26 кръг ЦСКА-София - Лудогорец |01.04| 20:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: 26 кръг ЦСКА-София - Лудогорец |01.04| 20:00ч.
Утре е денят ! Убиваме ги и това е ! 

- Долно уйно
- Контакти:
На 11-те чужденци на терена дали ще им пука, какво се скандира при положение, че днес са тук, а утре не?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Не знам..ама като разбрах, че Петричев ще присъства..съжалих, че билета ми е за Г..а не за А.
Очаквам много емоции по трибуните и малко футбол на терена. Твърдо си го заложих днеска на Под 2.5.
Очаквам много емоции по трибуните и малко футбол на терена. Твърдо си го заложих днеска на Под 2.5.
nosmoky написа:Не знам..ама като разбрах, че Петричев ще присъства..съжалих, че билета ми е за Г..а не за А.
Петричев е тъпа селска пръчка и не си струва вълненията. Емоции...не виждам защо. В старите времена бих отишъл да гледам този мач на живо, но сега е друго, за жалост. Няма да е зле да биете, но от чисто футболна гледна точка не ми е ясно как точно ще стане.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Защото публиката ни ги намрази последните години.
Още от онзи мач 2012 година.
Иначе си прав за Петричев..шегувах се. Не бих му отделял специално внимание...ама 100% ше стане некоя издънка в А сектор.
Чисто футболно...все пак говорим за един мач. И то на Армията. Те са фаворит..спор няма. В дълго първенство още нямаме класа да им издържим на темпото..но един мач..всичко става.
Заповядай..сядаш си спокойно..кой ше те познае...
Иначе си прав за Петричев..шегувах се. Не бих му отделял специално внимание...ама 100% ше стане некоя издънка в А сектор.
Чисто футболно...все пак говорим за един мач. И то на Армията. Те са фаворит..спор няма. В дълго първенство още нямаме класа да им издържим на темпото..но един мач..всичко става.
Red_Neck написа:CSKA_1948_ написа:По-важния мач е на 30.03 и е важно да спечелим него. А мача с тия е без значение!!!
Горе-долу си прав, ..... все пак мисля, че няма да загубим този мач.
Да, вчерашния го загубихте. Можехте да го спечелите, ако имахте малко под "каскета"!

Остава да се борите за по-трудния мач - утрешния. Там горната глава няма да помогне, трябва да пуснете косачката, "ниско постригване". Иначе ще загубите доверието на малкото останали фенове.

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
nosmoky написа:Защото публиката ни ги намрази последните години.
А, да си седя сам...скучно. Едно време си ходех, всички знаеха , че съм говедо, но квоотуй? Траех си, гледам си мача, обсъждаме си и така. Някой ме избъзика-кажиси ся, ама аз: тук гледаме мач на ЦСКА, Левски не обсъждам! А и хората от компанията ме пазеха: кво искате от него, нищо не е казал-гледа си мача и толкоз!
Но после се изчеврастиха нещата...усетих, че създавам проблем на аверчетата си. Почнаха да ги питат: що водите тва говедо тука, разкарайте го, смърди и прочее...
Пич, карта ми бяха взели за мачовете на Армията! Но тогава и имаше какво да се гледа!
Та аз сам им казах: момчета, днес ми беше последният мач тук. Не става. Няма смисъл.
Оттогава не съм стъпил на Армията.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Готин човек си..нищо че си говедо...
Аз съм по-малък и не съм ги хванал тея времена..но баща ми ми е разказвал как са го водели приятели в Б сектор едно време... а той е болен чорбар.
Дет викаш други времена са били.
С всяка година омразата между нас става все по-голяма. Все едно някой нарочно го прави.
И да съм в темата..Лудогорец е едно от малкото неща, което ме обединява с приятелите ми левскари. И то пак по-скоро е омразата.
Дет се вика знаем, че ше се изпокараме за ЦСКА и Левски...и дай да си ги храним тея и да е мирно.

Аз съм по-малък и не съм ги хванал тея времена..но баща ми ми е разказвал как са го водели приятели в Б сектор едно време... а той е болен чорбар.
Дет викаш други времена са били.
С всяка година омразата между нас става все по-голяма. Все едно някой нарочно го прави.
И да съм в темата..Лудогорец е едно от малкото неща, което ме обединява с приятелите ми левскари. И то пак по-скоро е омразата.

Дет се вика знаем, че ше се изпокараме за ЦСКА и Левски...и дай да си ги храним тея и да е мирно.

- Долно уйно
- Контакти:
nosmoky написа:Не знам..ама като разбрах, че Петричев ще присъства..съжалих, че билета ми е за Г..а не за А.
ЦСКА-София е с последно предупреждение за изваждане от групата и пращане в по-долно ниво на шампионата (ВПЛ).
Наказанията са заради изцепки и действия на феновете, та утре в сектор А да имат едно наум за да няма след това "що стана засада нямаше ли".
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Победа за ЦСКА с 3:1. Всички на стадиона !