I кръг: ЦСКА - Струмска слава 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: I кръг: ЦСКА - Струмска слава МАЧ ЩЕ ИМА! 9.08 18:00 ч.

Мнениеот Кировец » 09 авг 2015 10:41

W84me написа:Мач няма да има! Радомир не може да събере отбор, заради гаврата на БФС с тях!

Не е много сигурно, то из аматьорските нива на футбола ни се разбира дали ще има минути преди уговореното начало - повечето клубове слизат от рейса и тичат към центъра да теглят чоп за врата.
Тренирал съм футбол, пътувал съм на гостуване, имам си някаква идея как стават нещата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 авг 2015 10:46

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Червени_шампиони написа:Срещата ще се играе, споко.

Не, че няма да се играе, но малко на умряло куче нож ще вадим. :lol: Ако тренерчето на онези не събере група какво ще се играе? :roll: Аз няма да се очудя, ако направят едно непътуване утре - така или иначе едва ли се надяват на нещо повече от почетна загуба. Служебна такава само ще им спести разходи. :roll:

Две служебни загуби изхвърлят отбора от групата. Дали ще рискуват, според теб?!

Кашчей, ти все едно говориш за клуб от Висшата лига деба...

Цъцъцъцъ.... значи щом ще е срещу ЦСКА няма да съберат отбор и да пътуват до София, щото то Радомир е на майната си и малко вдясно от София, и ще рискуват още от първия кръг да са със служебна загуба. А фактът, че при две служебни загуби отборът изхвърча от групата и не продължава първенството няма как да го промените с изключително умните си подмятания!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 авг 2015 10:52

Кировец написа:
W84me написа:Мач няма да има! Радомир не може да събере отбор, заради гаврата на БФС с тях!

Не е много сигурно, то из аматьорските нива на футбола ни се разбира дали ще има минути преди уговореното начало - повечето клубове слизат от рейса и тичат към центъра да теглят чоп за врата.
Тренирал съм футбол, пътувал съм на гостуване, имам си някаква идея как стават нещата.

Тия неща стават в окръжната група. Във В група нещата са малко по-сериозни. Кой ще понесе отговорност, ако мач в крайна сметка няма, защото Радомир не могат да се съберат?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 авг 2015 11:05

W84me написа:
Кировец написа:

Тия неща стават в окръжната група. Във В група нещата са малко по-сериозни. Кой ще понесе отговорност, ако мач в крайна сметка няма, защото Радомир не могат да се съберат?

Тук вината е размита между БФС и подхода към организацията от страна на червеното ръководство. Всъщност от съюза реагираха светкавично на сериозния фал и нарушение на правилата от страна на директор Пламен Марков или Сашо Тодоров или който там се занимава с администрирането на спортната част.
Днес щеше да има война пред БФС, ако те си бяха замълчали и примерно сега бяха обявили, че картотекирането на играчите е било опит за подмяна.

Колкото до това, че Струмите не могли да се съберат - това си е техен проблем. БФС каза, че мачът се отлага до второ решение, но не каза за кога - защо са бързали да си разпуснат футболистите?

Потребителски аватар
armeec93
Контакти:

Мнениеот armeec93 » 09 авг 2015 11:07

Кашчей написа:
Кировец написа:

Не, че няма да се играе, но малко на умряло куче нож ще вадим. :lol: Ако тренерчето на онези не събере група какво ще се играе? :roll: Аз няма да се очудя, ако направят едно непътуване утре - така или иначе едва ли се надяват на нещо повече от почетна загуба. Служебна такава само ще им спести разходи. :roll:

В България всичко е възможно. А и БФС е погазвало правилата за къде по-сериозни казуси.
Кефа цена няма, ама струва пари!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 авг 2015 11:10

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Кашчей, ти все едно говориш за клуб от Висшата лига деба...

Цъцъцъцъ.... значи щом ще е срещу ЦСКА няма да съберат отбор и да пътуват до София, щото то Радомир е на майната си и малко вдясно от София, и ще рискуват още от първия кръг да са със служебна загуба. А фактът, че при две служебни загуби отборът изхвърча от групата и не продължава първенството няма как да го промените с изключително умните си подмятания!

Веднага ти давам пример, че нещата из долните групи не са логични - Банско не искат да влизат в А група. Ком (Берковица) няма да играе през новия сезон в първенството на Северозападната "В" група, а причината за това е липата на финанси.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 09 авг 2015 11:11

Странното е как така при некартотекирани футболисти на ЦСКА синьото БФС отлага мача, а при вариант Радомир да не събере отбор - служебна загуба. Що така?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 авг 2015 11:13

А между другото Ком напускат последно Б група по никое време - зимата, а сега дори В не могат да си позволят.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 авг 2015 11:16

Achtung_Juden написа:Странното е как така при некартотекирани футболисти на ЦСКА синьото БФС отлага мача, а при вариант Радомир да не събере отбор - служебна загуба. Що така?

Странно е как Радомир не са изчакали да чуят за кога се отлага мача - за 1 час напред ли, за понеделник ли... Какво значи разпуснахме футболистите като чухме, че мачът се отлага - Янев що не си ги е разпуснал?
Оправданието е твърде плитко.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 авг 2015 11:23

Кировец написа:
Achtung_Juden написа:Странното е как така при некартотекирани футболисти на ЦСКА синьото БФС отлага мача, а при вариант Радомир да не събере отбор - служебна загуба. Що така?

Странно е как Радомир не са изчакали да чуят за кога се отлага мача - за 1 час напред ли, за понеделник ли... Какво значи разпуснахме футболистите като чухме, че мачът се отлага - Янев що не си ги е разпуснал?
Оправданието е твърде плитко.

А ако от ЗС на БФС-София са изпратили официално писмо до Радомир, че мачът с ЦСКА е отложен за неопределено време?! А и от Радомир все могат да съберат 8 футболисти, да започнат мача и после един да се контузи и мачът да се прекрати. Пак ще е служебна загуба, но няма да е поради неявяване.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”