efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот vlong » 24 авг 2024 14:38

Стига с това 5:1,то беше плод на груби индивидуални грешки и късмет,както Карабах одумка Разград.
Иначе с тази игра доживяхме и треньора им да се оплаква,че съдията го е лишил от точки
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 авг 2024 15:01

:o :shock: :shock: :? Ама реалното реално ли напада Генчев ??
Стоилов ли искаш да върнеш бе , сектант ??

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 24 авг 2024 15:49

Левски изигра трагичен мач. Хебър имаше повече положения на Герена отколкото Лудогорец имаше в Разград срещу нас. Джемили е толкова безличен в пореден мач, направо все едно сме с човек по-малко. Марин Петков беше пълен фигурант. Ние освен Охене читав халф нямаме. Сангаре е ясно вече, че се включва невероятно от скамейката, но като титуляр не му се получава. Дано Фабио Лима е готов вече. Миналата година ни беше от най-добрите играчи и не ми е ясно защо вчера не беше в групата за мача.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 авг 2024 16:07

LoveAndPeace написа::o :shock: :shock: :? Ама реалното реално ли напада Генчев ??
Стоилов ли искаш да върнеш бе , сектант ??

Ако някого нападам в клуба това са антипротестърите и безделниците на банкянския мафиот. А иначе Реалното гледа реално на нещата, а не със синьо - розови очила или като заблуден копейко- чалгар на инструктаж при Деса Атанасова в кюшето на парламента. Дори Генчев изказа критики към играта на отбора и сам се "нападна". Няма по - лошо от това да си живеем в самозаблуда и да си мислим,че всичко е наред при положение, че нещата не са. Все едно да знаеш, че колата ти е счупена, но да си затвориш очите и да кажеш,че няма проблем и да потеглиш на път. Резултата ще е фатален. Има проблем в играта на Левски и трябва да се вземат мерки, че септември или най - късно октомври пак ще сме приключили сезона.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 авг 2024 18:03

Имаме проблем с халфовете. Марин като халф няма силен мач до тук. Тотално се губи на тая позиция и като че ли не знае какво да прави. Като крило играеше по добре но при тази схема на Генчев няма крила. При Лима ще е същата ситуация, макар че до тук игра малко. Джемили е на настроения и не се знае кога ще му тръгне играта и дали ще тръгне изобщо. Но и той първоначално беше взет като крило. До тук имаме три крила, които ги мъчим за халфове. Мислович е халф и то офанзивен, но защо до тук ,за 6 мача , се появи само за двайсетина минути треньора си знае. Бала само той си знае халф ли е, нападател ли е, аз не мога да разбера. При тази липса на креативност от халфовата линия, ми се струва че двамата тежки нападатели по-скоро си пречат. До сега Сангаре влизаше когато вече водим и защитата на противника е по-разредена и уморена. Когато започва титуляр не му се получават съвсем нещата. Срещу Лц горе-долу, защото бяха излезли да се надиграват, но с Хебър при тая защита с 9 отзад трудно може да се развихри както той си знае.
Генчев трябва да мисли нови схеми и тактики, че започва да боксува и това не е хич добре предвид следващите два важни мача, които според мен задължително трябва да се вземат. Особено втория. Не ми се ще пак да възкресяваме мъртъвци , както се получи пролетта. Едно бойко равенство със Спартак по-лесно бих го преглътнал.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 авг 2024 18:48

Колкото повече време минава след мача, толкова повече си мисля, че Генчев трябваше да ескпериментира с изпълнителите и позициите им на терена, защото ще има мачове, в които ще трябва треньорска импровизация, план Б и промени. С Лудогорец изразих съжалението си, че гола им падна толоква късно (то по-добре да нямаше гол за тях де, но се случи), защото щяхме да видим какво може Левски в тази позиция на догонващ.
Снощи халф-бековете бяха наникъде, защото Хебър като цяло нямаха типични крила, но нашите не смееха да се включат напред. Може би щеше да е добре поне Майкон да заиграе много по-напред, като крило, предвид, че зад него е Цунами, който е най-стабилният ни защитник. За сметка на това Алдаир повече беше в атака, но той не може да центрира хич... Започват в такива срещи, срещу затворени противници, да липсват атаки и дублиране по фланговете.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 авг 2024 19:47

Не ми се мисли ако Левски направи равен на Герена с лилавите....

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 24 авг 2024 19:49

Ако смятате, че всеки мач ще бием с по 4-5 гола се лъжете. Явно това са си помислили нашите играчи снощи. Иначе не мога да си обясня тяхното представяне. Истината е, че всеки следващ съперник ще излиза все по-мотивиран срещу нас. Вече се знаят силните ми страни и на другите отбори ще е по-лесно. Не знам обаче защо вчера не използвахме ръста и играта с глава на Колев и Сангаре? И двамата могат да мачкат защитниците на противника във въздуха и да вкарват, но явно само Майкон може да центрира.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 авг 2024 20:20

Serafim написа:Снощи халф-бековете бяха наникъде, защото Хебър като цяло нямаха типични крила, но нашите не смееха да се включат напред. Може би щеше да е добре поне Майкон да заиграе много по-напред, като крило, предвид, че зад него е Цунами, който е най-стабилният ни защитник. За сметка на това Алдаир повече беше в атака, но той не може да центрира хич... Започват в такива срещи, срещу затворени противници, да липсват атаки и дублиране по фланговете.
Като цяло с това 3-5-2, което реално си е нещо от сорта на 3-3-2-2, идеята е да се има предимство в центъра и по-скоро в централната зона пред пеналта на противника. И когато същият, дръпне 1-2-ма от фланговите си играчи, за да възстанови баланса, то нашите халф-бекове трябва да натиснат през опразнените зони.
На теория - супер ! Но на практика не се получава и Майкон+Алдаир, често се оказват срещу 2-ма на тъча и вместо пробив, следва или обратна топка към вътрешноста на терена, или нЕква дълга към Алекс/Сангаре.
Аз за това призовах преди няколко дни... Левски има изпълнители за 3-4-3, като Марин и Ел Джем', да си идат по фланговете, където ще се дублират и ще си помагат с халф-бековете ни.
Само че така един измежду Колев и Сангаре, става излишен ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 авг 2024 22:48

Аз не гледам на позициите по този начин, те са много динамични и разлика между 3-4-3 и 3-5-2 почти няма. Може да бъде 5-3-2, 5-4-1, когато единия нападател става халф и тн... Също ако единия защитник изнася топката и се включва в халфовата линия става в система с двама централни защитника... Всичко е много подвижно. Гуардиола го демонстрира постоянно в съставите, които е водил. Дори Томас Тухел в последния (катастрофален) сезон в Байерн използваше постоянна динамика и промяна на "номинални" позиции.
Ние в атакуващ план имаме и Джавад и Марин, които понякога действат на фланга, но рядко се получава дублиране и заобикаляне от бековете. Може да е поради липса на сработка. Бала и Сангаре също се изнасят на фланга често. Харесва ми, че КВК се включва често напред, което понякога може да води до изненади, но офанзивните ни халфове честно казано повече май си пречат и задушават играта. Ил. Стефанов, с неговото умение да търси празните пространства може да е интересна опция някъде в халфовата линия или в атака.

Върни се в “Левски”