skitnik32 написа:брей че големи спецове в тоя форум бее.... Митков бил слаб, Джемили, Дарлан, Петрис и останалиъе също... Аз предлагам следващия мач да излезем с трима играчи, зашото другите са слаби.
чудя се какво ли щеше да е ако Михайлов беше пуснал такъв гол .....
Тия всичките критикари тук, ако и в живота са така критични към себе си и хората около тях, ще са доста големи несретници /в смисъл на нещастници, а това в смисъл хора, които не са щастливи/, защото ме съмнява да са и да са се обградили с хора, които са най-успешни, дори в рамките на града си... Хора, това е спорт-има победители, има и губещи и в днешно време най-вече е за забавление, а не за нерви, депресии и т.н. Днес имаш отбор-биеш, утре нямаш-падаш, колелото се върти. Забавлявайте се, пийте бира на мачовете, изкарвайте приятно, докато ги гледате с приятели или семейството си и помагайте, ако искате този клуб някой ден отново да ви носи невероятни емоции, както е носел, пък дори и тази година имаше доста такива моменти... За мен нещата, които усилват удоволствието от това да гледам мачовете на любимия отбор е да виждам, че не купуваме мачове, да сме кавалери на терена, да се опитваме да играем красиво, а не както повечето отбори в България срещу нас /бетон защита, рушене на играта, лежане по терена и т.н./, да нямаме мутри за собственици и да се наливат някакви крадени пари в клуба, феновете да помагат, както го правим от доста време, да сме обединени-отбор, публика и ръководство, винаги да отстояваме правдата, пък нека не сме шампиони... Аз лично в това виждам смисълът да си привърженик на този велик клуб. За съжаление нещата се променят и повечето привърженици станаха "глорихънтъри" и за победите са готови да смажат всеки един играч на Левски, да приемат всякакви собственици /както някои още реват за божков, лавчис, грашнов или русев/. Аз пък дори съм доволен как с основен принос на феновете към финансите на отбора все още сме сред първите в първенство, където дори съдиите често ни "колят ритуално"... Та така де-дерзайте и продължавайте с плюнките и отчайващите коментари...