Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Да извадят ли Левски от А група?

а/ без последствия - 1000 лева
38
16%
б/ с последствия: предметът е паднал на терена и е влязъл в съприкосновение със състезател или длъжностно лице-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 2000 лева- предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение със служебно или длъжностно лице, рез. съдия, лекар, журналист и пр.-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 3000 лева(ТОВА ВЕЧЕ ИМ Е НАЛАГАНО!)
24
10%
в/ с тежки последствия Лишаване от домакинство за 3 срещи По 10 000 лв на среща 1 2 3
69
28%
г/ при повторно нарушение по смисъла на т.4, буква “в” Изваждане от групата 20 000 лева
113
46%

Общо гласове: 244

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Мнениеот ЕМИЛ » 26 окт 2014 12:26

pampi написа:
Кашчей написа:Ти гледаш от своята камбанария, а аз от моята. У нас май, като имаш изгода, е добре да не се спазват закони, правила и наредби :evil: Все отнякъде трябва да се започне и това начало ще е много добре, ако удари някой от т.н. "грандове", с което ще се покаже, че подобни истории повече няма да се търпят. Клубът след това да си завежда частни искове към тези, които са го предизвикали.

Ами телевизията и парите дето ги взема фирмата на Батков и Кирчо? Нали решиха да има мачове на неутрален терен, ама с публика, Да поиграят малко извън София, имат достатъчно фенска маса и в провинцията и там дет се вика живеят хора. Кой има полза да ги вадят от групата, кой?

От следващото първенство влиза това наказание .

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2014 12:27

iliev72 написа:Не виждам смисъл се да вади кой и да било отбор ! Не е ли по-добре да се направи черен списък на феновете които няма място на стадиона.
Какъв смисъла да страда кой и да било отбор заради някой лумпен или лумпени.Просто те нямат място на стадиона.И ако тях ги няма ще има други които ще са нормални фенове.
Винаги съм казвал , че не ме вълнуват лумпените и хореографията на феновете ,а само хореографията на терена и тя ще върне нормалните хора стадиона.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 окт 2014 12:27

Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:Ти гледаш от своята камбанария, а аз от моята. У нас май, като имаш изгода, е добре да не се спазват закони, правила и наредби :evil: Все отнякъде трябва да се започне и това начало ще е много добре, ако удари някой от т.н. "грандове", с което ще се покаже, че подобни истории повече няма да се търпят. Клубът след това да си завежда частни искове към тези, които са го предизвикали.

Ами телевизията и парите дето ги взема фирмата на Батков и Кирчо? Нали решиха да има мачове на неутрален терен, ама с публика, Да поиграят малко извън София, имат достатъчно фенска маса и в провинцията и там дет се вика живеят хора. Кой има полза да ги вадят от групата, кой?

Нищо не са решили за мачове на неутрален терен. Засега е само идея, която в този си вид е отвратителна. Преди две години ревахте (вие също), че не трябва да има такива мачове, сега пък искате-няма угодия за вас, "грандовете". Първо беше на разстояние не по-малко от 100 км. в посока на отбора гост, после стана 50 км., сега пък искат фиксирани стадиони, срещу символичен наем.... Как БФС ще задължи един отбор да си предоставя стадиона за смешна сума на такива тъпунгери?!

Нали предложиха три стадиона: Сливен, Благоевград и другия не го помня. Специално в Сливен, държавата изля милиони, пък не се ползва много-много. И какво лошо има феновете на Левски от региона да имат възможност да посетят мач на отбора си?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 окт 2014 12:32

ЕМИЛ написа:
pampi написа:

От следващото първенство влиза това наказание .

А бе в нашето БФС е като в армията, всяка заповед е предпоследна. Не са казали, не са го въвели още от ноември. Няма да е за сефте... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 12:35

pampi написа:Нали предложиха три стадиона: Сливен, Благоевград и другия не го помня. Специално в Сливен, държавата изля милиони, пък не се ползва много-много. И какво лошо има феновете на Левски от региона да имат възможност да посетят мач на отбора си?

