Жребий за четвъртфиналите в ШЛ и ЛЕ - петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Жребий за четвъртфиналите в ШЛ и ЛЕ - петък

Мнениеот slash1912 » 18 мар 2016 21:24

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2016 23:31

MCMXIII написа:
rhaegar написа:Тва ще е интересен финал, одобрявам. :lol:

Аз стискам палци на Лестър да вземат ВЛ. Предполагам, че всеки който си "няма" отбор в ПЛ или неговият няма шанс за титлата, прави същото. Обаче си представям, след лятото как ще бъдат без Марез, онзи черния и т.н., та ще бъдат най- мечтаният водач на група :)
И все пак- нека това е финалът догодина :!:

Ем освен Венгер, който още си вярва в шансовете за титла на Арсенал и феновете на Тотнъм, всички останали сме за лисугерите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 19 мар 2016 02:20

Шампионска Лига тази година няма да спечелят нито Реал, нито Барселона.
Купата ще спечели или Байерн, или ПСЖ.
В ЛЕ купата ще спечели испански отбор.
Според мен ще е Виляреал, шанс имат и Севиля.
И за тези, които не вярват, че жребия е манипулиран, да, манипулиран е.
Съгласен съм с всички, които изразяват СЕРИОЗНО СЪМНЕНИЕ в автентичността на жребия.
Ако беше за първа година, както и да е, но това е всяка година.
Всичко това се нарича с една дума - МАФИЯ!
СВЕТОВНА МАФИЯ! :!:
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 мар 2016 10:06

Ти продължаваш да правиш опити за прогнози,въпреки,че ставаш за смях след всяка :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 19 мар 2016 12:32

doktora25 написа:Доволен съм от жребия като цяло. От съперника на Байерн, от това, че сме домакини в първата среща, от това че Атлетико ще стъжнят живота на приятелките ми, от това че поне 2 от испанските отбори от ШЛ и ЛЕ ще отпаднат, от това че поне 1 от Сити и ПСЖ също ще си замине и това колко ще ми е весело когато чета след 3-4 седмици мненията на всички, които в момента подценяват Волфсбург. Но най-интересният и с най-голям заряд сблъсък ще е Дортмунд-Ливърпул.

Не че нещо ама ти говореше че и Шалке ще ни бият,преди онова 9:2 Бундеслигата е Байерн и Борусия.

Няма лошо да се дъхаш,че имат шанс имат ама ти го изкара фасулска работа за Волфсбург.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 мар 2016 18:32

rmfan5 написа:
doktora25 написа:Доволен съм от жребия като цяло. От съперника на Байерн, от това, че сме домакини в първата среща, от това че Атлетико ще стъжнят живота на приятелките ми, от това че поне 2 от испанските отбори от ШЛ и ЛЕ ще отпаднат, от това че поне 1 от Сити и ПСЖ също ще си замине и това колко ще ми е весело когато чета след 3-4 седмици мненията на всички, които в момента подценяват Волфсбург. Но най-интересният и с най-голям заряд сблъсък ще е Дортмунд-Ливърпул.

Не че нещо ама ти говореше че и Шалке ще ни бият,преди онова 9:2 Бундеслигата е Байерн и Борусия.

Няма лошо да се дъхаш,че имат шанс имат ама ти го изкара фасулска работа за Волфсбург.

Чак фасулска работа не е, ама в никакъв случай разликата в класите (в т.ч. и индивидуалните) не е чак толкова голяма. Вълците разполагат с някои от най-перспективните и качествени немски национали - Дракслер, Шурле, проектодевятката Крузе, качествени швейцарски национали - Беналио и Родригес, ЕКШ Данте и Густаво, оставили своята следа в дриймтийма на Хайнкес, перспективните Калиджури и Гилавоги и мн. др. Те бяха вторият по сила в Германия миналата година и бяха напуснати само от 1 добър играч, привличайки достойни негови заместници, безапелационни в ШЛ досега. Докато вие не правите най-силния си сезон, моментната ви форма също не е оптимална. Ако считате, че по инерция само ще биете - трудна работа, особено пък немски отбор. Единствените ми притеснения са, че и Волфсбург не правят най-силния си сезон в БЛ, но ако и футболистите така са надъхани мисля че ще се справят.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 мар 2016 18:57

