а именно за там стават само след,като манталитета им позволява да носят подобни надписи...Да си чул Бербатов,Мартин Петров,Стилян Петров,Емил Костадинов,Йордан Лечков,Христо Стоичков,Георги Илиев,Георги Велинов,Георги Димитров,Велизар Димитров,Любослав Пенев,Тодор Янчев,Иван Иванов и т.н да казват АЗ МРАЗЯ ЛЕВСКИ ??? Дайте ми калашник да ги разтрелям и т.н и т.н. ???
Не няма и да чуеш,та дори нито един от ръководствата ни до сега не е говорил против вас,то и там е разликата във манталитета на ЦСКА и онзи другия отбор за това едните са играли,играят и ще играят ЕВРОПЕЙСКИ и МОДЕРЕН футбол а другите ще правят екскурзии до югоизточната ни съседка и вечно бомбандирания Израел и ще се връщат там от де са тръгнали,щото никой друг не ги иска...замълчи и си гледай смешния отбор,а ако ни лишиш от присъствието си в форума на ЦСКА ще направиш услуга на всички...хем няма да ни досаждаш,хем няма да се излагаш !!!

Братле толкова си прав че чак спраха да пишат евала за мнението напълно го подкрепям.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 23 окт 2009 15:31

tprodanov написа:Форума си има статистика и там е отбелязано къде пиша най-много, не се изказвай неподготвен.

С това пропускам началото на мнението ти, достатъчно неадекватно е.

Убили сме човек, но вие не сте? ОК, ясно...
Крадем песни? Кои точно? Тая тема винаги ми е била много смешна - при положение, че във вашия форум има такава тема, и там хората, по-стари ваши юзъри си казват, че вие крадете от нас, ама сте ги били облагородявали и то не се брои. В тоя спор още не се е появил някой да ми каже коя точно песен ние сме откраднали и да ми го докаже.

Аз лично не се сещам много наши песни, в които се споменава цска, може би - 2,3, не знам. А знам някъде към 35 наши песни.

Относно омразата - КЗЛ докато излиза любимия ти отбор е нещо повече от омраза - това е начин на съществуване-.жалък, мишкоподобен.

Спомням си един ваш футболист как разправяше - още в школата ни учат да мразим Левски. Това е първото и основното. Помниш ли, или да ти търся линк?

ПП Залез, тия червени боклуци да си ги чувал в мач, който не е с вас?

ПП 2
Ние мразим "Левски", ние мразим "Левски", ние мразим "Левски", а "Герена" да гори

Какво ще кажеш за вечния съперник на ЦСКА - Левски? - Мразя ги. На нас тук на "Червено знаме" от малки ни втълпяват в главите, че трябва да бием всеки мач и да мачкаме Левски, където ги хванем.

Неможе без единици...това със феновете е ясно и на малките деца,че се мразят едни на други...Аз лично не ви мразя и няма защо,в момента ми е жал за вас...имах предвид,че никой не е излязъл публично и да е казал подобно нещо,както Боримиров,И.Стоянов,Батков,Сираков и Мъри ... просто е жалко!!!

Статистиката си е статистика,ама ние всички ЦСКА-ри да се съберем от форума няма да смогнем да направим толкова мнения в форума на Левски,колкото ти имаш във нашия форум ... или много ни обичаш или много ни мразиш !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 окт 2009 15:40

Angoff написа:
Неможе без единици...това със феновете е ясно и на малките деца,че се мразят едни на други...Аз лично не ви мразя и няма защо,в момента ми е жал за вас...имах предвид,че никой не е излязъл публично и да е казал подобно нещо,както Боримиров,И.Стоянов,Батков,Сираков и Мъри ... просто е жалко!!!

Статистиката си е статистика,ама ние всички ЦСКА-ри да се съберем от форума няма да смогнем да направим толкова мнения в форума на Левски,колкото ти имаш във нашия форум ... или много ни обичаш или много ни мразиш !

Ангоф, много си в грешка! Мъри никога не е казвал лоша дума за вас. Винаги е бил много дипломатичен по темата ЦСКА! Много добре знаеш думита на Боримиров защо дойдоха! Лично аз си спомням как разправяше Янев или Янчев(не се сещам точно кой) за бий говедата рогати... и Тройчо за говеждия стадион. :) Не сте толкова чисти, колкото изкарваш...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 24 окт 2009 11:26

Каквото и да си говориме Базел ни изнесе урок по футбол- преса, бързина,удари от всякаква дистанция. Нашия отбор е все още нов и това са моментните възможности. Сега трябва трябва да се хвърлим здраво в А група, защото след Миньор започват тежките мачове. Станем ли шампиони тогава вече ще бъде съвсем друго, но след последните мачове със Сливен и Ботев, започвам да се притеснявам. Дано Любо оспее да ги надъха за победи. Отностно мача с Базел много се радвам за Ив.Караджов и съм силно разочарован от Котев. Ванката израства със всеки мач, а Кирчо затъва не мога да разбера защо. Все пак това е нашия отбор завинаги и не трябва точно сега да го оставиме след първия неуспех. Затова в неделя пак всички на стадиона, а другата седмица в Ловеч да им покажем, че никой не може да ни спре. Не унивайте преживяхме терора на СДС и ВИС-2, глупостите и кражбите на Томов, предателството на В.Михов, но ЦСКА отцеля защото е феномен и има зад себе си милиони хора, ставащи и лягащи с името на отбора не само в България, а и по-целия свят.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 окт 2009 10:49

redpride написа:Каквото и да си говориме Базел ни изнесе урок по футбол- преса, бързина,удари от всякаква дистанция. Нашия отбор е все още нов и това са моментните възможности. Сега трябва трябва да се хвърлим здраво в А група, защото след Миньор започват тежките мачове. Станем ли шампиони тогава вече ще бъде съвсем друго, но след последните мачове със Сливен и Ботев, започвам да се притеснявам. Дано Любо оспее да ги надъха за победи. Отностно мача с Базел много се радвам за Ив.Караджов и съм силно разочарован от Котев. Ванката израства със всеки мач, а Кирчо затъва не мога да разбера защо. Все пак това е нашия отбор завинаги и не трябва точно сега да го оставиме след първия неуспех. Затова в неделя пак всички на стадиона, а другата седмица в Ловеч да им покажем, че никой не може да ни спре. Не унивайте преживяхме терора на СДС и ВИС-2, глупостите и кражбите на Томов, предателството на В.Михов, но ЦСКА отцеля защото е феномен и има зад себе си милиони хора, ставащи и лягащи с името на отбора не само в България, а и по-целия свят.

И Миньоро ви изнесаха една лекция :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”