Базел - Лудогорец - 4:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Базел - Лудогорец
Еееей доживяха хейтърчетата златния си миг
Айде честито, порадвайте се малко, че за Левски идва мача с Монтана, а за ЦСКА този с Хасково. Е, не е Реал Мадрид ама поне мооооже и да вкарате някой гол. А този мач.,.. този мач още не е свършил повярвайте ми.

Последна промяна от Emmanuel на 04 ное 2014 22:34, променено общо 1 път.
Връщането на Марселиньо малко по-назад може да е много полезен ход,определено лудите имат нужда от спокойствие в разиграването,а той може да го осигури.Жалко за пропуска в края,2:1 след такова полувреме щеше да е прилично.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Много слаба игра на Лудогорец, но играеш колкото ти позволи съперникът.
Надявам се Лудогорец да направи нещо в този мач, поне да изравни резултата във второто полувреме.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Доживяха и този сезон своя златен миг някои хорица. Най-сетне ще могат да си легнат спокойни.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Базел можеше да води с 5 гола.. дълбока преса по целия терен, прибран лудогорец (уж играели навсякъде и винаги атакуващо, според треньора и собственика им) с много късмет. Този Емболо е по-добър от Щрелер.. раздвижен и мощен центрл. нападател. Второто ще видим още от 2 - 4 гола в полза на швейцарците.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Emmanuel написа:Еееей доживяха хейтърчетата златния си мигАйде честито, порадвайте се малко, че за Левски идва мача с Монтана, а за ЦСКА този с Хасково. Е, не е Реал Мадрид ама поне мооооже и да вкарате някой гол. А този мач.,.. този мач още не е свършил повярвайте ми.
От ясно по-ясно е, че рано или късно хейтърчетата ще доживеят златния миг. Големият въпрос обаче е, дали вие ще го преживеете!

Отбор ,който може много и треньор ,който не знае как
Това беше първото полувреме за Лудогорец.

Доволно им пълнят кошничката нооо ... мисля че и още може. 

Bobolin написа:Доволно им пълнят кошничката нооо ... мисля че и още може.
10:0