От резултата съм доволен - по 1 точка за двата ми любими отбора
Но от ЦСКА, няма как да съм доволен! И да, Ицко си има своята вина, тъй като, цяло лято ревах да не разсипва непобедимия си отбор от миналата година, да не взима ловешките ритнитопковци, с разглезен провинциален манталитет, свикнали на " и да паднем и да бием - Гришата плаща"! Такива, за да ги направиш цесекари, трябва да играят в ЦСКА толкова, колкото са играли в Ловеч, а може и повече...Бе той и Гришата, не случайно два пъти се отказва от Литекс и го остави на сина си...
И като така, ето го резултата в гостуванията...Само не знам, защо и Интер ни легнаха, като Берое и Монтана

....
НО, като правя и тази съпоставка, веднага се сещам, че сега, ЦСКА участва в Първа БФС тото-лига и...е там, почти всичко е предварително подредено и отгоре разпоредено

...То и футболистите на "Левски" и Славия го знаят и за това обикновено не им се играе, а после треньора бил виновен...
И грозната гавра ще е, когато от БФС спрат устрема на Дунав и Черно море!!! - горките футболисти и още по-горките привърженици!
Е, ние поне имаме основание да понасяме тази гавра от БФС, като се оправдаваме, че това не е непобедимия отбор на ЦСКА и Ицко Янев...Само че, още снощи си мислех, че така, Ицко ще изгори до зимата, а днес чета индикации за смяна още днес...Не съм съгласен, че цялата вина е на Ицко и че трябва той да я поеме!!! - болестта на А група: "Не може само с юноши" е болест на всички отбори, треньори и собственици! И ето го резултата...
И какво, ако евентуално дойде Любо Пенев? - и него го лупаха в Б група, с ловешките футболисти, пролетния сезон....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?