PSvilenov написа:Alonso_Massa написа:Абе хора да не го следите този отбор от 1-2 години че говорите така? Всяка година все чакаме някой да се върне, все чакаме да се сработят новите, все казваме това е просто един мач и накрая все едно и също. Ако от един играч ще излезе нещо още първите си мачове показва стойността си или поне загатва за нея. Колко пъти някой е обръщал нещата в негова полза? Броят се на пръстите на едната ми ръка тези случаи, а обратните случаи са болезнено много. Много правилно имаше едно сравнение между Ливърпул и Робин Худ - краде от богатите дава на бедните. 4:3 срещу Арсенал и 2:0 срещу Бърнли... 80 милиона взема от Барселона и ги изсипва всичките в Саутхямтън. Как да стане?
Еми като се купуват по половин отбор всеки сезон нормално да им трябва време всяка година . Клаван е направил грешка за вторият гол ,айде вече да го отписваме от футбола . Вайналдум не е вкарал гол 2 мача , айде пейка и анулиране на договор в края на сезона . Еми Ливърпул не е Левски , нека свикнат с колегите и с Клоп . Няма как на момента да станат нещата. А за Саутхемптън не знам защо се плюе като Лалана тия 2 мача досега е страхотен в новата си позиция , а Ловрен продължава да е стабиляга . Относно Клайн надявам се не го имаш за слаб футболист и провал вече само защото направи грешен пас при 1-0 за Бърнли
Лалана беше потресаващ срещу Арсенал, или сме гледали различни мачове. Този футболист за трета година при нас съм го признал, че понякога може да изглежда като абсолютен гений, да направи отиграване, което много малко футболисти биха помислили да опитат дори, но това понякога е доста рядко. В останалото време се върти като пумпал, без реална идея какво и как трябва да направи. Едно от тези невероятни отигравания беше голът му срещу Арсенал, като това беше единственото добро нещо, с което се отчете тогава. Или трябва да напомня, че голът на Уолкът падна именно след негова грешка, не толкова на Морено, който отнесе цялата вина? Не съм гледал мача срещу Бърнли, защото нямах възможност, а и се радвам от този факт. Не мога да говоря за представянето му тогава, но щом сме имали 30 възможности за гол срещу абсолютен опашкар и не сме могли да реализираме поне една от тях, значи никой от офанзивните ни играчи не се е представил на ниво. Прав си за Ловрен и Клайн, че са стабилни, но партньорът на Ловрен в дългосрочен план все още куца, както и сигурността на левия бек. За вратаря всички знаем, нямам търпение да минат още 3 седмици и Кариус да се завърне. Иска ми се да видя как ще се представи защитата ни, когато на вратата не е Пацо.