W84me написа:Кировец написа:W84me написа:Мач няма да има! Радомир не може да събере отбор, заради гаврата на БФС с тях!
Не е много сигурно, то из аматьорските нива на футбола ни се разбира дали ще има минути преди уговореното начало - повечето клубове слизат от рейса и тичат към центъра да теглят чоп за врата.
Тренирал съм футбол, пътувал съм на гостуване, имам си някаква идея как стават нещата.
Тия неща стават в окръжната група. Във В група нещата са малко по-сериозни. Кой ще понесе отговорност, ако мач в крайна сметка няма, защото Радомир не могат да се съберат?
Тук вината е размита между БФС и подхода към организацията от страна на червеното ръководство. Всъщност от съюза реагираха светкавично на сериозния фал и нарушение на правилата от страна на директор Пламен Марков или Сашо Тодоров или който там се занимава с администрирането на спортната част.
Днес щеше да има война пред БФС, ако те си бяха замълчали и примерно сега бяха обявили, че картотекирането на играчите е било опит за подмяна.
Колкото до това, че Струмите не могли да се съберат - това си е техен проблем. БФС каза, че мачът се отлага до второ решение, но не каза за кога - защо са бързали да си разпуснат футболистите?