ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) /4:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) , Петък от 20:00

Мнениеот specter » 21 сеп 2018 16:05

choko77 написа:
blue avalanche написа:Гледам, Д.Иванов за пореден път не е в групата. Това момче ще играе ли ИЗОБЩО в Левски или не???

Да бяха го оставили в Ботев. Във Враца щеше да е титуляр.

Аз не мисля, че в момента проблемът с него е това, че някой не го включва в групата... Да не би отново да се е контузил? Не го виждам из клипчетата от тренировките, които се качват. :roll: Сега си пуснах последното специално, за да видя дали присъства и поне аз не успях да го видя...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 сеп 2018 16:23

Буш май си е поизчерпал кредита на доверие. Наред са Костов и Ривалдиньо. Последния искам да го видя поне едно полувреме какво прави на терена, че е пълна загадка. Ако може да изкара и цял мач ще е още по-добре. Дано стане ясно поне до края на годината кой от нападателите въобще става и който не става - по живо, по здраво.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 сеп 2018 16:33

specter написа:
choko77 написа:
blue avalanche написа:Гледам, Д.Иванов за пореден път не е в групата. Това момче ще играе ли ИЗОБЩО в Левски или не???

Аз не мисля, че в момента проблемът с него е това, че някой не го включва в групата... Да не би отново да се е контузил? Не го виждам из клипчетата от тренировките, които се качват. :roll: Сега си пуснах последното специално, за да видя дали присъства и поне аз не успях да го видя...

Ако случаят е поредната контузия, отново възниква въпросът:
Какъв е смисълът от неговото "присъствие" в отбора? Хубаво е да сме лоялни, но, пък, не сме и санаториум.
Скоро четох, че в "лазарета" нямало никой. И че Стоянович можел да разчита на ВСИЧКИ. Тогава?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 сеп 2018 17:08

blue avalanche написа:
specter написа:
choko77 написа:

Какъв е смисълът от неговото "присъствие" в отбора? Хубаво е да сме лоялни, но, пък, не сме и санаториум.
Скоро четох, че в "лазарета" нямало никой. И че Стоянович можел да разчита на ВСИЧКИ. Тогава?

Ами при положение, че има петима централни е нормално той да е пети избор. Но от друга страна кой е начина да се наложи поне като трети, ако не с игра. Малко омагьосан кръг става - хем не пускаме юношите, хем искаме да са равностойни на чужденците.
Ето го и Илия Димитров не е в групата. Едва ли щеше да се представи по-зле от Буш срещу Локото, но дори и за резерва не може да се вреди. Няма да е лошо зимата да пускат на пазара Буш и Белаид за някой лев - кой каквото даде, и да оставят на тяхно място Деян и Илия. Поне са показали, че имат потенциал за развитие.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 21 сеп 2018 17:23

vvessel написа:
blue avalanche написа:
specter написа:
choko77 написа:

Ами при положение, че има петима централни е нормално той да е пети избор. Но от друга страна кой е начина да се наложи поне като трети, ако не с игра. Малко омагьосан кръг става - хем не пускаме юношите, хем искаме да са равностойни на чужденците.
Ето го и Илия Димитров не е в групата. Едва ли щеше да се представи по-зле от Буш срещу Локото, но дори и за резерва не може да се вреди. Няма да е лошо зимата да пускат на пазара Буш и Белаид за някой лев - кой каквото даде, и да оставят на тяхно място Деян и Илия. Поне са показали, че имат потенциал за развитие.

Стига с тия контузии. Във Враца игра една година по селските стадиони във Втора лига и не се контузи нито веднъж, а в Левски е вечно контузен. И то без игра! Явно няма да разчитат на него в момента.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 21 сеп 2018 18:03

specter написа:
Треньорът Славиша Стоянович подготвя някои промени в състава в сравнение с двубоя със “Смърфовете”. Първата ще е в центъра на защитата, където ще се завърне Давид Яблонски, който доскоро лекуваше контузия. Той ще си партнира с Холмар Ейолфсон, а двамата бекове отново ще са Цветкович и Горанов. Филипе Нашименто и Антони Белмонт се очаква да действат в средата на терена, а по-интересно ще бъде в предни позиции, където има вариант да започнат Жерсон Кабрал, Габриел Обертан и Паулиньо едновременно. Французинът ще действа зад нападателя Станислав Костов, а бразилецът и холандецът ще бъдат на крилата. На вратата отново ще започне Полачек.

:roll: Белмонт титуляр? Обертан зад нападателя? Кабрал титуляр? И докато за последното поне има поне някакъв резон, то първите две не ги разбирам особено много. И най-вече частта с Белмонт. Ще видим все пак финално какво ще е, де... Тогава ще коментирам повече

Изумителна работа. Белмонт титуляр за сметка на Рейш или Вашчук :roll: Обертан е най-хубаво да си играе на позицията, където е най-добър - на дясното крило. Паулиньо отляво. Заради странен титулярен състав и лоша мотивация загубихме мач срещу ония нещастници от Локо Пд. Очаквам с нетърпение мача с Витоша и дано не се окаже вярно това с Бломнт да е титуляр. Абе хора, това ни е най-слабия играч в средата. Освен дълбока резерва, аз по друг начин не го виждам в Левски.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 21 сеп 2018 18:29

Хайде към Герена. Има от Лъвско пиво! Само Левски и успех на нашите!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 сеп 2018 19:02

[center]СТАРТОВ СЪСТАВ
1 Мартин Полачек
3 Аймен Белаид
4 Иван Горанов
7 Пауло Мело
8 Давиде Мариани
11 Антъни Белмонт
19 Милош Цветкович
26 Йерсон Кабрал
28 Давид Яблонски
29 Станислав Костов
32 Габриел Обертан[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 сеп 2018 19:11

АМАН от Белмонт и Белаид!!! :evil:
Егати Белаида!!! Тоя е НЕЗАМЕНИМ, бре!!!
Яблонски и исландския национал ряпа да ядат!!! :evil:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 сеп 2018 19:16

Вярно. Особено това с пускането на фелафела за сметка на Холмар(освен, ако исландеца не е контузен нещо) няма обяснение. Учудвам се и на търпението му към Цветкович и Горанов :|
Последна промяна от rane на 21 сеп 2018 19:17, променено общо 1 път.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”