Съдът обяви Александър Томов за невинен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Прокуратурата поиска 10 години затвор за Александър Томов

Мнениеот Черният козел » 16 фев 2015 22:24

GOLEADOR написа:
Черният козел написа:
GOLEADOR написа:Не разбирам защо автора на темата е постнал материала два пъти.Хубаво е да си поправи грешката.Колкото до това дали Томов е невинен или виновен - съда ще реши.След публичното признание,че съда на първа инстанция е "оплел конците" очаквам проф.Томов да бъде обявен за невинен.Но!Но ако съда осъди Томов,то професора да бъде така добър да си понесе наказанието.Ние (армейците) не сме като някои агитки които защитават престъпници и няма да разпъваме транспаранти в защита на Томов от рода на "Пуснете Чорни - Спасете Левски"!Успех на българският съд,нека отреди честно и по съвест това дело!

Много ясно,че е чист като сълза :) Не ви ли беше срам да го замеряте с каквото ви падне преди години ! Но всеки греши,човешко е :lol: :lol: :lol: :lol: Може да се извините на добрия стар вълк Лупи !!!

Когато Томов заслужава си го отнася.Агитката на ЦСКА свободно изказва мнението си за всеки .Не сме като вас.Това е положението.

Значи фурнаджииски лопати,благодаря за мнението ! Значи ако убие баба ти,а утре ти блишже арук значи е благ :)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 фев 2015 22:27

Черният козел написа:Значи фурнаджииски лопати,благодаря за мнението ! Значи ако убие баба ти,а утре ти блишже арук значи е благ :)

Значи ако убие баба ти- влиза в затвора!Ако спаси детенце от смърт-получава награда!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 16 фев 2015 22:30

GOLEADOR написа:
Черният козел написа:Значи фурнаджииски лопати,благодаря за мнението ! Значи ако убие баба ти,а утре ти блишже арук значи е благ :)

Значи ако убие баба ти- влиза в затвора!Ако спаси детенце от смърт-получава награда!

Да, де,ама и ти незнаеш кое е от двете и ти трепери душицата :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 фев 2015 22:34

Черният козел написа:
GOLEADOR написа:

Защо да ми трепери душицата?Та тя ако трепереше нямаше миналата година да има протести срещу Томов и то точно на дербито с вас.Както казах,ние не сме като вас и няма да опъваме транспаранти от рода на "Пуснете Чорни - Спасете Левски"!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 16 фев 2015 22:46

GOLEADOR написа:
Черният козел написа:
GOLEADOR написа:

Защо да ми трепери душицата?Та тя ако трепереше нямаше миналата година да има протести срещу Томов и то точно на дербито с вас.Както казах,ние не сме като вас и няма да опъваме транспаранти от рода на "Пуснете Чорни - Спасете Левски"!

Май ме бъркаш с някои псевдофенове който на мача Левски-Уотфорд хвърлиха бутилка и Калахан ни го заби ! Всички сте такива и сини и червени просто малоумници, Тео води две обиколки напред !!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 фев 2015 22:52

Черният козел написа:Май ме бъркаш с някои псевдофенове който на мача Левски-Уотфорд хвърлиха бутилка и Калахан ни го заби ! Всички сте такива и сини и червени просто малоумници, Тео води две обиколки напред !!!
За какви (цитирам) "просто малоумници" говориш и как така намеси Тео в този разговор.....
П.П.
Не знам за Тео,но ти си много обиколки пред мен и не схващам постовете ти какво точно искат да кажат. :shock:

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 16 фев 2015 23:06

Делото се влачи почти едно десетилетие и сега пишман цска-рите съзряха конспирация, че забързали делото.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 16 фев 2015 23:13

GOLEADOR написа:
Черният козел написа:Май ме бъркаш с някои псевдофенове който на мача Левски-Уотфорд хвърлиха бутилка и Калахан ни го заби ! Всички сте такива и сини и червени просто малоумници, Тео води две обиколки напред !!!
За какви (цитирам) "просто малоумници" говориш и как така намеси Тео в този разговор.....
П.П.
Не знам за Тео,но ти си много обиколки пред мен и не схващам постовете ти какво точно искат да кажат. :shock:

Тео ако ми беше син и Левскар щях да му нашокам репата :)

Потребителски аватар
marco_bailey
Контакти:

Мнениеот marco_bailey » 16 фев 2015 23:20

Малко са му, във всяка нормална държава този щеше да е отдавна в раиран екип...
FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 16 фев 2015 23:35

marco_bailey написа:Малко са му, във всяка нормална държава този щеше да е отдавна в раиран екип...

Не само той и още много много други !!! Той трябва да е знаменосеца към СЦВ !

Върни се в “ЦСКА”