Левски София - Черно море | 24.10| 20:15 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Левски София - Черно море | 24.10| 20:15 часа

Мнениеот ShooterMan » 25 окт 2020 01:44

Страшна циркова трупа сте, чак не мога да си отпразнувам победата след 62 г.. Принципно очаквах 2 неща - или да ви разгромим жестоко, или Кабака да ни изреже яката и да вземете 3 точки преди серията от загуби. Пиша ви, защото някой от вас каза, че сме се презастраховали говорейки за съдията. Същия Кабак свири един мач с вас 2018 на Герена завършил 2:2, като ни отмени редовен гол, а вашите и двата няха нередовни (засада и фал в атака). Днес ЧК на Илиан Младши беше абсолютно безумен! Никакъв ЖК, камо ли втори, камо ли червен! НИКАКЪВ! И много добре знаеше какво прави Кабака вдигайки картона при 1:0. От там насетне смятам, че и самия Кабаков се шокира от вашето и ниво и някъде към 70-тата минута реши просто да си изкара мача и да не върши геройства. Защото при вашите параолимпийци трябваше доста още да помогне, свири нормално до края, даде 3 минути и толкоз. Не знам за вас, но Старокин от тук си замина с реноме на некъдърник и резерва. Същото беше реномето и на Живко Атанасов, а тогава имахме по-слаб отбор от днешния, ще рече, че са били мнооооого зле. Те и сега са зле. Истински се радвах, като чух, че бат Живко ще играе в мача, бях убеден, че ще вкараме не 1 и 2 гола. Все пак се вземете в ръце, казвам го като човек, който не иска да гледа мачове с Царско село, Монтана и Кариана. Нито тръпка има, нито футбол, даже на човек не му пука и за резултата, а чака някой традиционен отбор......
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 окт 2020 02:06

ShooterMan написа:Все пак се вземете в ръце...

Как да се вземем в ръце? Да не играем ние от форума, че да се вземем? Всъщност, ако събера 18 човека от форума със сигурност ще направим по-малко срамен мач срещу вашите и със сигурност ще има повече желание и хъс за игра. :oops:

------------------------------

Да са мислили когато са взимали играчите, а не да ми прибират всеки бездомник, щото бил пил синьо мляко или му се играело 2-3 месеца без пари. Сега ще ни бият като маче у дирек и това е... А, уж щяхме да сме в шестицата и да не сме тъпан.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 25 окт 2020 02:11

Споко. Тиквата командирова дъщерното си дружество "Щрабаг" за спонсор. До месец два идват и почваме да мачкаме. Особено сега и малката Цека като ни стане спонсор. Пък ако не стане догодина се обединяваме с числото и продължаваме напред.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 окт 2020 03:37

koisa написа:А, уж щяхме да сме в шестицата и да не сме тъпан.

To ако вярваш на Насето... :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 окт 2020 06:12

Аз съм заспал на полувремето, сънувах 1:2 и... ебаси случката :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 окт 2020 11:06

Водещия като пита Иван Иванов дали мачът свърши и той заговори за състоянието на Левски точно си мислех, че отбора няма възможностите да затвори мача и ако излезем с тази идея ще ни ударят.
Гола на Панайотов е същия, като със Славия.
Аз в момента не мога да виня футболистите, че са слаби, по-скоро не знаят какво да правят и всеки върши нещо, каквото може, но няма идея как да е полезен на отбора, няма стиковка.
Стивън изглежда като човек, дето не е играл футбол. Що така? А Илия Димитров вече е свършил с футбола, ебаси борбата от него... Няма оправдание за Тодоров, че го пуска дори.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 25 окт 2020 13:11

Още като видях как ни вкараха гола, бях сигурен че мача отива в киреча.

Футболистите ни са ненанучени, дори да имат качества не ги показват и допускат елементарни грешки.

Не може да водиш р резултата да си с човек повече и да не можеш да задържиш топката и бързо да я отнемаш и шъобще да не допускаш да ти застрашат вратата освен с изсипани топки. Думи нямам, бековете ни са потрес, а най=добрият е нетрениралият Райнов.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 окт 2020 13:22

То е ясно, че нямаме кой-знае какви играчи, като имена и индивидуални качества, ама да не би примерно "Царете", Ботев, Славия и "Моряците", да имат по-добри играчи, чисто сумарно ?
Може да имат 1-2 изпъкващи и толкова.
Ние нямаме ли... Робърта, Божинката, Славчев, Паулиньо... Опа, те двама от тези са с треньорски контузии. :?
Никой ли не вижда, че се повтарят непрекъснато едни и същи тактически грешки ? :roll:

Не, с нов треньор няма да заиграем като Байерн, но аз лично се надявам поне да видим една стегната и подредена продукция, а не тоя хаос, който представляват мачовете ни с Чичо Гошо.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 окт 2020 16:19

Гледах 15-20мин. първото полувреме за толкова ми стигат нервите! Черно море си имат по-добри играчи и треньор, логична загуба.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 26 окт 2020 10:54

Тежко е да се коментира и пише след поредния срамен мач, в който най-силния и с най-голямо желание е бил Райнов - който не е тренирал 3 месеца и беше най-хуления миналия сезон ..... Мисля, че това описва картинката изцяло ... Ляв фланг нямахме, Робърта не е онзи робърта от миналия сезон ... Стаси и Славчев не ги пускат заради Сирака ....
За двамата ни бека :| :| :| :| :|
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Левски”