Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот metodito » 16 май 2019 14:46

sinfen14 написа:Изумявам се modor какво спокойствие и нерви има.Респект,пич!Да търпиш това ежедневно...Честно казано не знам как ти се занимава. :lol:
Мислех да не пиша пост по темата.Като цяло няма никакъв смисъл,ама все пак...

Вие гледали ли сте националния отбор в последните да кажем 10 години?Знаете ли резултатите му?Какъв футбол според вас може да играят тия играчи.Проверете националния ни отбор в коя урна е при жребиите.След това проверете и резултатите на U21,U19,U17....

Сега вижте коефицентите на клубните ни отбори(без Лудогорец). Точно 3.500.Не повече,не по-малко.Всички наши футболни клубове без Разград имат коефицент 3.500.Сега ще ви изброя няколко отбора,които имат по-висок коефицент от родните клубни отбори - Ordabasy Shymkent Kaz 3.850 ,Tobol Kustanai Kaz 3.850 ,Vardar Skopje Mac 5.000.Има още много,ама няма смисъл.Който е поне малко грамотен,може сам да си намери.Та...Знаете ли тези цифри какво означават?Означават,че българските футболни клубове са футболни джуджета на европейската футболна карта.Всички до един,без Разград.

Какъв офанзивен и атакуващ футбол за Бога???Не сме 1984 година....

Когато БАТЕ Борисов срещна Андерлехт какви бяха коефицентите? Къде е Андерлехт в Европа днес и къде са БАТЕ? А сори, Андерлехт може и да не се класират за Европа. А на Олимпиакос и Милан тази година, когато Олимпиакос разкости Милан? А на Косово и на България? :lol:

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 16 май 2019 14:47

Всички, които не харесват Петър Хубчев, искам да си спомнят какъв играч беше и колко много радост ни е носил с екипа на Левски и нац.отбор. Хора като Хубчев или Илиян Илиев са легенди на Левски и трябва да ги уважаваме, а не да ги освиркваме. Понякога се чудя, как е възможно да си левскар, да приемеш на драго сърце Стойчо Стоев или Георги Дерменджиев(напр.), а да не искаш в Левски Наско Сираков, Мъри Стоилов, Илиян Илиев, Хубчев или Гонзо(тези имена са изброени съвсем случайно).

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 май 2019 15:22

Лимонадения Джо написа:
Eminem написа:В началото не видях позитивни коментари за колев, но за съжаление, започнаха да се появяват хора, които го защитават.
Те не само се смеят на лъжите на оранжевите, те ги наричат припознавачи, а сигурно си спомняш как на мача с Лудогорец май беше, баскетболният урод на тита, получи аплодисменти от почти целия стадион. Това беше голям срам и позор! Абсолютни лицемери!

За пореден път се убеждавам, че в този форум има хора без грам мозък(нямам впредвид потребителя Eminem). "Баскетболният урод на тита" не пречеше на никой, до момента, в който се намеси в борбата за титлата и не си намери спонсор. Защо не написа тази подобна идиотия преди две години, когато "Баскетболният урод на тита" беше на девето място от девет участника в лигата, играчите не взимаха заплати, а Тити плащаше разходите за залата и таксите за участие от джоба си? Само в България е възможно някой си пълен анонимник, скрит зад странно име(напр. Lolita98), да плюе по друг, когото уважават по цял свят. Срам ме е от подобни "фенчета".

От самото начало, не съм припознал този отбор за Левски и винаги за мен си е бил урод. Който иска да го припознава, но да НЕ се смее на цскарите, че припознаха Литекс. Мен пък ме е срам от припознавачи!
А за тити знам прекалено много неща, за да НЕ го уважавам като човек.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 16 май 2019 15:34

Eminem написа:[От самото начало, не съм припознал този отбор за Левски и винаги за мен си е бил урод. Който иска да го припознава, но да НЕ се смее на цскарите, че припознаха Литекс. Мен пък ме е срам от припознавачи!

