Gihuelo, аз ти казах за Филипов. Човек без достойнство и чест, паразитиращ в клуба.
Относно Орманджиев много умен, но и неумеещ да управлява клуб като ЦСКА. Той е основният виновник от това ръководство за ситуацията в момента.
Мишето- без коментар. Както каза някой назначиха и нов човек на неговата длъжност.
Това са тримата некадърници, които доведоха ЦСКА до това състояние в момента. Стипич е само притурка към тях.
Но пак казвам в един момент, може и да наближава, феновете ще се обърнат и още по-нагоре да потърсят сметка, ако продължи това некадърно управление. Т.е. към г-н Папазки. Хубаво да изпълзи и той скоро време от дупката, в която се сврял в момента.
6 Кръг/Арда - ЦСКА /24.08.2024/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 6 Кръг/Арда - ЦСКА /24.08.2024/ 19:00 ч.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Само на мен ли ми прави впечатление, че тримата норвежци умишлено не играят ! Има брутално клипче от вчера с отиграване на Линдсет - вижте го. Човека пас Хайнц, нарочно обръща фронта на атаката в тъч , където няма никой ! Тия тримата също ВЪН !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Не знам дали е умишлено, но норвежците започнаха със скандалните отигравания още в началото на мача, тогава разбрах че ни е спукана работата.
Във всеки случай в който получаваха топката я губеха моментално, след пас или още по-лошо след единоборство. Няма как при всеки сблъсък опонента ти да печели притежанието.
Не знам какво се случва...
Във всеки случай в който получаваха топката я губеха моментално, след пас или още по-лошо след единоборство. Няма как при всеки сблъсък опонента ти да печели притежанието.
Не знам какво се случва...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Само два варианта са : бойкот срещу треньора или сигурно изпадане !
Работата е ненормална !
Силно се надявам да е вариант 1
Аз ако им бях шеф и науча за подобно нещо - всички футболистчета ВЪН ! Ще играя с юношите
Работата е ненормална !
Силно се надявам да е вариант 1
Аз ако им бях шеф и науча за подобно нещо - всички футболистчета ВЪН ! Ще играя с юношите
- cskarcheto92
- Контакти:
Тези дето изгониха Гриша Ганчев сега имат претенции срещу новото ръководство . На първо място са виновни те, а после Филипов , Стипич , футболистите и т.н .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Губят си времето с Томаш. Ще откаже категорично. В момента прави ренесанс в Спартак и ще иска да завърши започнатото. Стойчо да дойде. Моментално връщане на Де Нойер и Юга. Де Нойер може да е леке, но и п....та му е футболист. Не вярвам да направим качествени трансфери. Стойчо да ни набута някак си до топ 6 и да избегнем историческия срам през този сезон.
Аз не съм убеден, че има чак такъв бойкот. Просто футболистите усещат една безтегловност и те и несъстоятелност на всички нива в отбора, което се отразява и на играта им. Иначе е възможно да има някои единици , които да не играят умишлено, но лично аз не мога да посоча конкретни имена и да ги обвиня на 100 процента, че не играят.
Но иначе хитреца Орманджиев намекна нещо такова, че нямало химия между играчите и треньора.
Искам ако треньора си тръгне да каже цялата истина за това защо отбора не играе. Поне да им го сипе на тия тримата олигофрени за изпроводяк.
Но иначе хитреца Орманджиев намекна нещо такова, че нямало химия между играчите и треньора.
Искам ако треньора си тръгне да каже цялата истина за това защо отбора не играе. Поне да им го сипе на тия тримата олигофрени за изпроводяк.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нищо няма да каже, но според мен поне половината от играчите не желаят да им е треньор. Така са се научили през годините, ако някои не им допадне , шефа ще го смени !
Така процедират и по-големи "професионалисти" , например в Англия и в частност Манчестър Юнайтед - играчите са "третата" власт
Така процедират и по-големи "професионалисти" , например в Англия и в частност Манчестър Юнайтед - играчите са "третата" власт
MASTER_COOL написа:Нищо няма да каже, но според мен поне половината от играчите не желаят да им е треньор. Така са се научили през годините, ако някои не им допадне , шефа ще го смени !
Аз това го казах още след мача със Спартак..
Доста криминална игра ...
ugly bug написа:Струва ми се че "футболистите" ни кроят шапката на Стипич. Ако ги е нагърчил от тренировки през седмицата .
Това просто е недопустимо и ума ми не го побира. Такава игра трудно може да се види и във "В" група. По - зле сме от някой заводски отбор от шлосери и готвачи.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- mistreated
- Контакти:
Какво се чудите, бойкотът е ОЧЕВАДЕН. Псувните от Хайнц при смяната са абсолютното доказателство. Единствените, които не бойкотират са Коялипу (щот е прекалено скорошен) и Бусато. Може би и малките българчета. Спомням си миналата година по това време Славия бяха в същото положение с един друг измислен треньор - Бакеро. Целият отбор на Славия просто се разхождаше по терена. Махнаха го и изведнъж почнаха даже и да побеждават...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...