Цитирам:
" В наказателното поле е опасно, трябва да следиш и топката, и футболиста..."
Гениално!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
" В наказателното поле е опасно, трябва да следиш и топката, и футболиста..."
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Какви юноши искаме да се пускат... Като ги гледам колко са зле! За резерви да не говорим, Домо и Деко са трагични.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
tevez написа:Eдинственото по-лошо от играта на Левски е коментарът на Митов.
Цитирам:" В наказателното поле е опасно, трябва да следиш и топката, и футболиста..."
Гениално!
gzagorov написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Какви юноши искаме да се пускат... Като ги гледам колко са зле! За резерви да не говорим, Домо и Деко са трагични.
А защо юношите са зле и по-важното - защо и те, както всички останали футболисти, вървят все надолу? Има ли футболист, който откакто е в "Левски", да е подобрил формата и играта си?
plamenst7 написа:Red_Pride написа:terata написа:Red_Pride написа::lol:
Хахахах глупак, точно чорбар ли ще ми се хили тук.![]()
говедо радвай се,че има реванш щото отпадахте тука
Ако нямаше реванш, нямаше да излезем само с 1 титуляр в състава си. Този мач обаче най-накрая трябва да затвори устите поне за малко на тези които реват защо не играят юношите.
diplomat написа:gzagorov написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Какви юноши искаме да се пускат... Като ги гледам колко са зле! За резерви да не говорим, Домо и Деко са трагични.
А защо юношите са зле и по-важното - защо и те, както всички останали футболисти, вървят все надолу? Има ли футболист, който откакто е в "Левски", да е подобрил формата и играта си?
Божинов?![]()
![]()
![]()
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
tevez написа:Eдинственото по-лошо от играта на Левски е коментарът на Митов.
Цитирам:" В наказателното поле е опасно, трябва да следиш и топката, и футболиста..."
Гениално!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
TristaNNN написа:tevez написа:Eдинственото по-лошо от играта на Левски е коментарът на Митов.
Гениално!
Прав е, особено ако говори за защитаване при статични положения. Не виждам какво толкова шокиращо е казал