Оххх.. трудно четеш :(
Това беше предложение, идея, както искаш така го наречи, на Боби, за следващият сезон. Сега просто няма как да стане, защото сезонът е започнал и той се играе по тези правилници. Другият град беше Търново. Аз не знам, но ти може би имаш идея за нещо, което вече писах-как БФС ще задължи съответните клубове да си предоставят стадионите, срещу символична сума, на такива олигофрени?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 окт 2014 12:40

Кашчей написа:
pampi написа:Нали предложиха три стадиона: Сливен, Благоевград и другия не го помня. Специално в Сливен, държавата изля милиони, пък не се ползва много-много. И какво лошо има феновете на Левски от региона да имат възможност да посетят мач на отбора си?

Това беше предложение, идея, както искаш така го наречи, на Боби, за следващият сезон. Сега просто няма как да стане, защото сезонът е започнал и той се играе по тези правилници. Другият град беше Търново. Аз не знам, но ти може би имаш идея за нещо, което вече писах-как БФС ще задължи съответните клубове да си предоставят стадионите, срещу символична сума, на такива олигофрени?!

Ми как предоставят националния стадион бе? Сключва се договор със съответните съоръжения, определя се цена от БФС-то, която удовлетворява наемодателите и толкоз. Това ще е като глоба за провинилия се клуб, каквато се взема и сега. Какво сложно виждаш пък ти?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2014 12:41

Кашчей написа:
BadBoy написа:Защо да ги наказват?
Оставаш някой да си счупи главата сам и повече няма си повтори действията.

Само че те чупят чужди, а не техни глави.
Ако сега накажат Левски както заслужава заради натрупванията, би било добър сигнал към останалите клубове. "Левски" да си търси виновниците и да ги съди. През 85-а УЕФА не търси персоналните виновници, а направо изхвърли англичаните. Това определено подейства там-защо да не подейства подобно нещо и тук?

Много точно мнение.Топката е в полето на бфс,полицията и съда.Ако всяка от страните си свърши работата,нещата ще
се оправят.Аз обаче съм песимист.Ще се потулят,ще се отлагат и пак по старому."До сега било-каквото било,от сега
нататък пак каквото било"Никой в тази територия не си върши работата.Четири месеца проверяват една банка и накрая
пак увъртане.В Германия за 11 месеца обединиха две държави-това никога не го забравяйте.Тук пак тънки сметки,увъртане,угаждане,пъзене и накрая едно голямо нищо.НИЩО НЯМА ДА РЕШАТ В дк.на бфс.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 12:47

pampi написа:
Кашчей написа:

Ми как предоставят националния стадион бе? Сключва се договор със съответните съоръжения, определя се цена от БФС-то, която удовлетворява наемодателите и толкоз. Това ще е като глоба за провинилия се клуб, каквато се взема и сега. Какво сложно виждаш пък ти?

БФС не може да определя цена на нищо, освен на лицензните такси и глобите, при наказания. Националният стадион е собственост на МФВС и БФС също плаща наем, за мачовете на Националният отбор. Съответните съоръжения в Сливен, Търново и Благоевград не са на БФС и от там нямат никакво законно право да задължават съответните отбори да си предоставят стадионите. Ако въпросните клубове са съгласни е друго нещо, но наемът трябва да го определят те, а не БФС.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 окт 2014 13:17

Централният комитет и Политбюро на Българската Комунистическа Партия не можа да сътвори тая глупост, а камо ли сега при Демокрацията някакви бизнесмени (продукти на соца), случайно озовали се в бефесето, незастигнати все още от някакъв 9мм ще се решат на нещо подобно!
Заради една по-голяма снежинка, паднала върху рамото на Стойчо, цяла тема? Иначе сероиозно - Стойчо ни би пак по един и същ начин. Няма ли тактик сред сините легенди да ги светне тия треньори.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 окт 2014 13:20

Нямам нищо против феновете на Левски като цяло, но две мнения няма – по-големи утайки от София Запад няма !

Върни се в “Левски”