efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.

Мнениеот Вълчан » 31 авг 2024 21:30

rockman написа:Със неграмотен треньор толкова.

Айде почна се....Все си мисля ,че Генчев може да чете и пише.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 31 авг 2024 21:32

dust да пита главния съдия защо над 10 чисти нарушения в полза на Левски ги подмина с лека ръка и не ги даде? Защо за едно и също нарушение дава на играч на Левски жълт картон, а на играч на Спартак само устно предупреждение, като на няколко пъти дори не даде нарушение, да не говорим за предупреждение? Бауренски още до 10 минута трябваше да е под душовете. Срещу Сангаре имаше 4-5 ситуация, в които играеха срещу него борба свободен стил. Едното беше в наказателното поле. Ще ми е интересен отговора на дружката му. Изключително слаб, макар, че кой знае дали е само слаб, съдия. Интересно ще ми е също да узная оценката, която му е дадена от оторизирания за това орган. Интересно ще е да се чуе и мнението на "ръководството" на Левски за тоталния съдийски тормоз последните няколко мача. Също така ще е интересно да чуя мнението на "ръководството" какви мерки ще вземе срещу този тотален съдийски тормоз.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 авг 2024 21:38

Ще си позволя да изкажа мнение, че това беше най-слабият ни мач, особено в атака, от началото на сезона. Бих искал и да си посипя главата с пепел, задето така подцених отбора на домакините, без да съм гледал много техни мачове.
Скъса ми нервите начинът, по който тъпо и упорито държахме Мустафата да се пребори за топка, да "литне" бранител и да трябва с прострелно центриране да я засили в пеналта на домакините. Нямаше и помен от разнообразието в атака, като днес с ръка на сърцето трябва да призная, че на Балаков и Джемилито им трябва някакво пространство и скорост по-напред, за да покажат качествата си, а така забити просто бледнеят и изглеждат като фигуранти в голяма част от мача.
И, да, имаше някои съдийски неточности, но не мисля, че те повлияха на крайният изход. Да не дирим проблемите там, където не са.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 авг 2024 21:49

Не е проблема в отсъжданията на съдията, проблема е в подбудите на същия да свири по този неадекватен начин.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 31 авг 2024 21:58

как видях мача от стадиона - доста безидейно в атака, мъка в средата, прилично в защита.
Докато беше свеж, на Сангаре му се получаваше. Ама няма уменията да центрира. Наистина не бива да играят заедно с Колев като титуляри.
Фадига също не виждам защо трябваше да е титуляр в тая среща, защо не започна с Митков, той изобщо беше ли в групата, че не съм проверявал.....
Охене игра прилично, тримата отзад също.
Майкон ми се загуби през голяма част от времето, ама знам ли, може да е защото гледахме мача откъм другия фланг
Публиката ни - перфектна. Буквално половината стадион беше син. Левскарски син.
Съдията - редица малоумни отсъждания в наша вреда, при това на наглед елементарни ситуации
Не съм сигурен дали нарушението срещу Сангаре не беше вътре, стана доста бързо, макар и почти пред очите ми и все си мисля, че нарушениет завърши вътре в наказателното. ВАР-а кво показа?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 авг 2024 21:59

wilge написа: Вярно, че все едно беше контрола. Дали си вирнаха носовете, или, ако не е чак бойкот, то най-малко неуважение към изискванията на треньора? Не се знае какво е, но нещо скърца.

Според мен просто след мача с Лудогорец приключи ефекта нов треньор. Явно дотогава имаха огромно желание да се докажат и нещата им се получаваха.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 авг 2024 22:07

Не паднахме и официално сме продали кашкавалчето - не е чак толкова зле като за днес
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 31 авг 2024 22:08

helic написа:как видях мача от стадиона - доста безидейно в атака, мъка в средата, прилично в защита.
Докато беше свеж, на Сангаре му се получаваше. Ама няма уменията да центрира. Наистина не бива да играят заедно с Колев като титуляри.
Фадига също не виждам защо трябваше да е титуляр в тая среща, защо не започна с Митков, той изобщо беше ли в групата, че не съм проверявал.....
Охене игра прилично, тримата отзад също.
Майкон ми се загуби през голяма част от времето, ама знам ли, може да е защото гледахме мача откъм другия фланг
Публиката ни - перфектна. Буквално половината стадион беше син. Левскарски син.
Съдията - редица малоумни отсъждания в наша вреда, при това на наглед елементарни ситуации
Не съм сигурен дали нарушението срещу Сангаре не беше вътре, стана доста бързо, макар и почти пред очите ми и все си мисля, че нарушениет завърши вътре в наказателното. ВАР-а кво показа?

ВАРа каза, че всичко е точно
CHELSEA

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 31 авг 2024 22:09

Нужно е комбинативност, разнообразие, бързина и масовост в атака, а не някой да се опита да се пребори, надтича, надскочи или някакво друго индивидуално изпълнение, че да вкара гол по припошки. Омръзна ми да гледам изсипани дълги топки към един от двамата ни нападатели и да се чака те да направят нещо.
Относно Спарта Варна, не са нищо особено, просто ние сме слаби. Физически изглеждахме така на терена, все едно сме отишли пеш до Варна или преди три дни сме играли тежък мач с продължения в ЕКТ. Имам усещането, че колкото повече ги тренира Генчев, толкова повече им пада форума.
Последна промяна от realno на 31 авг 2024 22:12, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 31 авг 2024 22:10

Der Schmarotzer написа:dust да пита главния съдия защо над 10 чисти нарушения в полза на Левски ги подмина с лека ръка и не ги даде? Защо за едно и също нарушение дава на играч на Левски жълт картон, а на играч на Спартак само устно предупреждение, като на няколко пъти дори не даде нарушение, да не говорим за предупреждение? Бауренски още до 10 минута трябваше да е под душовете. Срещу Сангаре имаше 4-5 ситуация, в които играеха срещу него борба свободен стил. Едното беше в наказателното поле. Ще ми е интересен отговора на дружката му. Изключително слаб, макар, че кой знае дали е само слаб, съдия. Интересно ще ми е също да узная оценката, която му е дадена от оторизирания за това орган. Интересно ще е да се чуе и мнението на "ръководството" на Левски за тоталния съдийски тормоз последните няколко мача. Също така ще е интересно да чуя мнението на "ръководството" какви мерки ще вземе срещу този тотален съдийски тормоз.

След фурора, който направи Сангаре първите мачове явно му вдигнаха мушката и сега всички отбори играят срещу него с изключително много нарушения, любезно подкрепяни от шайката разбойници, които се наричат съдии. Сангаре последните мачове буквално не му се позволява да играе. Мисля, че ще е добре Генчев отново да започне да го пуска след 60-тата минута, да видим тогава как ще му противодействат изморените защитници.
Иначе от ръководството не знам каква реакция очакваш. Те ще пуснат някоя декларация и дотам. Мажоритарят това може да направи, той е безгласна буква и никой в БФС не му пука за Левски. Който плаща той поръчва съдиите, стара българска поговорка.

Върни се в “Левски”