Висша лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот plmar » 08 авг 2022 19:22

MuFc1878 написа:
kingofpop написа:Форумчето се пръска от злоба за доминацията на Сити. Не че ги харесвам, ама си е готино да гледаш как 99 % от форума си избива комплексите постоянно :D

Аз нямам проблем със Сити и Камиларя. Краде иначе сигурната титла на Ливърпул. Не дърпат пред коптора от Подуяне на град Манчестър.

Що да я краде! Всяка година обещава Ушатата, остава си с ВЛ, на лято пак им обещава и те пак му купуват който им поиска. Повече от ясно е че ние с такъв финансов ресурс НЕ разполагаме, и играем на принципа дано сбъркат повече. Тва е, имаш пари у дома си цар, в Европа обаче гледаш отблизо.
Изображение

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 08 авг 2022 20:17

plmar написа:
MuFc1878 написа:
kingofpop написа:Форумчето се пръска от злоба за доминацията на Сити. Не че ги харесвам, ама си е готино да гледаш как 99 % от форума си избива комплексите постоянно :D

Аз нямам проблем със Сити и Камиларя. Краде иначе сигурната титла на Ливърпул. Не дърпат пред коптора от Подуяне на град Манчестър.

Що да я краде! Всяка година обещава Ушатата, остава си с ВЛ, на лято пак им обещава и те пак му купуват който им поиска. Повече от ясно е че ние с такъв финансов ресурс НЕ разполагаме, и играем на принципа дано сбъркат повече. Тва е, имаш пари у дома си цар, в Европа обаче гледаш отблизо.

[offtopic]Реално за последните години имате 1 титла от Шл повече от тях. И тя спечелена срещу най убитият отбор играл финал за последните 50 години. Тотнъм и срещу себе си да излязат на такъв финал, ще го загубят.[/offtopic]
Сити ще бъркат доста, стига на Халанд да не почне да му връзва, че тогава и 50 гола може да вкара.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 авг 2022 21:42

Sstefanov написа:
plmar написа:
MuFc1878 написа:

[offtopic]Реално за последните години имате 1 титла от Шл повече от тях. И тя спечелена срещу най убитият отбор играл финал за последните 50 години. Тотнъм и срещу себе си да излязат на такъв финал, ще го загубят.[/offtopic]
Сити ще бъркат доста, стига на Халанд да не почне да му връзва, че тогава и 50 гола може да вкара.

Реално от 91г насам имаме над 1/3 по-малко участия в ШЛ от Юнайтед и въпреки тоталната им хегемония имат две титли и два финала. Ние имаме повече въпреки наказанието, всичките проблеми и тоталния бардак в който се беше превърнал отбора

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 авг 2022 02:48

Тиаго е аут за 6 седмици и положението в халфовата линия на Пул не е много розово. Фабиньо и без това изобщо не е във форма, а Хендо издиша. Явно феновете им ще се надяват Харви и Карвальо да пораздвижат нещата там
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 авг 2022 10:28

kingofpop написа:Тиаго е аут за 6 седмици и положението в халфовата линия на Пул не е много розово. Фабиньо и без това изобщо не е във форма, а Хендо издиша. Явно феновете им ще се надяват Харви и Карвальо да пораздвижат нещата там

Надявахме се да се махне Кейта и да вземем халф поне на европейско ако не и световно ниво ама... не дават кеш американците

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 авг 2022 14:19

Един кръг мина и вече на някои 'ора във форума всичко им е ясно ;))))
Нивата е мноооооооооого дълга, а измисленото СП в Залива ще бъде голям фактор.
Как да е .....

Във ВЛ кота 20 гола за сезон се смята за гросмайсторска и според мен и двамата нови ЦН в Сити и Пуул ще я достигнат, което ще бъде безспорен успех.
Числа от 30-40-50 гола в лигата не ми се коментират ;))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 авг 2022 20:08

Ае Халанд ако е здрав и щом ще бие дузпите, може и направи около 30.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 авг 2022 21:08

Red_Neck написа:Един кръг мина и вече на някои 'ора във форума всичко им е ясно ;))))
Как да е .....

Във ВЛ кота 20 гола за сезон се смята за гросмайсторска и според мен и двамата нови ЦН в Сити и Пуул ще я достигнат, което ще бъде безспорен успех.

Кой е казал, че всичко е ясно ? аз не виждам мнение, дето някой да е "изяснил" първенството до края ?

Всъщност е точно обратното, този сезон се очертава доста непредсказуем и според масовката тук, явно изобщо не си и чел мненията в темата
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 10 авг 2022 21:04

kingofpop написа:
Red_Neck написа:Един кръг мина и вече на някои 'ора във форума всичко им е ясно ;))))
Как да е .....

Кой е казал, че всичко е ясно ? аз не виждам мнение, дето някой да е "изяснил" първенството до края ?

Всъщност е точно обратното, този сезон се очертава доста непредсказуем и според масовката тук, явно изобщо не си и чел мненията в темата

Е, той най-вероятно визира бат' Санди. Той е не краен, а следващото в прогнозата си за сезона. :D
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 авг 2022 17:35

Oбрулихме черешките по бързата процедура.Следващият,моля.Да ни дават титлата и да се приключва с мъките на останалите,да си играйкат за здраве и да разбират как ще се подреждат след нас в класирането.Тези формалности изобщо не ни интересуват.ФАКТ.

Върни се в “Архив”