Ботев (Пловдив)-Левски (София)|0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 06 дек 2015 09:58

Победа за Ботев
35
45%
Равен
14
18%
Победа за Левски
28
36%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив)-Левски (София)|05,12,2015г. 14:00ч.

Мнениеот W84me » 05 дек 2015 16:22

blue avalanche написа:
W84me написа:Днеска само Де Нойер знаеше защо е на терена, другите бяха под всякаква критика. Миланов пълна дупка за втори пореден мач.

А Киткабяла и Орачев са си дупки по принцип.
Не знам защо не пробват с Александров? Дали защото Зетя НЕПРЕМЕННО трябна да си уреди трансфер???

Щото е зет, затова :mrgreen: Бедоя също не е на себе си, бавен, рехав, изтощен. Можеше да се пробва с Цонев на неговото място, а испанеца да си почине за мача във вторник.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 05 дек 2015 16:25

Орачев за кво го плюете като с него имахме реални атаки от ляво ? Като пуснаха оня келеш същата история като последните 3 мача ... Не се чува името му освен ако не фаулира некой

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 дек 2015 16:27

PSvilenov написа:
Nuke написа:
PSvilenov написа:Айде не говори глупости за Херо само . Най-добрият български треньор направил отпечатък където и да е с мухи без глави . Проблемът му беше Гонзо и малаумната му селекция дето Гонзо отказа да му направи .Херо обеща че анонимниците които ще доведе ще избият бюджета и до една година ще струват по половин - един милион , но Гонзо искаше да пази състава . 6 месеца по късно си тръгват от отбора над 12 човека и се гради нов отбор въпреки това . Е много ясно , че Димитров няма да дойде при такъв помияр за спортен директор

Глупости. Мъри Стоилов е класи над Херо. Доказано!

Не е вярно . Иртиш и селекцията на Херо се състои от жълти стотинки , свободни трансфери от А група и смешни наеми . Успя да влезе в първата шестица на Казахстан и да лъже всичките отбори там . Мъри има отбор за милиони със селекция за милиони . Няма как да ги сравниш двамата при положение, че единият отбор играеше да се доближи до топ 6 , а другият за задължителна титла .

Ами те Ман Сити и Челси също имат отбори за стотици милиони. И кво?

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 05 дек 2015 16:29

Nuke написа:
PSvilenov написа:
Nuke написа:
PSvilenov написа:Айде не говори глупости за Херо само . Най-добрият български треньор направил отпечатък където и да е с мухи без глави . Проблемът му беше Гонзо и малаумната му селекция дето Гонзо отказа да му направи .Херо обеща че анонимниците които ще доведе ще избият бюджета и до една година ще струват по половин - един милион , но Гонзо искаше да пази състава . 6 месеца по късно си тръгват от отбора над 12 човека и се гради нов отбор въпреки това . Е много ясно , че Димитров няма да дойде при такъв помияр за спортен директор

Не е вярно . Иртиш и селекцията на Херо се състои от жълти стотинки , свободни трансфери от А група и смешни наеми . Успя да влезе в първата шестица на Казахстан и да лъже всичките отбори там . Мъри има отбор за милиони със селекция за милиони . Няма как да ги сравниш двамата при положение, че единият отбор играеше да се доближи до топ 6 , а другият за задължителна титла .

Е това е абсолютно дебилен пример . То по тая логика Ливърпул имат Клоп и Наполи имат некъв измислен треньор със обикновени състави ? И кво ? Не им пречи да редят резултати

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 05 дек 2015 16:30

Силичките свършиха. Не се очакваше да сме сред първите и директора прецени, че нямаме нужда от дълга скамейка. Аз съм на мнение, че всичко пред Де Нойер и Костадинов трябва да се подмени и то качествено.

Никакво махане на Стоев! Човека прави каквото може с материала, който има... Ако се търси виновник, то това е г-на грежещ се за селекцията. ;)
Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 дек 2015 16:32

PSvilenov написа:
Nuke написа:
PSvilenov написа:
Nuke написа:

Е това е абсолютно дебилен пример . То по тая логика Ливърпул имат Клоп и Наполи имат некъв измислен треньор със обикновени състави ? И кво ? Не им пречи да редят резултати

Говорим за неща, които виждаме, а именно резултатите. Кой нарежда мачове е нещо, което сега може да си говорим три дни, обаче никой не може да го докаже от нас. На Левски му трябват няколко добри играчи. Поне още двама централни защитници, крило и двама централни нападатели. Според мен.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 05 дек 2015 16:39

Е нали говорим кой треньор може с малко и кой може с много . Аз това казвам за Херо. Където и да отиде от свободни агенти прави звезди.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 дек 2015 16:46

PSvilenov написа:Е нали говорим кой треньор може с малко и кой може с много . Аз това казвам за Херо. Където и да отиде от свободни агенти прави звезди.

Аз също бях на твоето мнение, но с времето си го промених. Може и ти да си прав, а аз - крив. Както и да е.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 05 дек 2015 16:48

Терена хубав,времето екстра,топката кръгла,играта ????????....Или както казват-важно е да играем" нашата си игра",но уви "нашата си игра" не е футбол...

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 05 дек 2015 16:58

Nuke написа:
PSvilenov написа:Е нали говорим кой треньор може с малко и кой може с много . Аз това казвам за Херо. Където и да отиде от свободни агенти прави звезди.

Аз също бях на твоето мнение, но с времето си го промених. Може и ти да си прав, а аз - крив. Както и да е.

Херо ми е любимец. Най-мислещият треньор бил някога в А група според мен . Като разбрах ,че ще си го връщаме миналата година бях на седмото небе , само преди да разбера че не са се разбрали с Гонзо за селекцията . Викам си добре, пак ок време е да спрем да купуваме 11 нови и продаваме 15 както всяка година . Дойде лятото и напуснаха над 12 човека. Е тогава бях бесен и последната ми капка търпение към Гонзьо ми изтече . Той не знае какво прави , мисли си че заема дадена позиция и е голям мъж като говори с гордост какво е решил и после преебава всичко дето може да се преебе. Димитър Димитров си е човек с принципи . С такива игрички и пародии каквито стават в нашият отбор в момента няма да се навие да дойде . Трудно би дошъл и сега . Бих искал да го видя в по голям отбор дето не са аутсайдери всеки втори мач за да си проличи по явно за цяла България що за треньор е .

Върни се в “Левски”