Teo написа:Viv.Brooke написа:Teo написа:Riddler, купих го бате.... Xiaomi Redmi Note 3 32GB със Snapdragon chipset-a![]()
495лв. чиста работа!![]()
Взех и протектор, щото вчера забелязах, че няма gorrilla glass.
ПП Благодаря на всички които се отзоваха и отделиха от времето си за да ми помогнат в избора!
Наздраве съфорумци!
Аз съм с доста по-висок клас телефон, но преди да го купя гледах само Xiaomi. Имат и дистрибуторска мрежа в Европа с международна гаранция. Моделите им са за мен доста добри като характеристики. Може би след като престана да давам пари за скъп телефон (макар и през няколко години) ще се спра именно на тази марка.
Поздравления за покупката!
Хиаомито е много добре!
За тия пари това е най-добрия телефон за момента!
Отнася конкуренцията отвътре! Имам го от няколко дена и съм изключително доволен от избора си!
@ За това като се купува нещо е хубаво да питаш много хора да си кажат мнението.
Не питай старило, питай патило![]()
Браво! Приеми като съвет да си сложиш официалния ром от mi.com. По възможност европейския или дори китайския само да е официален, защото някои търговци слагат в телефоните един куп глупости и някои неща не работят коректно. Ако не си го правил това, по-добре не се заемай сам, а нека някой да ти помогне. Това е само съвет, щом ти върви всичко засега не пипай.