Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот vvessel » 20 май 2025 11:00

metodito написа:Ми, ако си спомням, при Стоев завършихме на най-лошото място в историята.

Методи, преди да плещиш глупости, вземи провери първо. Това че ти е слаба и избирателна паметта, вече е ясно, но като имаш предвид тоя факт, погледни в интернет, и тогава изпляскай нещо , че звучиш доста несъстоятелно.
При Стоев, който пое отбора три кръга преди да се раздели на първа и втора шестица, завършихме седми и играхме финал за купата, като на полуфинала отстранихме Лц. Следващият сезон със Стоев, в края на годината бяхме с равни точки с Лц, но тогава Литекс ритуално се самоуби и ни взеха всички точки спечелени от тях. Пролетта докараха пърцуцата на място на Стоев, защото загуби битката за първото място.
А най-лошото място в историята е в недалечната 2021-ва година, когато завършваме осми. Осми !!!
Знам че сигурно имаш друго мнение по въпроса, но фактите са си факти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2025 11:04

Да бе, факти. И аз за това говоря. В група с какви отбори го постигна това място, човек. Аман от манипулациите ви! Че онези ни дънеха като маче у дирек. Срама няма да повтаряш една лъжа! Ай сиктир! С 9 души те пердушинят на Герена.Верно срама нямате. Вервай си и ти на лъжите!
Последна промяна от metodito на 20 май 2025 13:39, променено общо 5 пъти.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 май 2025 11:50

blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:Каква националност е треньора няма никакво значение , когато нивото на играчите ни е това което е.
И Хулио Иглесиас и всички ние искаме да шием голове като гола на Кристъл Палас във финала онзи ден , но как да стане с играчи при които всеки втори пас по-дълъг от 15 метра е грешен , встрани , назад или пък ако все пак е точен при спирането му топката отива на 2 метра.

То и нивото на играчите на Палас не е като това на Ман Сити. Нито, пък, треньорът им е равен на Гуардиола. Ама, ей ги на - изгермечиха фаворита.
Иначе, когато Стоев каза, че сме едно Валекано тук някои хора ореваха орталъка.

Е и ние срещу фаворита Разград сме 1-2-1 през сезона, ама не можем да вържем 5 паса

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2025 12:03

Венелин написа:
blue avalanche написа:Какъв "Реал" сме ние, бе? Какви 5 лева?
То, пък, щото ние много честно постъпихме с него...
Пропастта между нас и Лудогорец в момента е огромна. Не е само в някаква си загуба...
И си смени дилъра...

Пропастта между Левски и Лудогорец е финансова, в политическото влияние, влиянието върху съдиите и Футболния съюз. Чисто футболно пропастта е нулева.

Чисто футболно нашите "твърди титуляри" даже конусите няма да подреждат в Разград.
Чисто футболно колко пари е спечелил Лудогорец от ЕКТ и колко ние? За цялата си история?
Чисто футболно на пейката на Лудогорец има футболисти, които при нас ще ги носим на ръце.
Още да изброявам ли?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2025 12:04

drvasko98 написа:
blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:Каква националност е треньора няма никакво значение , когато нивото на играчите ни е това което е.
И Хулио Иглесиас и всички ние искаме да шием голове като гола на Кристъл Палас във финала онзи ден , но как да стане с играчи при които всеки втори пас по-дълъг от 15 метра е грешен , встрани , назад или пък ако все пак е точен при спирането му топката отива на 2 метра.

То и нивото на играчите на Палас не е като това на Ман Сити. Нито, пък, треньорът им е равен на Гуардиола. Ама, ей ги на - изгермечиха фаворита.
Иначе, когато Стоев каза, че сме едно Валекано тук някои хора ореваха орталъка.

Е и ние срещу фаворита Разград сме 1-2-1 през сезона, ама не можем да вържем 5 паса

Един шампионат не е само в директните срещи. Те и Брайтън биха Ливърпул. И кво?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 20 май 2025 13:06

Не мисля, че има достатъчно подготвен български треньор, изключение е Мъри според мен. Хулио заслужава шанс, при Генчев играта беше потресаваща! Надявам се да вземем добър нападател, тогава ще видим другите атакуващи в друга светлина, като има някой който се движи, поема, гърдира и отваря пространства, честно казано сегашните са много лимитирани и да можем да намерим добър за нашите стандарти или поне се надявам.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 май 2025 17:13

Едва ли в света има достатъчно подготвен треньор, който да се справи с футболистите, които води експертизата...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 май 2025 19:15

Странджата написа:И кой от днешните български треньори бихте приели, без да го съблечете тука? Мъри го оставям - той като една легенда невъзвратимо ни напусна навреме ... Пък и на него като треньор в Левски му е малко ....
Аз лично Стоилов не го искам по никакъв повод в Левски. Вече !
Имаше уникалният шанс да покаже, че е по-голям от парите и властта, и се провали.
ТолкоС.
Далеч от Левски.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 май 2025 19:20

metodito написа:
tmanolov написа:За мен Генчев беше добър тренер, но г.з. го изгони. Чичо Гошо шубата също е приличен тренер. Не знам как е ситуацията с Ясен Петров в момента, но и той остави следа и ако не беше един заарски пендел, ама... Илиян, колкото и да го плюят, също си върши работата

Човек, Ясен с този отбор, който имаше, беше задължително да стане шампион. Говоря, както за колектив, така и за единици. Отдавна нямаме нито такива единици, нито такъв колектив.
И защо искате да сменяте Велскес
?
Е, как защо ?
Щото "Експертизата" бил го избрал ! :?
Нищо, че Господин Наско искаше нЕк'ъв уругваец, дето избра роден-второстепенен отбор.
Веласкес според "злите езици" бил едва 3-ти избор на Насо.
Ма е лош, щото с изпълнените-поставените му цели, легетимира ГъзО.

Аз лично не мога да повЕрвам, че има "левскари", дето искат Левски да се провали, само заради Сираков ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 май 2025 20:16

metodito написа:Да бе, факти. И аз за това говоря. В група с какви отбори го постигна това място, човек. Аман от манипулациите ви! Че онези ни дънеха като маче у дирек. Срама няма да повтаряш една лъжа! Ай сиктир! С 9 души те пердушинят на Герена.Верно срама нямате. Вервай си и ти на лъжите!

Не знам дали взимаш наркотици, но хапчетата си пий, щото не е добре работата ;))

Върни се в “Левски”