Докторе,единствените отбори в Германия,които не са аутсайдери срещу Реал са Байерн и Дортмунд.Хайваните от фирмения отбор на Фолксваген днес изравняват на колоса Дармщат в 90' :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 19 мар 2016 20:51

doktora25 написа:
rmfan5 написа:

Чак фасулска работа не е, ама в никакъв случай разликата в класите (в т.ч. и индивидуалните) не е чак толкова голяма. Вълците разполагат с някои от най-перспективните и качествени немски национали - Дракслер, Шурле, проектодевятката Крузе, качествени швейцарски национали - Беналио и Родригес, ЕКШ Данте и Густаво, оставили своята следа в дриймтийма на Хайнкес, перспективните Калиджури и Гилавоги и мн. др. Те бяха вторият по сила в Германия миналата година и бяха напуснати само от 1 добър играч, привличайки достойни негови заместници, безапелационни в ШЛ досега. Докато вие не правите най-силния си сезон, моментната ви форма също не е оптимална. Ако считате, че по инерция само ще биете - трудна работа, особено пък немски отбор. Единствените ми притеснения са, че и Волфсбург не правят най-силния си сезон в БЛ, но ако и футболистите така са надъхани мисля че ще се справят.

Виж ся, знам че за теб немските отбори са безсмъртни. Знам че и испанските не ги харесваш, а вместо това изпитваш топли чувства към тези от вашата лига, нормално е. Освен това, аз съм един от тези фенове на Реал, които смятат сблъсъка за всичко, но не и решен. Шансовете са 50/50, факт. Но да ми казваш, че няма разлика в класите, извинявай! Просто е нагло, но вече дали си пристрастен или наистина така смяташ, ти си знаеш. Видим е прогресът на немските тимове в последните години, но смятам че и испанците не изостават, та нека гледаме реално на нещата. :)

И понеже искам да се посмея още малко, да те питам - има ли разлика в класите при Байерн и Реал?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 мар 2016 22:07

sapio0o написа:Виж ся, знам че за теб немските отбори са безсмъртни. Знам че и испанските не ги харесваш, а вместо това изпитваш топли чувства към тези от вашата лига, нормално е. Освен това, аз съм един от тези фенове на Реал, които смятат сблъсъка за всичко, но не и решен. Шансовете са 50/50, факт. Но да ми казваш, че няма разлика в класите, извинявай! Просто е нагло, но вече дали си пристрастен или наистина така смяташ, ти си знаеш. Видим е прогресът на немските тимове в последните години, но смятам че и испанците не изостават, та нека гледаме реално на нещата. :)

И понеже искам да се посмея още малко, да те питам - има ли разлика в класите при Байерн и Реал?

Принципно има 3 фактора, които определят преимуществото на даден отбор в даден мач:
- индивидуалната класа на играчите
- отборната игра, тактическата постройка и реализацията на треньорските идеи
- моментната форма и психологическото състояние на отбора
Трудно ми е да определя кой е най-важният и кой е най-малко решаващ, но при всички положения и трите действат по време на всеки мач.
Дори и да приемем, че има такава разлика в класите между Реал и Волфсбург (макар да твърдя че не е толкова голяма, колкото се опитват да я изкарат повечето), не съм убеден по втория и третия фактор кой би имал предимство, макар и да съм гледал само 1 мач на Реал, воден от Зидан - първия срещу Рома.

По отношение на въпроса ти Байерн/Реал.
В индивидуалните класи Байерн има преимущество на вратарския пост, в защитата също (макар че част от най-добрите защитници в момента са контузени и не е ясно дали при един евентуален сблъсък на полуфинал/финал ще са на линия и в оптимална форма), в халфовата линия може би леко отстъпва, поради голямата динамика и текучество там, контузии, преквалифицирания и т.н., в нападението да кажем, че нещата са равностойни, макар че ние разполагаме с повече като бройка играчи от най-високо ниво там и практически не сме зависими от никой.
По отношение на втория фактор обаче ние със сигурност сме много зле, докато за вас нямам информация, но най-вероятно ни превъзхождате.
За третия фактор може да се говори най-рано 1-2 седмици преди сблъсъка.
Последна промяна от doktora25 на 19 мар 2016 23:32, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 19 мар 2016 23:32

Е ако превъзхождате в нещо Байерн, то определено е ---- отборната игра, тактическата постройка и реализацията на треньорските идеи

Върни се в “Футбол - Свят”