rockman написа:Със неграмотен треньор толкова.
Айде почна се....Все си мисля ,че Генчев може да чете и пише.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rockman написа:Със неграмотен треньор толкова.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
wilge написа: Вярно, че все едно беше контрола. Дали си вирнаха носовете, или, ако не е чак бойкот, то най-малко неуважение към изискванията на треньора? Не се знае какво е, но нещо скърца.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
helic написа:как видях мача от стадиона - доста безидейно в атака, мъка в средата, прилично в защита.
Докато беше свеж, на Сангаре му се получаваше. Ама няма уменията да центрира. Наистина не бива да играят заедно с Колев като титуляри.
Фадига също не виждам защо трябваше да е титуляр в тая среща, защо не започна с Митков, той изобщо беше ли в групата, че не съм проверявал.....
Охене игра прилично, тримата отзад също.
Майкон ми се загуби през голяма част от времето, ама знам ли, може да е защото гледахме мача откъм другия фланг
Публиката ни - перфектна. Буквално половината стадион беше син. Левскарски син.
Съдията - редица малоумни отсъждания в наша вреда, при това на наглед елементарни ситуации
Не съм сигурен дали нарушението срещу Сангаре не беше вътре, стана доста бързо, макар и почти пред очите ми и все си мисля, че нарушениет завърши вътре в наказателното. ВАР-а кво показа?
Der Schmarotzer написа:dust да пита главния съдия защо над 10 чисти нарушения в полза на Левски ги подмина с лека ръка и не ги даде? Защо за едно и също нарушение дава на играч на Левски жълт картон, а на играч на Спартак само устно предупреждение, като на няколко пъти дори не даде нарушение, да не говорим за предупреждение? Бауренски още до 10 минута трябваше да е под душовете. Срещу Сангаре имаше 4-5 ситуация, в които играеха срещу него борба свободен стил. Едното беше в наказателното поле. Ще ми е интересен отговора на дружката му. Изключително слаб, макар, че кой знае дали е само слаб, съдия. Интересно ще ми е също да узная оценката, която му е дадена от оторизирания за това орган. Интересно ще е да се чуе и мнението на "ръководството" на Левски за тоталния съдийски тормоз последните няколко мача. Също така ще е интересно да чуя мнението на "ръководството" какви мерки ще вземе срещу този тотален съдийски тормоз.
Потребители, разглеждащи този форум: paskaleevich и 20 госта