bilyaletdinov написа:Тоя кюфтак на вратата е срамен. Един плонж не може да направи.
По едно време направи- усети се в Пловдив
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Тоя кюфтак на вратата е срамен. Един плонж не може да направи.
sinqkrepost1914 написа:blue avalanche написа:През второто полувреме Берое ни даде топката, но ние нямахме АБСОЛЮТНО НИКАКВА идея какво да правим с нея!![]()
Без напрежение ни изгермечиха.
Добри думи за Атанасов, донякъде Даске и Робърта.
Останалото - ТОТАЛ ЩЕТА!
Колко още шансове трябва да се дадат на Найденов, Юруков и Иванов?
Продължавам да твърдя, че Спиърингс е трансферен провал!
Аз не мога да взема Даске насериозно за позицията, на която играе.. Та той е ЦЗ, а няма 180 см.. Живко Атанасов ми направи далеч по-добро впечатление.
Спиърингс няма с кого да играе, иначе е много напред с нещата и от Славчев, да не говорим за Юруков и Найденов, чиято титулярна позиция също е там.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
sinqkrepost1914 написа:blue avalanche написа:През второто полувреме Берое ни даде топката, но ние нямахме АБСОЛЮТНО НИКАКВА идея какво да правим с нея!![]()
Останалото - ТОТАЛ ЩЕТА!
Аз не мога да взема Даске насериозно за позицията, на която играе.. Та той е ЦЗ, а няма 180 см.. Живко Атанасов ми направи далеч по-добро впечатление.
Спиърингс няма с кого да играе, иначе е много напред с нещата и от Славчев, да не говорим за Юруков и Найденов, чиято титулярна позиция също е там.
Останалото - ТОТАЛ ЩЕТА!
sinqkrepost1914 написа:Аз не мога да взема Даске насериозно за позицията, на която играе.. Та той е ЦЗ, а няма 180 см.. Живко Атанасов ми направи далеч по-добро впечатление.
NOMER14 написа:sinqkrepost1914 написа:Аз не мога да взема Даске насериозно за позицията, на която играе.. Та той е ЦЗ, а няма 180 см.. Живко Атанасов ми направи далеч по-добро впечатление.
Коев и Топузаков също не бяха гиганти.
alexdb написа:Футбол не видяхме, ама кво толкова. Ние нямаме цели и резултати не се търсят.
vlong написа:Абе,вие защо само плюете?Колко отбора в Ппл могат да обърнат резултат,и то срещу Берое?Със сборен състав от приходящи и изходящи,събран преди седмица,без собственик,без пари.Започнаха ревовете.Каквото било ,било,свиквайте с новото настояще.
Имахме малшанс,оттам всичко тръгна на май...ната си.Берое нищо повече не показаха от нас,освен ,че са по- обигран тим,и са си намерили отдавна футболисти.Веднага заревахте,,сини сърца,,.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], rhaegar и 45 госта