Аз не мисля че съдията им помогна с нещо кой знае какво. Две засади дето никакви ги нямаше вдигна страничния и сякаш това беше. Нашите не играха както трябва, явно ни липсваха и Клок и Марчин. Какво да направим, това е положението. Поне до 60-та минута по никакъв начин не може да се каже че ЦСКА са превъзхождали в нещо. Един случаен удар реши мача. Друг е въпроса защо позволихме въобще да се случи този удар.
Оттук нататък става много трудно. Едно че трябва да си вземем и трите мача, а освен това и това може да не е достатъчно като гледам как Локо Сф и Берое рязко си "вдигат" формата. Има време, ще видим.
ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ, 13.12.14 г., 16:00 ч
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ, 13.12.14 г., 16:00 ч
Да, само и единствено 3 победи ни устройват, като дори и те може да не са достатъчни.
Програмата на съперниците ни до края:
Ботев: Марек (Д), Локо Пд (Г), ЦСКА (Д)
Левски: Хасково (Д), Лудогорец (Г), Марек (Д)
Берое: Локо Пд (Д), ЦСКА (Г), Локо Сф (Д)
Литекс и Локо Сф почти са се класирали, трябват им съвсем малко точки, но все пак:
Литекс: Лудогорец (Д), Марек (Г), Локо Пд (Д)
Локо Сф: ЦСКА (Д), Черно море (Д), Берое (Г)
Имаме преимущество в директните двубои само срещу Берое, а с Ботев и Левски си разменихме по една победа с идентичен резултат, така че головата разлика ще е съществена. Левски има сигурни 6 точки (+ най-вероятно набъбнала голова разлика след тях), Ботев поне 3, а и Берое си мисля минимум 3.
Програмата на съперниците ни до края:
Ботев: Марек (Д), Локо Пд (Г), ЦСКА (Д)
Левски: Хасково (Д), Лудогорец (Г), Марек (Д)
Берое: Локо Пд (Д), ЦСКА (Г), Локо Сф (Д)
Литекс и Локо Сф почти са се класирали, трябват им съвсем малко точки, но все пак:
Литекс: Лудогорец (Д), Марек (Г), Локо Пд (Д)
Локо Сф: ЦСКА (Д), Черно море (Д), Берое (Г)
Имаме преимущество в директните двубои само срещу Берое, а с Ботев и Левски си разменихме по една победа с идентичен резултат, така че головата разлика ще е съществена. Левски има сигурни 6 точки (+ най-вероятно набъбнала голова разлика след тях), Ботев поне 3, а и Берое си мисля минимум 3.
-
- Контакти:
Кролик написа:ticha i vladislav написа:Кролик написа:Според мен съдиите са некадърни, колкото и футболистите. Щом футболера на може да уцели вратата, защо съдията да има капацитета да отсъжда точно ?!? Като се има предвид че 3 милиона (минимум) си мислят че са Софиянци, а де факто родените там са към 300 000 човека, кажи как точно ще определиш кой от къде е ? Цялата България се изнася към София заради по-доброто заплащане. Скоро не съдии, а и публика, лекари, пожарни и охрана няма да има по стадионите извън София.
Конкретен и прост въпрос:Защо на Черно море нито един път,повтарям нито 1-н път, не се падна да свири Радан Мирянов ,Цветан Кръстен,Радослав Станев или някой друг от зоналната съдийска комисия- Варна?
Дали е случайно,според теб,все пак от 2000г пак сме в Агрупа и са изиграни стотици мачове?
Както очакваш не мога да ти отговоря. Много съжалявам, че статистиката която се води в А група е много малко, иначе съм сигурен че тя щеше да отговори на много от нашите въпроси, както за представянето на отборите, така и за избора на съдии.
