Жребий за груповата фаза на ШЛ - 25.08. 19.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Жребий за груповата фаза на ШЛ - 25.08. 19.00ч.

Мнениеот Заклет Левскар » 25 авг 2016 12:26

iliev72 написа:
Заклет Левскар написа:
iliev72 написа:Защо ли има толкова много хора които искат да дойдат Лестър ?! Според анкетата на Гонг :lol: :lol: :lol:
Само Барса имат повече фенове от тях в този сайт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хората искат Лестър, не заради бленувания от теб празен стадион, а защото това е сигурна победа за Лудогорец.
Другата сигурна победа по ТРАДИЦИЯ ще е, ако се паднат с ЦСКА.

Трябва да си много заблуден ако си мислиш, че Лестър е по-слаб от Лудогорец.
Да не говорим , че Раниери е с класи като треньор над физкултурника.А за празният стадион е повече от ясно ;)

Бачо Илия, къде съм казал, че Лестър е по-слаб от Лудогорец? Винаги ли във футбола по-силния отбор побеждава?
Новият ти отбор защо загуби от Верея?
Сигурен съм, че Лудогорец ще победи Лестър или ЦСКА, а не, че е по-силен от тях. Има разлика, нали?

Ти да не залагаш при някой букмейкър на "под/над зрители на мач", че толкова се вълнуваш от празния стадион срещу "лисиците" ?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 25 авг 2016 12:36

Аз не залагам , но ще ми е забавно тогава да слушам извиненията защо е празен стадиона.
Сега се извиниха с това , че бил почивен сезон и нямало кой да дойде на стадиона :mrgreen:
Владо Стоянов вече обеща , че заради Лудогорец стадиона ще се напълни :lol: :lol: :lol:
А относно извинението има един стар лаф - извинението е като дирника , всеки го има ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 авг 2016 12:41

iliev72 написа:Аз не залагам , но ще ми е забавно тогава да слушам извиненията защо е празен стадиона.
Сега се извиниха с това , че бил почивен сезон и нямало кой да дойде на стадиона :mrgreen:
Владо Стоянов вече обеща , че заради Лудогорец стадиона ще се напълни :lol: :lol: :lol:
А относно извинението има един стар лаф - извинението е като дирника , всеки го има ;)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MvMCoBWNLBk[/youtube]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 25 авг 2016 12:53

От испанските отбори симпатизирам на Барселона, но ако съдбата реши, че един от двата испански гранда трябва да е водач на групата на Лудогорец, въпреки огромното ми желание да видя Меси, Неймар, Суарес и Ко, предпочитам да се падне Реал Мадрид. Просто чувството да видя как Владо Стоянов хваща още 2-3 дузпи на Роналдо и го кара да реве след мача - безценно!!!
Изображение

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 25 авг 2016 13:06

iliev72 написа:
Заклет Левскар написа:
iliev72 написа:Защо ли има толкова много хора които искат да дойдат Лестър ?! Според анкетата на Гонг :lol: :lol: :lol:
Само Барса имат повече фенове от тях в този сайт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хората искат Лестър, не заради бленувания от теб празен стадион, а защото това е сигурна победа за Лудогорец.
Другата сигурна победа по ТРАДИЦИЯ ще е, ако се паднат с ЦСКА.

Трябва да си много заблуден ако си мислиш, че Лестър е по-слаб от Лудогорец.
Да не говорим , че Раниери е с класи като треньор над физкултурника.А за празният стадион е повече от ясно ;)

Tрябва да си наистина мн заблуден,ако смяташ,че Лестър са кой знае какъв отбор! Все пак си на възраст и вероятно помниш кой е станал шампион на Англия през 1995г. и после как се е изложил в групите на ШЛ в компанията на Спартак Москва,Розенборг и Легия Варшава :lol: А Раниери изобщо не ми го хвали,та той е истинският специалист по провалите - скапа Ювентус,изпусна титлата с Рома през 2010г.,съсипа Интер,не можа да стане шампион с Монако (пак 2-ро място),провали се с гръм и трясък начело на Гърция и чак тогава пое Лестър,които този сезон в Англия ще се представят както Челси миналия :!: Не казвам,че настоящият Ни евробоец е световна класа,но имай предвид,че Лестър са отбор с ''нулев'' опит в евротурнирите!Относно публиката - ''лисиците'' може да не са от класата на Байерн,Барса или Юве,нито да имат подобна фенска маса у нас,но все пак са действащ шампион на Англия и съм сигурен,че ще предизвикат не малък интерес у родния запалянко :!:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 25 авг 2016 13:07

matador1 написа:
ivo77 написа:Лудогорец има по-висок коеф. от шампиона на Турция - Бешикташ. :shock: 8-)

Не е по-висок. Бешикташ има 34.920, Лудогорец - 25.625. Но пък имат по-висок от шампиона на Дания - 24.720.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2017.html

В момента са пред Бешикташ, иначе жребият е на база коеф. след края на сезон 2015/2016. 8-)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2016 18:02

Здравейте! Изпращам ви ПСЖ, Наполи и Спортинг Лисабон.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 авг 2016 20:01

ПСЖ, Арсенал и отново Базел! Нека плюенето започне сега :)!
Аз съм от Микре Юнайтед

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 авг 2016 20:04

Великолепен жребии.Абсолютно реален шанс за излизане от групите.Да не заБравяме че Лудогорец не е онзи които падна от Базел тогава.....Арсенал както винаги нищо не играе като гост особено срещу технични отбори.

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 25 авг 2016 20:19

Пожелавам им да продължат в Лига Европа, всичко повече ще е фантастичен резултат. Самото стигане до групите си е отлично.
Последна промяна от dream team на 25 авг 2016 20:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”