Тик-Так1892 написа:BRF написа:mirodes написа:alchemist написа:ceBep написа:Ботев бил Рейнджърс. Скрий се alchemist.
Фалита не е страшен, но си има цена. Ботев си я плати. Нека и ЦСКА да я плати и всички спорове и припознавания ще са безсмислени.
Какви спорове?Единствено от БФС зависи дали ще одобри преименуването на Литекс в ЦСКА.Ако го разреши всичко приключва дотам.Ако не го разреши също всичко приключва.Защо си мислите,че като пишете против ЦСКА някой ще се съобрази с вашето мнение?Честно казано точно пък от ботевистите не очаквах такова нещо.Но пък човешката наглост няма граници.
По принцип най-нагли са беройци!Там покрай Банев,те си фалираха старото дружество и направиха ново и си останаха в А група!Разбира се получиха подкрепа от всички ФЕНОВЕ,защото беше хубаво да си има Берое,а не заради някакъв надут глупак да ги затрият!ВСЕ ПАК СМЕ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА!
Ами,да.Защо не ни позволиха и на нас да го направим,убеден съм,че ако геренци имат нужда ще сменят правилниците на момента.Относно това,което наблюдавам в изказванията искам да ви кажа,че такава злоба и глупост има само тук в България.Следейки ултра културата в Полша имам приятели поляци,предимно фенове на Висла и имам впечатление... е такова нещо няма.Никой в Полша не е възразил срещу това изпадналият в тежко финансово състояние Лех Познан да бъде спасен.Сега ми избяга името на клуба,но собствениците му променят името на акционерното дружество и взимат марката ЛЕХ.ЦСКА е марката,а не фирмата.ЦСКА са там където са привържениците му.Били сме изоставили клуба си,вие окей ли сте,бе мерзавци?Много морални станахте всички изведнъж,преди известно време ни разправяхте,че ако фалираме и направиме ново дружетво,пак нямало да бъдем ЦСКА?А вие кои сте,бе келеши?Дружеството променяно 100-пъти,безсрамници.
Преди 8 дни Бургас 2010 стана Нефтохимик.
Абсолютно те подкрепям-ЦСКА НЕ Е НЯКАКАКВО СИ ДРУЖЕСТВО