103 години Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 103 години Ботев!

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 17:55

slash1912 написа:
slavia_forever написа:
костенурк написа:кво те интересува възрастта на тоя и оня?всички големи отбори ни поздравиха за стогодишнината,и много от малките като твоя :) БФС също,в форума няма да промениш факта,че нашия отбор от край време има най много фенове а вашия най малко 8-) айде сега ми изтрий мнението да ти е спокойно :lol:

Става въпрос за това, че когато "историческите факти" се представят частично за да изглеждат по-правдоподобно, това е сигнал за пренаписването им като такива, каквито не са. Като знаете кои са създателите по имена, имате снимка, напишете възрастта на основателя си към март 2012 г и ни разкрийте кой-кой е на снимката.

Не приемаш съществуващите доказателства и имаш претенциите,че си много умен и начетен?

А какви доказателства са това-Председателят на 12 години, а домакинът на 10 :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 мар 2015 17:57

Задавам въпроса и на теб-кога според вашите доказателства и документи е рождената дата на Ботев?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 14 мар 2015 18:20

slavia_forever написа:
костенурк написа:кво те интересува възрастта на тоя и оня?всички големи отбори ни поздравиха за стогодишнината,и много от малките като твоя :) БФС също,в форума няма да промениш факта,че нашия отбор от край време има най много фенове а вашия най малко 8-) айде сега ми изтрий мнението да ти е спокойно :lol:

Става въпрос за това, че когато "историческите факти" се представят частично за да изглеждат по-правдоподобно, това е сигнал за пренаписването им като такива, каквито не са. Като знаете кои са създателите по имена, имате снимка, напишете възрастта на основателя си към март 2012 г и ни разкрийте кой-кой е на снимката.

не знам рожденни дати но прочети в бялата библия или там както се казваше вашата книга,която е притежание на десетина пенсионера които се интересувагт от отбора ви :) там си пише през 1912 кои отбори са създадени.нали е официален документ и исторически правдоподобна :?: под носа ти е а искаш доказателства от нас :) жалка история е най мекото определение за такива образи,ама нали си главен модератор,демек висиш денонщно тука,така че трябва да сме учтиви :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 18:22

slash1912 написа:Задавам въпроса и на теб-кога според вашите доказателства и документи е рождената дата на Ботев?

Не знам, но и да твърдиш, че 10-12 годишни деца са основали футболен клуб... :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 14 мар 2015 18:42

Тази тема ми напомня, Коцето да отвори онази тема , да се качи съдебната регистрация на ''Тича''...както казах 20-30 минути в архива , са значително по-малко от 38 години къртовски труд. :roll:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Brabam

Мнениеот Brabam » 14 мар 2015 18:49

Жалкото е,че единственото нещо за което се бори Славия през последните години е с рожденната дата на Ботев :lol:
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 мар 2015 19:56

костенурк написа:не знам рожденни дати но прочети в бялата библия или там както се казваше вашата книга,която е притежание на десетина пенсионера които се интересувагт от отбора ви :) там си пише през 1912 кои отбори са създадени.нали е официален документ и исторически правдоподобна :?: под носа ти е а искаш доказателства от нас :) жалка история е най мекото определение за такива образи,ама нали си главен модератор,демек висиш денонщно тука,така че трябва да сме учтиви :lol:

В документите от онова време няма данни за Ботев към 1912 г. "Бялата Библия" далеч не е единствения документ, който говори за някаква дейност от онова време. Фамилия Парличеви дари шест тома от архива на историята на Славия още от онези години. В нея са видими кореспонденции с останалите клубове от онова време, но никъде не са намерени доказателства за съществуването на Ботев Пд от 1912 г.
slash1912 написа:След като не признаваш тези доказателства,би ли ни изложил своите и кога според теб е рождената дата на Ботев Пловдив?

Кои доказателства да признавам? Аз до момента чета някакви твърдения на база на частично предоставени данни. Защо аз да определям датата на създаването на Ботев Пд? Аз отново казвам, че това, което цитирате е частично (избирателно) предоставена информация, в която не да фиксирани доказателства, а само твърдения. Изброяват се учредители, но не се казва нищо за тях. Гледал съм и тяхна снимка. Никой не казва кой-кой е на нея, нито се цитират подробности за тях. Защо не се цитира кога са родени? Това, че има по какви причини отрязъци в историята без данни за клуба 5-6 години изобщо не го и споменавах.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 мар 2015 20:09

Защото всяка година на 12 март е едно и също,без да споменавам и няколкото други теми за основаването на Ботев.Затова най-учтиво ви моля да извадите доказателства за друга дата,на която да празнуваме ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 15 мар 2015 17:32

slavia_forever написа:Вместо да се заяждаш и да ми слагаш някакви квалификации, просто отговори на въпросите, защото както написах вашите доказателства са частично предоставени данни във ваш интерес, което е факт, който няма значение дали ще го признаете.

Отговори само на по бира, ама ти няма да дойдеш!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 мар 2015 22:15

Cicero написа:
slavia_forever написа:Вместо да се заяждаш и да ми слагаш някакви квалификации, просто отговори на въпросите, защото както написах вашите доказателства са частично предоставени данни във ваш интерес, което е факт, който няма значение дали ще го признаете.

Отговори само на по бира, ама ти няма да дойдеш!

А ти пък явно няма да ми отговориш, защото явно на вас историята ви изнася само частично (както си я изрежете).
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ботев”