Ето ти един възможен отговор,даден от Лудогорец:
"На ЦСКА за 19-найсет кръга са свирили 10 съдии, като има рефер с 4 мача. Интересното е, че четири мача на ЦСКА са свирени от сина на изпълнителния директор на БФС Антон Попов. При него ЦСКА има две победи и два равни. Като при единия равен с „Черно море“ „армейците“ изпуснаха победата заради грешка на вратаря в последните минути. Та, ние в Лудогорец се питаме, кой баща с влияние би изпратил сина си на заколение или пък да му нареди да се окепази пред цяла България. Напротив, убедени сме в противното. Синът е направил всичко по силите си да запази репутацията на баща си."
Черно море-първият шампион по футбол в България
Аз пак ще се направя на две и половина и ще попита,как никой не видя първият гол за червените че е с ръка?Футболиста играе с глава,топката тръгва да излиза в аут,удря се в ръката му и влиза.Даже може да се каже че я повлича с ръка,заради инерцията на тялото.Абсолютно нередовен гол,който може да се каже че обърка развоя на мача.След това вдигната несъществуваща засада,при която резултата отиваше в друга посока.Говоря за момента,когато Миро я центрира на дузпата.След това вкарахме и гол...И казвате че съдията не е повлиял на мача?Ще ви споделя,че след първите двайсетина минути,съпругата ме попита,как имам нерви да гледам тази гавра.Щом и жена ми която по принцип не обича да гледа мачове разбра че ни режат безогледно,какво остава за тези които разбират от футбол.Не е нужно да те резнат 30 пъти очевадно.Достатъчно е да те спрат когато имаш инициатива,да признаят нещо като гола с ръка,да свирнат няколко поредни фала обратно в твоя вреда и мача си замина.После се получават и ситуации като бабуната.Колегата поо горе е прав,че ако свири съдия от Варна на наш мач срещу шопски отбор,ще има не декларации,а революции.Хайде весели празници успех на нашите в борбата не за шестицата,а срещу тези които ги бутат всячески да влязат в нея.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Голът на Оршулич е редовен, играе с рамо. И аз помислих, че е с ръка в реално време, но на повторенията се вижда.
yavorescu написа:Голът на Оршулич е редовен, играе с рамо. И аз помислих, че е с ръка в реално време, но на повторенията се вижда.
Аз не мога да се съглася,защото на повторението което е зад вратата,или иначе казано директно срещу играча се вижда как топката от главата му тръгва да излиза в аут и се отколонява в ръката му,която е НАПРЕД от тялото му.В противен случай си излизаше в аут от инерцията на центрирането и неточният удар с глава.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Готвача написа:yavorescu написа:Голът на Оршулич е редовен, играе с рамо. И аз помислих, че е с ръка в реално време, но на повторенията се вижда.
Аз не мога да се съглася,защото на повторението което е зад вратата,или иначе казано директно срещу играча се вижда как топката от главата му тръгва да излиза в аут и се отколонява в ръката му,която е НАПРЕД от тялото му.В противен случай си излизаше в аут от инерцията на центрирането и неточният удар с глава.
Аз също мисля, че игра с рамо или поне ръката му е достатъчно прибрана към тялото. Също така това е нормална игрова ситуация, която може би може да се види под друг ъгъл от камерата зад вратата. В такъв случай съдията няма как да я види и съответно свири това, което е видял, а именно гол. Ако Миро беше вкарал такъв гол, щеше ли да се дърпаш и да викаш "йок" това не е гол ?
През уикенда Ман Юнайтед вкара гол от чиста засада от няколко метра, защото съдията не забеляза, че Перси е отклони. Това не значи, че Юнайтед са некадърници и без този гол Ливърпул щеше да ги смаже нали ?
Последна промяна от Кролик на 17 дек 2014 09:52, променено общо 1 път.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Аз не видях игра с ръка. Видях само безобразно поведение на защита и вратар при този гол. И като цяло не направихме добър мач. Казвам го защото и ЦСКА не игра нищо. И спокойно можехме да поведем и да си държим мача. Имаха известна доза късмет ЦСКА и спечелиха, това е.