Феновете на Левски си казаха мнението за Тити и БК "Левски 1914" още на 15.02.2015г. Датите виждаш ли? Съжалявам, ти не си един от нас.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 16 май 2019 15:40

sinfen14 написа:Не сме 1984 година....

Де да бяхме!Знаеш ли тогава къде беше клубния ни футбол?

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 16 май 2019 15:46

metodito написа:
sinfen14 написа:Изумявам се modor какво спокойствие и нерви има.Респект,пич!Да търпиш това ежедневно...Честно казано не знам как ти се занимава. :lol:

Вие гледали ли сте националния отбор в последните да кажем 10 години?Знаете ли резултатите му?Какъв футбол според вас може да играят тия играчи.Проверете националния ни отбор в коя урна е при жребиите.След това проверете и резултатите на U21,U19,U17....

Сега вижте коефицентите на клубните ни отбори(без Лудогорец). Точно 3.500.Не повече,не по-малко.Всички наши футболни клубове без Разград имат коефицент 3.500.Сега ще ви изброя няколко отбора,които имат по-висок коефицент от родните клубни отбори - Ordabasy Shymkent Kaz 3.850 ,Tobol Kustanai Kaz 3.850 ,Vardar Skopje Mac 5.000.Има още много,ама няма смисъл.Който е поне малко грамотен,може сам да си намери.Та...Знаете ли тези цифри какво означават?Означават,че българските футболни клубове са футболни джуджета на европейската футболна карта.Всички до един,без Разград.

Когато БАТЕ Борисов срещна Андерлехт какви бяха коефицентите? Къде е Андерлехт в Европа днес и къде са БАТЕ? А сори, Андерлехт може и да не се класират за Европа. А на Олимпиакос и Милан тази година, когато Олимпиакос разкости Милан? А на Косово и на България? :lol:

Супер сравнение,добре ме подсети.Сега си пусни репортаж от произволен мач на БАТЕ Борисов в Европа и ще видиш за какво говоря. ;) За Олимпиакос сравнението е неадекватно.Виж стойността на трансферите им.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 16 май 2019 15:53

Между другото,тук много ясно си личат хората,които са много далеч от Левски и разчитат единствено на Томислав Русев,за да са информирани за Левски.Който е присъствал на срещата с Колев миналата седмица съм сигурен,че е оптимист и се чувства една идея по-спокоен за бъдещето на клуба!

Само Левски!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 май 2019 16:12

Лимонадения Джо написа:
Eminem написа:[От самото начало, не съм припознал този отбор за Левски и винаги за мен си е бил урод. Който иска да го припознава, но да НЕ се смее на цскарите, че припознаха Литекс. Мен пък ме е срам от припознавачи!

Феновете на Левски си казаха мнението за Тити и БК "Левски 1914" още на 15.02.2015г. Датите виждаш ли? Съжалявам, ти не си един от нас.

А ти кой беше, че да казваш кой е левскар и кой не. Аман от пишман легенди, аз ако съм ще забраня всеки който е имал нещо общо с Левски като играч, да припарва където и да е освен на трибуните. За мен, както и за колегата Еминем има по-важни неща от фенщината като чест и достойнство. Ако трябва да избирам пред това да си плюя на името и да припознавам, за да има отбор и да сме в а група, айде мерси ще пропусна. Погребвам отбора и това е, човек без достойнството си е нищо.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 16 май 2019 16:28

Поздравления и поклон за всичко казано от колегата.Нещо повече футбола който се играеше през 1984 е мираж за повечето отбори днес/говорим за нашата родна кочинка/. Много от пишещите бързо забравят че през последните 10г този клуб се управлява от любители на еротични селфита които не се умориха да произвеждат нелепости.
За да излезеш от тунела, трябва да преминеш през него.Да се надяваме че не сме станали жертва на спрялата еволюция и утрото е дошло?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 май 2019 16:30

Без "достойнството си" или без "достойнство" :)
Щото без достойнството си изключва женската част на планетата :) и одма те погват за сексизъм :)

Върни се в “Левски”