Soulen написа:Не знам дали руснаците са се извинили за всичките си престъпления от ВСВ, но ако не са... толкова по жалко за тях.
За Катин Горбачов признава и поднася някаква форма на извинение, доколкото си спомянм, но може и да бъркам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Soulen написа:Не знам дали руснаците са се извинили за всичките си престъпления от ВСВ, но ако не са... толкова по жалко за тях.
blue avalanche написа:"Представител на Генералното консулство на РФ в Русе" може да е и шофьорът. Този представител няма ли си име?
И той е с много голям ранг ще знаеш...Този представител...Направо сме се скъсали от "протокол".
diplomat написа:blue avalanche написа:"Представител на Генералното консулство на РФ в Русе" може да е и шофьорът. Този представител няма ли си име?
И той е с много голям ранг ще знаеш...Този представител...Направо сме се скъсали от "протокол".
Ти си тотален смешник, не знам дали го осъзнаваш. Въртиш и сучеш като женичка, само и само да не признаеш, че си един лъжец и манипулатор. Ама не се и учудвам, след като ти знам форумното творчество и съм те виждал какъв матросов си, когато някоя тема бръкне в старите рани - я левскарски, я руски.
Groucho написа:blue avalanche написа:Дали ще дочакаме Вайда да направи филм и за полските изстъпления? Погроми,кланета,това - онова... Едва ли.
Едва ли ще направи такъв филм, вярно е. Но темата е за Катин. Зад повечето такива погроми стоят конкретни виновници, които издават заповедите. Ако се докаже, че по-голяма част от тия 20 000 загинали край Катин имат участие и са отговорни за полските погроми,кланета и това - онова.., мога да приема, че е имало някаква форма на възмездие. Но докато не се случи това доказателство, събитието си остава едно от многото зверства през ВСВ. Ако за теб старите престъпления оправдават новите, за мен не е така. Някой може да скочи в защита на турците и да каже, че с право са ни секли главите пет столетия, защото видиш ли, ние сме ги кормили няколко века по-рано при Тервел.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Стига глупости, вместо да признаете гнусния руски акт, вие се опитвате да го оправдаете с някакви минали неща. Аз съм сигурен, че ако се поровя по-назад в полската история, ще открия доста нови руски гадости срещу полското население. С което, автоматично, бих оправдал полските такива на по-късен етап, ако бях като вас.
Поляци, грузинци, украинци, чеченци, татари, унгарци и т.н., много народи са сърбали кървавата попара на руския империализъм и завоевателство.
1982 написа:Стига глупости, вместо да признаете гнусния руски акт, вие се опитвате да го оправдаете с някакви минали неща. Аз съм сигурен, че ако се поровя по-назад в полската история, ще открия доста нови руски гадости срещу полското население. С което, автоматично, бих оправдал полските такива на по-късен етап, ако бях като вас.
Поляци, грузинци, украинци, чеченци, татари, унгарци и т.н., много народи са сърбали кървавата попара на руския империализъм и завоевателство.
blue avalanche написа:1982 написа:Стига глупости, вместо да признаете гнусния руски акт, вие се опитвате да го оправдаете с някакви минали неща. Аз съм сигурен, че ако се поровя по-назад в полската история, ще открия доста нови руски гадости срещу полското население. С което, автоматично, бих оправдал полските такива на по-късен етап, ако бях като вас.
А,може би,трябва да говорим за "руско присъствие"?Или "съжителство"?![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз съм сигурен, че ако се поровя по-назад в полската история, ще открия доста нови руски гадости срещу полското население. С което, автоматично, бих оправдал полските такива на по-късен етап, ако бях като вас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта