veni__85 написа:Много злоба в този Венци Христов.....
Какво е казал този хубостник?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
veni__85 написа:Много злоба в този Венци Христов.....
Kris_men2000 написа:Нека рязането на вени и аналното разпаряне започне сега. Аз ще се самоубия ритуално сега защото моят любим и върховен Левски победи. Не може така. Левски трябва да губи винаги в името на моите господари.
Това не е живот. Как ще живея с тези победи. Какво да обесная на моите господари. Как да плюя Левски сега. Какви лай...а да измисля за да плюя.
Моля ви Левски. Правете постоянни загуби за да осмислете жалкият ми платен робски нищожен живот. Моля ви. Спрете се с тези победи защото моите господари ме изнасилват до откат денонощно и без спир. А изнасилването си е наказуемо. Не е приятно. За справка попитайте Манолов и Реално. Те най професионално ще ви обяснят аналната робска болка. А техните гей другари сами ще се покажат. Не ги търсете те ще ви уведомят сами. Само гледайте защитниците. След една минута ще се докажат. Нека гей парада започне сега. Шоуто е ваше . Само четете и се наслаждавайте. Те сами ще дойдат за да се докажат.
rhaegar написа:Имам чувството, че някои хора живеят за да се стигне до "аз нали ви казах" момент. За щастие и вчера не беше така.
tmanolov написа:Че къде съм казал нещо за тренера? Аз си държа на думата - добър, лош, дума срещу него няма да кажа. За останалото си прав - темата е за мача, но той е следствие на всякакви наследства и политики, нали? И не, не искам да падаме и да губим точки, просто знам, че е неизбежно при сегашната конфигурация на върха. Иначе за мача си казах мнението - бърз гол, който го предопредели като резултат. А и отличен, невероятно красив гол на моят кон, който е всичко друго, но не защитник - нещо като ТАА (да ме прощаваш за сравнението).
П.С. И не ме разбирай погрешно - искам Левски винаги да печели, срещу когото и да е, но знам, че като липсва основа, каквото и да градиш, все ще рухне. Твай.
п.П.С. Коментирай троловете на Господарката, ако искаш, за да сме квит и безпристрастни, може ли? Или чичаците с "разпраните анали" на 5 ракии по ношите :oops:
metodito написа:
Ще го дочакат. Или не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
csimoen2 написа:
Така, поредното несъстоятелно мнение:
По-горе пишеш, че сме дали бая пари за трансфери - то се оказва само за Бурас, другото свободни трансфери, поне си признаваш поредната грешка.
Доизхарчили сме парите от Мъри - еми Левски генерира приходи последните три сезона от два, в които игра плейофи в ЕВропа, пълни стадиони и т.н.:
Транфери:
1. Уелтон - 1.9 млн. евро
2. Роналдо - 1.6 млн.
3. Кордоба - 3 млн.
4. Рикардиньо - 700к.
Общо - 7.2 млн. евро.
Европа:
ЛК 23/24
Уефа - 1.8 млн. евро
Три домакинства: 900к
Общ; - 2.6 к евро.
Балгодарени на този сезон се осъществиха продажбите на посочените по-горе.
ЛЕ и ЛК 25/26
Уефа - 1.5 млн., без маркетингов пул, вероятно поне още 700к = 2.2 млн.
4 домакинства - 800-900к.
Общо - 3 млн. евро.
Клубен коефицент: 7.00
Какво може да се каже:
От двата сезона, в които Левски игра в Евротурнирите клкуба е спечелил поне 5.6 млн. евро.
От продажбите на футболисти, следствие силен сезон при Костов = 7.2 млн.
Т.е. още един сезон в Европа, на прага на плейоф ЩЕ ЗАДМИНЕ прихода от транфери (това е даже без да се продават футболисти, смея да твърдя имаме прилични за средно ниво такива).
Не забравяй, че не слагам и някой и друга продажба тип Дарлан (топ далавера за 6 месеца в отбора) и др.
ТА ЛИЧНО ТИ, КОЕ ПРЕДПОЧИТАШ - Левски да играе в Европа редовно, да носи емоция, да трупа коефицанет и пълни стадиони или само да се гледа кой за колко би бил продаден и т.н. (както правиш ти)?
Не знам къде го видя този пусти късмет, но Левски игра като равен с Брага, надигра отбори с по високи коефиценти и завърши втори предната година.
За това главна вина има треньора, които не мрънка, не обикаля студиа по ТВ и не дава всяка седмица интервюта пред клекнали медии (тип Виктор Вутов от гонг).
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ikar написа:Нека разсъждаваме - ако Майкон бе футболист на Звезда и Динамо Загреб, каква би неговата откупна клауза?
metodito написа:rhaegar написа:Имам чувството, че някои хора живеят за да се стигне до "аз нали ви казах" момент. За щастие и вчера не беше така.
Ще го дочакат. Или не.
tmanolov написа:...., ама разхдоите за заплати и осигуровки си вървят и вече са 10.5 милиона на година за 2024, при 8.5 за 2023, да предполагам ли, че ще станат над 12 милиона или 1 милион на месец за 2025, или ше са още нагоре? .... Да напомня ли, че 2021 разходите за заплати и осигуровки са 6.3 милиона, а за 2022 са 7.3 милиона - много сериозно дърпат нагоре разходите за заплати, а спонсорските пари от Палмите са си същите, та нещо трябва да покрие разликата, ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта