Това е пътят които трябва да се следва... апетита идва с яденето..
Колкото и да сме зле пак сме там където ни приляга и отива №1
ПП Чакаме подуяне след седмица!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Армията е нашия храм! 17-0![]()
Това е пътят които трябва да се следва... апетита идва с яденето..![]()
Колкото и да сме зле пак сме там където ни приляга и отива №1![]()
ПП Чакаме подуяне след седмица!![]()
sin4ec написа:Teo написа:Армията е нашия храм! 17-0![]()
И подуяне ви чака!
sin4ec написа:petko.h.markov написа:Добър резултат от труден мач.Голът на Бергонси беше страхотен.Това с уважението към Жеков също.Но тук има
постоянно присъствие на някои фенове,които не стъпват на стадиона.Определят кой е ЦСКА-р,пишат огнени мнения
защитават и ругаят,НО НА стадиона не стъпват.
Труден мач? Пич, не се излагай!
petko.h.markov написа:sin4ec написа:petko.h.markov написа:Добър резултат от труден мач.Голът на Бергонси беше страхотен.Това с уважението към Жеков също.Но тук има
постоянно присъствие на някои фенове,които не стъпват на стадиона.Определят кой е ЦСКА-р,пишат огнени мнения
защитават и ругаят,НО НА стадиона не стъпват.
Труден мач? Пич, не се излагай!
Аз ли съм бил на мача или ти? Аз така го видях мача,а ти можеш да си пишеш глупости.
sin4ec написа:Teo написа:Армията е нашия храм! 17-0![]()
И подуяне ви чака!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
sin4ec написа:Взимаха, за да я загубят веднага с малоумен пас или изритване... Сори. Гледам бг футбол от 35 години и поведението на Литекс е смешно! Нито налагам мнение, нито го смятам за абсолютно и меродаввно. Но сложи ръка на сърце и кажи дали съм прав...
пп предпочитам вие да сте шампиони, отколкото каузта с кренвиршите! Но не това е начинът!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:sin4ec написа:Взимаха, за да я загубят веднага с малоумен пас или изритване... Сори. Гледам бг футбол от 35 години и поведението на Литекс е смешно! Нито налагам мнение, нито го смятам за абсолютно и меродаввно. Но сложи ръка на сърце и кажи дали съм прав...
пп предпочитам вие да сте шампиони, отколкото каузта с кренвиршите! Но не това е начинът!
А защо го правят според теб? Да не твърдиш, че в ЦСКА има пари, за да купуваме мачове от Микре? Имаш ли предположение за колко би продал мача? От къде според теб са тези пари?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта