tprodanov написа:Не, такова падение, да пеем нещо за вас, докато излиза Левски не е имало. Не сме и млъквали, след като ни зашият два гола. Не сме и били толкова малко в такъв възход в толкова важен мач.
А тия фанатизирани ли, не знам, но се чуваха само те. До някъде де. После само дучето.
Нещо нередно има във тебе старче...Левски пада,имаш 3-4 мнения относно мача ви и неясното ви бъдеще!!!
ЦСКА пада и имаш 123123234354565689 мнения,най-вече за публиката
Та ти имаш повече мнения във форума на ЦСКА от,колкото в форума на твоя отбор
Публиката си е публика няма мерило на,кой отбор публиката е по-добра камо ли пък по-стойностна ... че примерни много за вашата "стойностна" публика,дето уби човек в центъра на софия,дето всеки мач се млати със полицията а хореография за публиката ви е мръсна дума същата,както и победа за отбора ви
Крадете песни на други агитки,броят на песни за любимия ви отбор се броят на едната ръка на еднорък стругар след почти всяко дерби синьото ви кафе е потрошено от полицията,а недъгавите ви фенчета мятат хора от тролейте само,защото любимото ви ПФК е понесло още един пирон във ковчега на затъващия ви отбор...а да и относно омразата...значи има огромна разлика във това да мразиш и в това да се ПОДИГРАВАШ!!!
Ние ви се подиграваме и песента за олимпия е точно такава,както и плакатите,които са по-скоро карикатури осмиващи вашия отбор със разни пчели,трактори,скиори,дебърцини и т.н. и т.н.
Когато ЦСКА спечели титлата си се радва заедно с феновете си а не носят фланелки с надписи АЗ МРАЗЯ ЛЕВСКИ,за разлика от вашите комплексирани футболистчета,ставащи само за трансфери във Анадола и Ивицата Газа а именно за там стават само след,като манталитета им позволява да носят подобни надписи...Да си чул Бербатов,Мартин Петров,Стилян Петров,Емил Костадинов,Йордан Лечков,Христо Стоичков,Георги Илиев,Георги Велинов,Георги Димитров,Велизар Димитров,Любослав Пенев,Тодор Янчев,Иван Иванов и т.н да казват АЗ МРАЗЯ ЛЕВСКИ ??? Дайте ми калашник да ги разтрелям и т.н и т.н. ???
Не няма и да чуеш,та дори нито един от ръководствата ни до сега не е говорил против вас,то и там е разликата във манталитета на ЦСКА и онзи другия отбор за това едните са играли,играят и ще играят ЕВРОПЕЙСКИ и МОДЕРЕН футбол а другите ще правят екскурзии до югоизточната ни съседка и вечно бомбандирания Израел и ще се връщат там от де са тръгнали,щото никой друг не ги иска...замълчи и си гледай смешния отбор,а ако ни лишиш от присъствието си в форума на ЦСКА ще направиш услуга на всички...хем няма да ни досаждаш,хем няма да се излагаш !!!